1) Jenis: beg sandang MIKE 5.11 saiz kecil (gred tentera)
model: 56176
Ukuran: 95 x 14 x 35 inci
Muatan: -
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, hijau cerah
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ia merupakan antara beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Di samping saiznya yang tidak terlalu besar, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan komputer riba anda bersaiz 15 inci dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat/bersantai dan juga untuk pelajar sekolah/universiti untuk ke kelas. Beg sandang ini juga nampak "stylo" dan kualitinya jauh mengatasi beg sandang biasa di luar sana !! sambar terus OK !!!

Harga: RM 415
5.11 beg sandang MIKE
5.11 beg sandang MIKE

2) Jenis: beg galas taktikal "rush 12" 5.11 (gred tentera)
model: 56892
Ukuran: 18 x 11 x 6.5 inci
Muatan: 24 liter
Jumlah ruang: 16
warna: hitam/hijau
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini direka oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC dan beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik beg ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat dan kalis air dari jenis nylon 1050D. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba Macbook 15 inci. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/skater.

Harga: RM 587.00
beg galas 5.11 rush 12
beg galas 5.11 rush 12