/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for August 2014

31/08:

Category: General
Posted by: jimbit
SELAMAT HARI KEBANGSAAN KE 57 MALAYSIAKU !!
--- tanamkan rasa cinta dan patriotik pada tanahair kita Malaysia, kuatkan perpaduan sesama rakyat Malaysia, pertahankan kedaulatan negara ini, AYUH SEMUA !!
hari kebangsaan Malaysia 2014
Posted by: jimbit
1) Jenis: HELLA - hon angin / air horn lori
Model: 3PA004206041
Material: Besi tahan karat
Warna: Kelabu
Bilangan trumpet: 1 unit
Saiz: 31.1cm x 9cm x 9.7cm x 11.9cm
Voltan: 24 Volt
Tekanan (dari/hingga): 6 / 8,3 BAR
Frekuensi: 400 Hz
Penggunaan kuasa: 35Watt
Kekuatan bunyi: 118dB (KUAT dan KERAS !)
Buatan: JERMAN

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang "keras" dan kuat, Trumpet hon ini berwarna kelabu, ia dikhususkan untuk lori TRAILER atau "prime mover" atau untuk kenderaan komersial. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn".
Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini WAJIB mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model "prime mover" seperti SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Daewoo, Volvo, Kenworth, Hino, HICOM Handalan, TATA dan sebagainya. Hon ini adalah "rare" dan TERBAIK berbanding hon trumpet biasa yang ada di pasaran.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Trak, Bot nelayan, Keretapi, Kapal

Harga: RM 225.00
hella-air-horn-lori
hon-lori-scania


1) Jenis: HELLA - Hon angin / air horn "KEMBAR"
Model: 3PB005411001
Material: Besi
Warna: Krom
Bilangan trumpet: 2 unit
Saiz: 41.5cm, 16cm, 7.8cm
Tekanan (dari/hingga): 4 / 8,5 BAR
Frekuensi: 300 Hz / 320 Hz
Penggunaan kuasa: 20Watt
Kekuatan bunyi: 118dB (KUAT dan KERAS !)
Buatan: JERMAN

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang "keras" dan kuat, ia mempunyai 2 unit trumpet berwarna krom dan berkilat, ia dikhususkan untuk lori TRAILER atau "prime mover" atau untuk kenderaan komersial. Warna dan
rekabentuk hon ini juga sangat menarik dan sangat menyerlah. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn". Ia didatangkan sekali dengan 2 unit hon jenis trumpet yang berlainan saiz dan frekuensi.

Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini perlu mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model "prime mover" seperti SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Daewoo, Volvo, Kenworth, Hino, HICOM Handalan, TATA dan sebagainya. Hon ini adalah "rare" dan TERBAIK berbanding hon trumpet biasa yang ada di pasaran.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Trak, Bot nelayan, Keretapi

Harga: RM 284.00

nullnull
hella hon lori krom