/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for August 2014

31/08:

Category: General
Posted by: jimbit
SELAMAT HARI KEBANGSAAN KE 57 MALAYSIAKU !!
--- tanamkan rasa cinta dan patriotik pada tanahair kita Malaysia, kuatkan perpaduan sesama rakyat Malaysia, pertahankan kedaulatan negara ini, AYUH SEMUA !!
hari kebangsaan Malaysia 2014
Posted by: jimbit
1) Jenis: HELLA - hon angin / air horn lori
Model: 3PA004206041
Material: Besi tahan karat
Warna: Kelabu
Bilangan trumpet: 1 unit
Saiz: 31.1cm x 9cm x 9.7cm x 11.9cm
Voltan: 24 Volt
Tekanan (dari/hingga): 6 / 8,3 BAR
Frekuensi: 400 Hz
Penggunaan kuasa: 35Watt
Kekuatan bunyi: 118dB (KUAT dan KERAS !)
Buatan: JERMAN

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang "keras" dan kuat, Trumpet hon ini berwarna kelabu, ia dikhususkan untuk lori TRAILER atau "prime mover" atau untuk kenderaan komersial. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn".
Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini WAJIB mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model "prime mover" seperti SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Daewoo, Volvo, Kenworth, Hino, HICOM Handalan, TATA dan sebagainya. Hon ini adalah "rare" dan TERBAIK berbanding hon trumpet biasa yang ada di pasaran.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Trak, Bot nelayan, Keretapi, Kapal

Harga: RM 225.00 (STOK HABIS !)
hella-air-horn-lori
hon-lori-scania


1) Jenis: hon angin / air horn "HIGHWAY" HELLA
Model: 3PB005411001
Material: Besi bersadur krom tahan karat
Warna: Krom
Bilangan trumpet: 2 unit
Voltan: 24Volt
Saiz: 41.5 dan 37cm (panjang trumpet)

Diameter trumpet: 8cm
Frekuensi: 300 Hz / 320 Hz
Penggunaan kuasa: 20Watt
Kekuatan bunyi: 115dB (KUAT dan KERAS !)
Buatan: Hella Italia Srl, ITALI


Keterangan: Hon HIGHWAY ini adalah keluaran ASLI dari HELLA yang merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. Hon ini dapat menghasilkan bunyi yang "keras" dan kuat, ia mempunyai 2 unit trumpet berwarna krom yang berkilauan, dibuat khusus untuk lori TRAILER atau prime mover atau untuk kenderaan berat komersial. Warna dan rekabentuk hon ini juga sangat menarik dan sangat menyerlah. Ini adalah hon jenis angin / air horn.
Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini WAJIB mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model "prime mover"; SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Daewoo, IVECO, UD, Volvo, Renault, Hino, HICOM Handalan, TATA dan sebagainya. Hon model ini cukup jarang didapati di pasaran dan kualitinya lebih elok berbanding hon angin lori biasa yang ada di pasaran.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Bas, Trak, Bot nelayan atau kenderaan perdagangan lain.

Harga: RM 284.00

nullnullnullnullnull