/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for September 2014

25/09:

Category: General
Posted by: jimbit
TERIMA KASIH SEMUA !!
====================

Kami menerima pesanan melalui pos SETIAP HARI SIANG DAN MALAM dari seluruh pelusuk Malaysia (dari Perlis hingga ke Sabah bah !) dan ada yang datang sendiri (dari dekat dan jauh !) untuk mendapatkan pelbagai barangan berjenama PREMIUM dan ASLI. Terima kasih tak terhingga pada semua yang memberi sokongan pada ded1 EMPIRE. Kami mahukan yang TERBAIK dan ASLI untuk anda, jangan tertipu dengan barangan tiruan. Sesungguhnya kami hanya menjual barangan ASLI dan TERBAIK untuk anda walau apa sahaja jenama. ADIOS !
barang-untuk-dipos-ded1-empire
barang-untuk-dipos-ded1-empire
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu suluh SUREFIRE 2211 dengan Jam Luminox
Model: 2211-A-BK-LMX
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium
Warna: hitam
Kuasa mentol: 300 Lumens
Jenis mentol: LED
Penggunaan bateri: 1 jam (300 lumens; kuasa
tinggi), 4 jam (60 lumens; kuasa sederhana) 13 jam (15 lumens; kuasa rendah)
Bateri: 1 biji bateri Lithium-Ion (terbina dalam/"built-in")

Keterangan: lampu suluh SUREFIRE 2211 dengan jam Luminox ini boleh dikatakan inovasi pertama seumpamanya di dunia !! SUREFIRE merupakan pengeluar produk lampu suluh terbaik dan berkualiti manakala Luminox merupakan pembuat jam gred tentera yang diakui tahan lasak serta mempuyai pencahayaan-sendiri di dalam gelap (tanpa perlu di dedahkan pada cahaya !). Lampu suluh SUREFIRE dibekalkan dan diguna oleh tentera US, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia begitu juga jam Luminox yang di pakai oleh pihak FBI, SWAT dan unit penguatkuasa serata dunia. Ia dibuat menggunakan aluminium gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Ia
boleh digunakan pada senjata api semasa operasi /peperangan. Ia juga sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam, JPJ, APMM) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang
gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Cahaya
lampunya adalah terang (300 LUMENS!)
. Unit bateri pada jam dan lampu suluh adalah berasingan, bateri boleh-cas Li-ion pada lampu suluh ini di cas menggunakan wayar usb di mana ada penunjuk aras jika kuasa baterinya berkurangan. Jam+lampu suluh ini tampak "stylo" dan "cool" jika anda memakainya di mana-mana, Menarik bukan ??

Harga: RM 3 472.00 (STOK HABIS !)
surefire-luminox-jam-lampu
surefire-luminox-jam-lampu
VICTORINOX - alat serbaguna ulangtahun 125 tahun (LIMITED EDITION
-------------------------------------------------------------------------------
1) Jenis: pisau serbaguna Victorinox-Swiss Army LIMITED EDITION 125 tahun ulangtahun
Panjang keseluruhan: 9.1 CM
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: merah bercorak
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 34 jenis

Tahun 2009 ialah di mana Victorinox menyambut ulangtahun ke 125 tahun penubuhan syarikat ini. Bersempena dengan itu, Victorinox dengan besar hati mengeluarkan siri khas edisi terhad / "limited edition". Model ini TIDAK ADA lagi di pasaran dan tidak lagi dikeluarkan oleh Victorinox Switzerland. Model ini mempunyai corak tersendiri pada badan pisau dan didatangkan dengan kotak khas keras. Pada bilah pisau dan kotak tertulis "125 YEARS YOUR COMPANION FOR LIFE". Ia mempunyai nombor siri pada setiap unit yang dikeluarkan. Ini adalah produk ASLI yang dikeluarkan sendiri oleh Victorinox dan dibuat di Switzerland. Ia adalah model yang wajib dimiliki oleh peminat / pengumpul pisau di Malaysia dan di seluruh dunia, stok yang ada hanya 2 unit, dapatkan SEGERA !!

HARGA: (secara bidaan/"bid"; produk akan dijual kepada mereka yang serius dan menawarkan harga tertinggi !! tarikh tutup bidaan Fri Sep 19 19:00:00 MYT 2014)

NOTA: Sila PM/Whatsapp/SMS/Viber/Email:

0-1-2-9-0-7-2-1-4-1
Email: ded1[AT]mengantuk.packetfilter.org
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau dapur/chef F.DICK Pro Dynamic
model: 8544716
panjang: 6 1/2 inci (panjang bilah)
pemegang: plastik anti licin
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
Pengiktirafan: NSF (sesuai untuk persekitaran HACCP)
Buatan: Friedr. Dick GmbH & Co. KG, Deizisau, JERMAN

Kegunaan: Pisau dapur/chef jenis ini adalah dari siri "Pro Dynamic" keluaran F.DICK iaitu pembuat pisau terkemuka dari Jerman sejak tahun 1778. Jenama pisau F.DICK cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Jerman dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia. Pisau dapur/chef ini terbaik untuk mereka yang mementingkan ketajaman serta kualiti. Pisau ini khusus dan terbaik untuk kerja memotong/menghiris/mencincang/merincik ikan/sayur/daging/buah dan sebagainya. Ia cukup tajam dan merupakan pisau serbaguna untuk sebarang kerja dapur rumah/restoran/hotel dan terbaik untuk mereka di bidang industri makanan & sajian.

Harga: (STOK HABIS !!)

pisau-dapur-6-inci-f.dickpisau-dapur-6-inci-f.dickpisau-dapur-6-inci-f.dick
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jaket 5-DALAM-1 5.11 (gred tentera)
model: 48017
saiz: XS, S, M, L, XL
warna: hitam/biru gelap
Jenis zip: YKK
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar.
Bahagian pinggangnya adalah jenis elastik, fabriknya jenis tidak panas / bahagian fleece dalam boleh ditanggalkan. Ia mempunyai poket tersembunyi di bahagian dalam dan bahagian penutup kepala boleh dilipat / tanggalkan. Jenama 5.11
merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menaiki motor/memandu.

Harga: RM 1477.00

Jaket 5.11 5-dalam-1
Jaket 5-dalam-1 5.11


2) Jenis: Jaket Respon 5.11 (gred tentera)
model: 48016
saiz: XS, S, M, L, XL
warna: hitam dan biru gelap
Material fabrik: Microfiber ringan
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini istimewa kerana diperbuat dari bahan MIKROFIBER TERBAIK yang ringan dan sangat tahan lasak. Jaket ini mempunyai poket tersembunyi di serata bahagian; hadapan, dada, belakang, bahagian dalam. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Jenama 5.11
merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Anda tidak akan menyesal memakai jaket 5.11 ini, CUBALAH !!

Harga: RM 267.00

jaket-response-5.115.11 jaket respon


1) Jenis: jaket "hoodie" Independence 5.11
model: 42182AD
saiz: M
warna: kelabu cerah
Material fabrik: kapas 8.5 oz. / polyester
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: pakistan

Keterangan: Jaket tebal jenis bertopi / "hoodie" ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama produk yang dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini TERBAIK untuk mengurangkan kesejukan akibat dari cuaca di luar. Jaket ini didatangkan dengan poket pada bahagian hadapan berserta tulisan 5.11 yang dicetak kemas pada tengah jaket. Ia boleh dipakai ketika cuaca dingin (sejuk/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sangat disyorkan juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/pengembara/menunggang motorsikal/memandu.

Harga: (STOK HABIS !)

jaket hoodie 5.11jaket hoodie 5.11jaket hoodie 5.11