/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for December 2014
Category: General
Posted by: jimbit
Kami di ded1 EMPIRE mendoakan dan mengharap mereka yang terlibat dengan kejadian banjir di seluruh Malaysia pada tahun 2014 ini agar tabah, banyak bersabar, moga kalian semua selamat dan sejahtera.
banjir-di-perlisbanjir-di-kelantanbanjir-di-malaysia
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jam tangan taktikal "FIELD OPS" 5.11 (gred tentera)
Model: 59245
Material: Polycarbonate keras
Warna: hitam & coklat cerah
Jaminan: 2 tahun
Ketahanan air: 100 meter
Jangka hayat bateri: 45 bulan
Keistimewaan: Kalkulator penembak, kompas digital, lampu biru, fungsi balistik (jarak, arah/kelajuan angin, sudut kecenderungan, sasaran)

Keterangan: Jam tangan "field ops" 5.11 ini adalah ASLI dan dihasilkan dengan kerjasama antara pembuat produk taktikal 5.11 dan Horus Vision USA (pengeluar peralatan Balistik). Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa, Polis di serata dunia, dibuat menggunakan "polycarbonate keras" gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Jam "field ops" ini TERBAIK dipakai semasa operasi / peperangan atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak seperti memburu / mendaki gunung / memancing / pengembara.
Keistimewaan jam ini terletak pada fungsi BALISTIK sureshot calculator iaitu mekanisma pengiraan untuk penembak tepat sehingga 1000 meter ketika MILS, TMOA/SMOA, kompas digital, cermin kalis calar. Jam tangan ini adalah TERBAIK dan disyorkan untuk anggota keselamatan, penguatkuasa (Polis/APMM/RELA/Tentera/Imigresen/SMART/JPJ). Jam ini juga cukup menyerlah untuk digayakan pada hari Raya yang bakal menjelma nanti !! Apa tunggu lagi...

Harga: RM 944.00

jam-taktikal-field-ops-5.11jam-taktikal-field-ops-5.11jam-taktikal-field-ops-5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: Kasut SHOES FOR CREWS Pro slip froggz
saiz: 37 - 47 Euro
warna: hitam dan putih
material: EVA/getah campuran
Negara asal pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China
Model: 5008

Keterangan: Kasut/sandal SHOES FOR CREWS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran SHOES FOR CREWS USA. Ini adalah model paling terkenal di kalangan pekerja hotel/mereka yang bekerja di dapur restoran/hotel. Produk SHOES FOR CREWS cukup terkenal di USA / Eropah dan merupakan pelopor untuk kasut yang memberi perlindungan TERBAIK dan ANTI LICIN pada persekitaran lantai berminyak dan basah. Ia dibekalkan kepada krew perlumbaan di litar NASCAR / Indycar, pekerja dapur hotel di serata dunia.

Material kasut SHOES FOR CREWS ini adalah tebal, selesa dan sungguh RINGAN. Keistimewaan kasut ini, ia anti licin pada minyak dan cecair, material anti bakteria pada kasut ini membuatkan pemakainya berasa sejuk dan selesa walau dipakai dalam tempoh yang panjang. Jenama SHOES FOR CREWS merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China. Jika anda masih tercari-cari kasut yang selesa dan TERBAIK, jenama SHOES FOR CREWS adalah disyorkan untuk anda !!

Harga: RM 267.00 - warna hitam (STOK HABIS !)

Harga: RM 294.00 - warna putih (STOK HABIS !)

kasut-anti-licin-pro-shoes-for-crewskasut-anti-licin-pro-shoes-for-crewskasut-anti-licin-pro-shoes-for-crews

2) Jenis: Kasut SHOES FOR CREWS Classic slip froggz
saiz: 37 - 47 Euro
warna: hitam
material: EVA/getah campuran
Negara asal pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China
Model: 5010

Keterangan: Kasut/sandal SHOES FOR CREWS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran SHOES FOR CREWS USA. Ini adalah antara model paling terkenal di kalangan pekerja hotel/mereka yang bekerja di dapur restoran/hotel. Produk SHOES FOR CREWS cukup terkenal di USA / Eropah dan merupakan pelopor untuk kasut yang memberi perlindungan TERBAIK dan ANTI LICIN pada persekitaran lantai berminyak dan basah. Ia dibekalkan kepada krew perlumbaan di litar NASCAR / Indycar, pekerja dapur hotel di serata dunia.

Material kasut SHOES FOR CREWS ini adalah tebal, selesa dan sungguh RINGAN. Keistimewaan kasut ini, ia anti licin pada minyak dan cecair, material anti bakteria pada kasut ini membuatkan pemakainya berasa sejuk dan selesa walau dipakai dalam tempoh yang panjang. Model kasut/sandal ini mempunyai "pengikat" pada bahagian belakangnya bagi memberi sokongan pada kaki anda. Jenama SHOES FOR CREWS merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China. Jika anda masih tercari-cari kasut yang selesa dan TERBAIK dan tapak yang cukup MENCENGKAM pada permukaan dipijak, jenama SHOES FOR CREWS adalah terbaik buat anda !!

Harga: RM 181.00 (STOK HABIS !)

sandal-anti-licin-shoes-for-crews-classicsandal-anti-licin-shoes-for-crews-classicsandal-anti-licin-shoes-for-crews-classic
Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin level 1 6" 5.11
saiz: -
tinggi : 6 inci
warna: hitam dan kombinasi sedikit putih
material: 80% Coolmax, 8% nylon, 8% spandex, 4% getah
Model: 59047

Keterangan: Sarung kaki / Stokin 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan stokin paling SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang tebal, sejuk, tahan lasak, tidak BERBAU walau dipakai dalam jangkamasa PANJANG !!! Stokin ini didatangkan dengan fabrik bahagian bawah yang tebal dan mengekalkan kaki anda kering setiap masa dengan fabrik teknologi khusus dari 5.11. Stokin ini sedap dipakai sama ada anda memakainya bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung untuk aktiviti riadah / operasi anggota keselamatan anda di luar atau di dalam pejabat. Jika anda masih tercari-cari stokin TERBAIK hari ini, dapatkan SEGERA !!

Harga: RM 76.00 (STOK HABIS !)
5.11_sarung-kaki-stokin-level 1
5.11_stokin-level1
5.11_stokin-level1
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
1) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip ASTM 6 inci 5.11 (dengan besi pelindung)
saiz: 6 - 15 US
tinggi but: 6 inci
warna: hitam
material: Cordura nylon, Kulit asli
Model: 12019

Keterangan: Kasut but A.T.A.C 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ini adalah model terbaru A.T.A.C. yang diberi nafas baru yang dinaiktaraf dari beberapa aspek. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ASTM ini adalah KALIS AIR, tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Keistimewaan kasut ini, bahagian tengah tapak adalah kalis benda tajam, fabrik bahagian dalam anti bakteria membuatkan pemakainya berasa sejuk dan selesa walau dipakai dalam tempoh yang panjang. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini dan kasut ini adalah kalis air ! Kasut ini adalah dilengkapi dengan besi pelindung / steel toe (bahagian dalam) pada bahagian hadapannya yang menepati piawaian ASTM.

Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah tidak licin pada permukaan berminyak/basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK, jenama 5.11 adalah disyorkan untuk anda !!

Harga: (STOK HABIS !)

kasut-but-berzip-astm-5.11
kasut-but-berzip-astm-5.11
kasut-but-berzip-astm-5.11


1) Jenis: kasut Range Master kalis air 5.11
Model: 12309
saiz: US 8.5 R -- untuk kaki kurus
warna: hitam, coklat cerah
material: Ripstop nylon tahan lasak, Kulit sintetik Clarino, alas dalam jenis CMEVA (penyerap hentak/penstabil kaki terbaik !)

Keterangan: Kasut range master 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model KALIS AIR (breathable) yang cukup POPULAR di kalangan penggiat sukan lasak / pendaki gunung. Fabrik kasut ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai ketika bersantai dan ia kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Istimewanya kasut ini, alas dalam kasut jenis OrthoLite dan material tahan patogen/tahan bakteria.
Ia sangat sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/pelari jarak jauh/pengembara. Tapak kasut ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa walaupun dipakai sehari suntuk sehingga 24 jam !! Jika anda mahukan produk yang ada kelainan dan hebat, cubalah ia hari ini !!

Harga: RM 575.00

kasut-range-master-taktikal-5.11kasut-range-master-taktikal-5.11kasut-range-master-taktikal-5.111) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip 8 inci 5.11
Model: 12001
tinggi but: 8 inci
saiz: 4 - 15 US
warna: hitam
material: Cordura nylon lasak, Kulit asli
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Kasut but taktikal A.T.A.C 8" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan anggota penguatkuasa. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk anggota semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini.
Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak / basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa. Ia juga mempunyai ruang kecil khas/poket pada bahagian luar untuk diletak pisau / barangan kecil. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK, jenama 5.11 A.T.A.C. 8 inci ini adalah disyorkan untuk anda !!

Harga: RM 694.00 (STOK HABIS !)

kasut-but-taktikal-atac8-5.11kasut-but-taktikal-atac8-5.11kasut-but-taktikal-atac8-5.11


3) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip 6 inci 5.11
Model: 12018
saiz: 6 - 15 US
tinggi but: 6 inci
warna: hitam
material: Cordura nylon, Kulit asli
negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Kasut but A.T.A.C 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan anggota penguatkuasa. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua lapisan anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam, VAT69). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini.
Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, pemandu lori, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah tidak licin pada permukaan berminyak atau basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada saban waktu. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan PALING BAIK, jenama 5.11 wajib menjadi agenda hidup anda di akhir zaman !!

Harga: RM 431.00 (STOK HABIS !)

kasut-but-taktikal-atac6-5.11kasut-but-taktikal-atac6-5.11kasut-but-taktikal-atac6-5.11


1) Jenis: kasut but taktikal XPRT
Model: 12204
STATUS: terpakai (hanya dipakai beberapa kali !!)
saiz: 9 US - jenis lebar
tinggi kasut: 8 inci
warna: COKLAT CERAH
material: 1200D nylon, kulit jenis suede

Keterangan: Kasut ini adalah ASLI, TERPAKAI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan orang awam dan anggota penguatkuasa. Tapak kasut ini adalah kalis air, minyak dan cecair lain pada permukaan yang dipijak. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Keadaan kasut ini masih elok, tiada koyak / tiada kerosakan di mana-mana dan tapaknya masih tidak haus. Fabrik kasut ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika
sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam) dan kepada semua orang awam yang meminati produk taktikal / peminat kasut jenis but. Dapatkan ia SEGERA !!!

Harga: (HABIS; TELAH DIJUAL)

kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11


Category: 5.11 - topi
Posted by: jimbit
2) Jenis: topi "MISSION READY" 5.11
model: 89413
saiz: -
warna: biru
material fabrik: kapas 100%
Negara ASAL pengeluar: 5.11 Tactical Inc. Irvine, USA

Keterangan: Topi 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan produk keluaran 5.11 USA. Ia diperbuat dari fabrik tebal jenis kapas 100%. Berguna untuk kegunaan harian anda sama ada ketika memandu, bekerja, beriadah, bersantai dalam pelbagai cuaca, ia melindungi kepala anda dari panas / embun. Logo hadapan "Mission Ready 5.11" menyerlahkan gaya buat si pemakai / peminat barangan taktikal.
Corak pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama 5.11, apa ditunggu lagi ? PANTAS !

Harga: RM 134.00 (STOK HABIS !)


topi mission ready 5.11topi mission ready 5.11topi mission ready 5.112) Jenis: topi "down range 2.0" 5.11
model: 89416
saiz: M/L dan L/XL
warna: coklat & hitam
material fabrik: fabrik kapas 100% & 100% polyester
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Topi 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan produk keluaran 5.11 USA. Diperbuat dari fabrik terbaik kapas 100% bersama polyester untuk kegunaan harian anda sama ada ketika di lapang sasar, memandu, bekerja, beriadah, bersantai dalam pelbagai cuaca, dapat melindungi kepala anda dari panas / embun. Pada bahagian hadapan topi ini logonya bersama "velcro" agar tampak unik atau dapat menampal sebarang jenis
lencana. Topi ini kelihatan ringkas tetapi tampak bergaya. Warna fabrik topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur, merupakan aksesori khusus untuk mereka yang meminati jenama 5.11 dan produk taktikal, dapatkan segera !!

Harga: RM 134.00 - seunit (STOK HABIS !)

Topi Downrange2 5.11Topi Downrange2 5.11Topi Downrange2 5.112) Jenis: topi celoreng "multicam" 5.11
model: 89434
saiz: -
warna: kombinasi hitam & celoreng
material fabrik: kanvas 8 oz. & polyester
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: China

Keterangan: Topi 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan produk keluaran 5.11 USA. Ia diperbuat dari fabrik terbaik kanvas 8 oz. untuk kegunaan harian anda sama ada ketika memandu, bekerja, beriadah, bersantai dalam pelbagai cuaca, ia melindungi kepala anda dari panas / embun dan menyejukkan kepala anda kerana separuh dari topi ini diperbuat dari fabrik polyester jenis berjaring. Warna celoreng pada bahagian hadapan topi dengan logo yang dijahit bertulis "5.11 Tactical" menyerlahkan gaya buat si pemakai / peminat barangan taktikal. Manakala corak pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama 5.11, dapatkan hari ini juga !

Harga: RM 75.00 (STOK HABIS !)

topi-celoreng-5.11topi-celoreng-5.11topi-celoreng-5.11


1) Jenis: topi "EARN YOUR WINGS" 5.11
model: 89058
warna: biru, kelabu gelap, hijau
material fabrik: kapas & polyester
buatan: china
Negara ASAL pengeluar: USA


Keterangan: Topi 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia diperbuat dari fabrik terbaik untuk kegunaan harian anda sama ada ketika memandu, bekerja, beriadah, bersantai dalam pelbagai cuaca, ia melindungi kepala anda dari panas / embun dan menyejukkan kepala anda kerana separuh dari topi ini diperbuat dari fabrik berjaring. Warna dan corak pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur. Pada bahagian hadapan topi disulam kemas logo bersayap bertulis "FIVE ELEVEN TACTICAL".
Ini adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama 5.11, dapatkan ia hari ini !!

Harga: RM 90.00 (STOK HABIS !)

topi 5.11topi 5.11topi 5.11

2) Jenis: topi "THE RECRUIT" 5.11
model: 89057
saiz: -
warna: hitam, kelabu, coklat cerah
material fabrik: taclite polyster / spandex
Negara ASAL pengeluar: USA


Keterangan: Topi 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Fabriknya diperbuat dari fabrik terbaik yang ringan iaitu polyester. Logo dan tulisan pada topi ini dijahit dan disulam dengan kemas. Ia terbaik untuk kegunaan harian anda sama ada ketika memandu, bekerja, beriadah, bersantai dalam pelbagai cuaca, ia melindungi kepala anda dari panas / embun. Warna dan corak pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama 5.11, sambar segera !!

Harga: RM 134.00 (STOK HABIS !)

null
topi-recruit-5.11topi-recruit-5.112) Jenis: topi "CARBINE" 5.11
model: 89400
saiz: M/L (57-59 CM), L/XL (60-62 CM) - ukur lilit kepala
warna: biru, kelabu cerah
material fabrik: polyster
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: China

Keterangan: Topi 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Fabriknya diperbuat dari fabrik terbaik yang ringan iaitu polyester. Di bahagian dalam topi ini dijahit bersama getah penguat pada sekelilingnya untuk membolehkan ia nampak kemas pabila dipakai. Ia terbaik untuk kegunaan harian anda sama ada ketika memandu, bekerja, beriadah, bersantai dalam pelbagai cuaca, ia melindungi kepala anda dari panas / embun. Warna dan corak pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama 5.11, dapatkan ia hari ini !!

Harga: (STOK HABIS!)
topi_carbine_biru_5.11topi_carbine_5.11topi_carbine_biru_5.112) Jenis: topi merah "RANGER" 5.11
model: 89399
saiz: -
warna: merah
material fabrik: kanvas
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: China

Keterangan: Topi 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia diperbuat dari fabrik terbaik untuk kegunaan harian anda sama ada ketika memandu, bekerja, beriadah, bersantai dalam pelbagai cuaca, ia melindungi kepala anda dari panas / embun dan menyejukkan kepala anda kerana separuh dari topi ini diperbuat dari fabrik netting. Warna dan corak pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama 5.11, dapatkan dengan SEGERA !!

Harga: (STOK HABIS!)
topi-merah-5.11
topi-merah-5.11


3) Jenis: topi hitam "DOWNRANGE" 5.11
model: 89398
saiz: M/L (57-59 CM), L/XL (60-62 CM) - ukur lilit kepala
warna: hitam
material fabrik: fabrik lasak ripstop taclite
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: China

Keterangan: Topi 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Fabriknya diperbuat dari fabrik terbaik yang sama dengan seluar 5.11 iaitu Taclite Ripstop yang tebal dan tahan lasak. Di bahagian dalam topi ini dijahit bersama getah penguat pada sekelilingnya untuk membolehkan ia nampak kemas pabila dipakai. Ia terbaik untuk kegunaan harian anda sama ada ketika memandu, bekerja, beriadah, bersantai dalam pelbagai cuaca, ia melindungi kepala anda dari panas / embun. Warna dan corak pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama 5.11, dapatkan ia hari ini !!

Harga: (STOK HABIS!)
topi-hitam-5.11
topi-hitam-5.11
2) Jenis: Lampu suluh senjata SUREFIRE X300 Ultra
Model: SF-X300U-A-BK
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium
Warna: hitam
Kuasa mentol: 500 Lumens
Jenis mentol: LED
Penggunaan bateri: 1.5 jam (500 lumens; kuasa tinggi)
Bateri: 2 biji CR123A Lithium (diberi percuma!)
Panjang: 3.6 inci
Berat: 113.3 gram
Diameter: 1.125 inci
Jenis suluhan: Jarak jauh
Buatan: USA

Keterangan: lampu suluh SUREFIRE X300 Ultra merupakan produk terbaik dan berkualiti SUREFIRE yang mendapat permintaan tinggi. Model ini dibuat khusus untuk di pasang / dilekatkan pada senjata api (pistol, mesingan, senapang). Lampu suluh SUREFIRE dibekalkan dan diguna oleh tentera US, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia. Ia dibuat menggunakan aluminium gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat.
Cahaya lampunya yang sangat terang (500 LUMENS!) mampu membuatkan penglihatan musuh menjadi "kelam" seketika dan mampu mengaburi penglihatan musuh di waktu malam / keadaan gelap. Bagi anggota pasukan keselamatan yang tercari-cari model lampu suluh terbaik untuk senjata api, model ini sangat disyorkan !

Harga: (STOK HABIS !)
surefire-lampu-suluh-x300-ultra
surefire-lampu-suluh-x300
surefire-lampu-suluh-x300