/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for June 2017
Posted by: jimbit
1) Jenis: Mentol lampu H1 HELLA
Model: 8GH002089-133
Kuasa mentol: 55 WATT
Warna lampu: Putih kekuningan (biasa)

Material: Kaca "quartz" kalis UV kualiti tinggi
Voltan: 12V
Jenis soket: H1
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Mentol ini adalah ASLI dikeluarkan oleh HELLA yang merupakan pelopor dalam industri automotif melebihi 100 tahun. Mentol ini adalah untuk lampu hadapan kenderaan anda khususnya Proton Waja dan Proton Exora atau mana-mana lampu yang menggunakan mentol jenis H1. Mentol HELLA adalah lebih terang, lebih berkualiti dan tahan lama berbanding mentol biasa / murahan di pasaran. Pemasangan mentol ini boleh dilakukan oleh memana kedai aksesori kenderaan bertauliah / berpengalaman. Disyorkan untuk individu yang mengutamakan mentol lampu kenderaan berkualiti tinggi sepanjang zaman !!

Untuk kereta: Proton Waja, Proton Exora dan kenderaan lain yang menggunakan mentol H1 (Sila rujuk buku panduan kenderaan anda)

Harga: RM 14.00 - sebiji

mentol lampu depan Proton Exora Hellalampu depan Proton Exora Hellalampu depan Proton Exora Hella

Posted by: jimbit
1) Jenis: wayar lampu Lighting Harness HELLA
Model: 8KA184314031
Bilangan relay: 3
Bilangan fius: 3
Material: plastik tahan panas dan seramik (soket untuk mentol)
Kuasa maksima mentol dibenarkan: 100/130 Watt

Penggunaaan kuasa: 12 Volt
Jenis soket: H4
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.


kegunaan: Wayar lampu / Lighting Harness ini adalah dari jenis PREMIUM keluaran ASLI dari HELLA. Ia merupakan wayar lampu dari gred terbaik, lebih tebal dan mengatasi wayar lampu yang biasa di pasaran. Soket lampu pada "harness" ini diperbuat dari SERAMIK tahan panas jadi ia mengelakkan soket menjadi terlalu panas dan cair lalu menyebabkan mentol terbakar. Wayar lampu / Lighting Harness dikhususkan untuk lampu hadapan kenderaan bagi menstabilkan cahaya lampu di samping mendapatkan cahaya yang terang secara konsisten. Ingatlah, penggunaan wayar lampu tiruan / bermutu rendah adalah BAHAYA, ia boleh menyebabkan litar pintas dan berkemungkinan penyebab kepada kebakaran pada kenderaan anda !! Dapatkan produk berkualiti HELLA hari ini !!

NOTA: Untuk model kenderaan dengan soket H4 sahaja, sila rujuk buku panduan kenderaan anda untuk jenis soket yang sesuai.

Harga: RM 118.00

wayar lampu lighting harness hellawayar lampu lighting harness hellawayar lampu lighting harness hella