/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for March 2019
Posted by: jimbit
1) Jenis: Mentol lampu H3 HELLA
Model: 8GH002090-153
Kuasa mentol: 100 WATT
Warna lampu: Putih kekuningan (biasa)

Material: Kaca "quartz" kualiti tinggi
Voltan: 12V
Jenis soket: H3
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Mentol ini adalah ASLI dikeluarkan oleh HELLA yang merupakan pengeluar peralatan automotif terkemuka Jerman. Mentol ini adalah untuk lampu kabus / lampu sorot / fog lamp kenderaan anda atau mana-mana lampu yang menggunakan mentol jenis H3. Mentol HELLA adalah lebih terang, lebih berkualiti dan tahan lama berbanding mentol biasa / murahan di pasaran. Pemasangan mentol ini boleh dilakukan oleh memana kedai aksesori kenderaan bertauliah / berpengalaman. Dibuat khusus buat mereka yang tercari-cari mentol lampu kenderaan berkualiti tinggi !

Harga: RM 14.00 - sebiji


mentol lampu H3 Hellanullmentol lampu H3 Hellamentol lampu H3 Hella


Posted by: jimbit
1) Jenis: mentol lampu depan KUASA TINGGI HELLA
Kuasa mentol: 100/90W (anda perlu memasang harness relay !)
Jenis soket: H4

Material: Besi dan kaca
Voltan kuasa: 12V
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

kegunaan: Mentol ini adalah ASLI, ia untuk lampu hadapan kenderaan anda. Ia lebih terang berbanding mentol asal keluaran kenderaan anda. Kenderaan yang ingin dipasang mentol jenis ini WAJIB dipasang dengan harness relay supaya kuasanya stabil dan mengelakkan kabel asal lampu menjadi panas dan rosak. Pemasangan mentol ini boleh dilakukan oleh memana kedai aksesori kenderaan bertauliah/berpengalaman. HELLA merupakan antara pengeluar alat ganti kenderaan terbaik sejak zaman berzaman !

Harga: RM 17.00 - SEBIJI

Untuk kenderaan: Trak, Kereta (Proton, Toyota, Perodua, Honda, Mercedes, BMW, Volkswagen, Mitsubishi, Nissan, Volvo - sila rujuk buku panduan kenderaan anda untuk jenis mentol yang sesuai)

PERINGATAN: Pemasangan mentol ini untuk kenderaan anda WAJIB dipasang bersama "wire harness" yang boleh menampung kuasa 100Watt dan ke atas !

nullnullnullnull