/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: tali pinggang Apex Gunner 5.11
model: 59492
saiz: S (hitam), M, L, XL (coklat tua)
Lebar: 1.5 inci
warna: hitam, coklat tua

material kepala talipinggang: besi aluminium anodized
material fabrik: B10 web di salut TPU
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Tali pinggang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Talipinggang ini bukanlah sebarangan produk, fabrik tali pinggang ini cukup kuat, ia dapat menampung beban sehingga 680 kilogram !! Ia tebal dan tahan lasak serta kuat. Ia dibuat khusus untuk anggota polis/tentera/penguatkuasa untuk dipakai ketika sebarang operasi, tugas penyamaran dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau majlis rasmi. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung, pemandu trak, berkhemah, pemuzik, pemain skate malah "mat despatch" yang berjiwa taktikal dan bersemangat waja !!

Harga: RM 265.00 - seunit

talipinggang apex gunner 5.11talipinggang apex gunner 5.11talipinggang apex gunner 5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang taktikal TDU 5.11
model: 59551
saiz: S, M, L, XL
warna: hijau, coklat cerah
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: plastik nylon komposit (tahan lasak)
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Talipinggang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik talipinggang ini adalah kuat dan sangat tahan lasak. Ia sungguh kuat sehingga boleh diguna untuk menarik kenderaan !! Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/pemuzik, band, skater, BMX. Dapatkan hari ini !!

Harga: RM 87.00 - seunit

talipinggang taktikal TDU 5.11talipinggang taktikal TDU 5.11talipinggang taktikal TDU 5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang taktikal Maverick 5.11
model: 59569
saiz: S, L
warna: coklat, hitam
Lebar: 1.75 inci
material kepala talipinggang: besi 7075 aluminum aloi, tembaga
pengiktirafan: melepasi piawaian keselamatan ANSI Z359.1
kekuatan tegangan: sehingga 1800 kilogram !

material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Tali pinggang taktikal digelar "MAVERICK" gred tentera 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Merupakan kerjasama dengan AustriAlpin yang merupakan pengeluar terkemuka produk PREMIUM keselamatan PPE yang terkenal digunakan dalam industri, keselamatan, ketenteraan, sukan payung terjun, pendaki gunung. Produk AustriAlpin iaitu COBRA telah diuji dan diakui kualitinya, digunakan dalam sukan terjun ekstrim, program angkasa lepas NASA dan di dalam pelbagai filem Hollywood. Fabrik tali pinggang ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi oleh anggota keselamatan/penguatkuasa/pengawal peribadi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / penggiat sukan payung terjun atau mereka yang mahukan tali pinggang yang tahan lasak dan produk taktikal yang diakui kualiti tahap tertinggi !!

Harga: RM 369.00 - seunit
: RM 513.00 (saiz XL; hitam)


talipinggang-maverick-cobra-5.11talipinggang-maverick-cobra-5.11talipinggang-maverick-cobra-5.11

Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang traverse 2 buckle 5.11
model: 59510
saiz: S, M, L
warna: coklat, hitam
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: besi aluminium anodized
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Tali pinggang taktikal dari model traverse dua "kepala" gred tentera 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, agensi keselamatan di serata dunia.
Fabrik tali pinggang ini adalah nipis tetapi tahan lasak serta kuat jadi anda boleh menggantung sarung senjata / sarung barangan padanya. 2 kepala talipinggang ini diperbuat dari besi aluminium anodized yang diakui sebagai material TERBAIK yang digunapakai pada komponen pesawat dan industri automotif. Pada setiap kepala talipinggang besi aluminium ini tertera logo 5.11. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi oleh anggota keselamatan/penguatkuasa/pengawal peribadi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Antara produk terkini dari 5.11 buat peminat barangan taktikal di luar sana, ayuh kalian, jangan berlengah lagi !!

Harga: RM 180.00 - seunit
talipinggang-traverse-2-buckle-5.11talipinggang-traverse-2-buckle-5.11talipinggang-traverse-2-buckle-5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: tali pinggang taktikal trainer 5.11
model: 59409
saiz: S, M, L, XL
warna: coklat cerah, hijau, hitam
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: besi tahan karat
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Tali pinggang taktikal gred tentera 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik tali pinggang ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat. Ia sungguh kuat sehingga boleh diguna untuk menarik kenderaan !! Pada setiap kepala talipinggang besi ini tertulis alamat web 511tactical. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi oleh anggota keselamatan/penguatkuasa/pengawal peribadi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / pemandu / pengembara atau mereka yang mahukan tali pinggang yang tahan lasak dan produk taktikal.

Harga: RM 187.00 ( coklat cerah, hijau, hitam [S, XL] )
RM 257.00 ( hitam; saiz M, L )


talipinggang-taktikal-trainer-5.11talipinggang-taktikal-trainer-5.11talipinggang-taktikal-trainer-5.11
Posted by: jimbit
Jenis: talipinggang Double Duty TDU 5.11
model: 59568
saiz: S, M, L, XL
warna: hijau+hitam & coklat+hitam
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: plastik nylon komposit (tahan lasak)
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: China

Keterangan: Talipinggang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik talipinggang ini adalah 2 lapisan tebal (berlainan warna) dan sangat tahan lasak serta kuat. Talipinggang ini boleh dialih jika anda mahu menggunakan salah 1 warna padanya, MENARIK BUKAN ? Ia sungguh kuat sehingga boleh diguna untuk menarik kenderaan dan digunakan sebagai harness jika perlu !! Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / apa sahaja malah cukup bergaya untuk di pakai pada hari Raya yang bakal menjelma kelak !!

Harga: RM 145.00
: RM 170.00 (saiz XXL dan ke atas)


talipinggang-tentera-double-duty-5.11talipinggang-tentera-double-duty-5.11talipinggang-tentera-double-duty-5.11