/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang taktikal "LIMA" 5.11
model: 56177
Ukuran: 11 x 17 x 4 inci
Muatan: 12 liter

Jumlah ruang: 23
warna: hitam, coklat cair, kelabu gelap, hijau zaitun
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg sandang 5.11 ini adalah ASLI, dipanggil "LIMA" dan merupakan barangan taktikal PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia merupakan beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak disamping saiz yang agak besar, membolehkan anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Beg ini boleh memuatkan komputer riba bersaiz 17 inci, fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat, penghantar surat, bersantai dan juga untuk pelajar sekolah / universiti untuk ke kelas. Kualiti dan kelasakan beg 5.11 ini jauh mengatasi beg kebiasaan lain !!

Harga: RM 619.00

NOTA: Lencana pada beg hanya sekadar hiasan & tidak untuk dijual !

nullnullnullnull
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg silang 4 BANGER 5.11
model: 56181
Ukuran: 7 x 15 x 5.3 inci
Muatan: 5.3 liter

Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, hijau zaitun, kelabu
material fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Beg silang 4 BANGER 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia.
Ia merupakan antara beg silang yang agak ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang
mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya tidak terlalu
kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan
peluru AR magazine, pistol, lampu suluh, peralatan EDC, tablet, beg duit, buku, fail, sedikit pakaian
dan fabrik beg ini kalis air dan tebal
, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang
ketat. Semua zip dan pengikat pada beg ini dibuat oleh YKK and Duraflex.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat/ kolej oleh pelajar / pengembara / bersantai. Beg sandang ini tampak begitu unik dan stylo dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di pasaran !!

Harga: RM 389.00 - SEUNIT

NOTA: Lencana pada beg hanya sekadar hiasan & tidak untuk dijual !

beg silang taktikal 4 BANGER 5.11beg silang taktikal 4 BANGER 5.11beg silang taktikal 4 BANGER 5.11beg silang taktikal 4 BANGER 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg silang taktikal "MOAB 10" 5.11
model: 56964
Ukuran: 18.25 x 9 x 5.25 inci
Muatan: 18 liter
Jumlah ruang: -
warna: kelabu
material fabrik: Nylon balistik 1050D kalis air dan sangat lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg MOAB 10 (Mobile Operation Attachment Bag) ini merupakan sejenis beg galas/silang/sandang yang "PADAT" walau tampak agak sempit. Ia merupakan antara beg terbaik untuk peminat "EDC" dan telah diuji oleh unit tentera elit VTAC US. Beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik beg ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat dan kalis air dari jenis nylon 1050D. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Ia juga mempunyai mekanisma yang boleh dilekatkan pada beg galas 5.11 RUSH yang lebih besar. Pemakaian beg ini agak fleksibel di mana anda boleh memakai pada kiri / kanan / di pusing ke hadapan anda / di galas ke belakang tubuh. Anda boleh mengisi pelbagai barangan EDC milik anda; cermin mata, alatan serbaguna, pisau, makanan, lampu suluh, tablet, pistol, makanan, sarung tangan dan barangan lain. Untuk mereka yang sukakan beg yang padat dan ringkas, beg MOAB 10 ini TERBAIK untuk anda !!

Harga: RM 599.00

NOTA: Lencana pada beg hanya sekadar hiasan & tidak untuk dijual !

beg galas moab10 5.11beg galas moab10 5.11beg galas moab10 5.11beg galas moab10 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg galas "IGNITOR" 5.11
model: 56149
Ukuran: 21 x 11 x 9.5 inci
Muatan: 26.5 liter

Berat: -
warna: hitam
material fabrik: Polyester Ripstop 300D & Nylon 840D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model yang diperkenalkan sejak 2015 yang dikeluarkan oleh 5.11, pengeluar barangan taktikal untuk tentera yang berpangkalan di Irvine, California, USA. Beg taktikal ini dibuat khusus untuk anggota polis & tentera, pemburu, pengembara, ia bersaiz sederhana dengan poket yang banyak untuk menyimpan peluru/kelopak, botol air, komputer riba, pisau, pistol, lampu suluh, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Pada bahagian belakang juga dibuat agar dapat diselit senapang bersaiz panjang, joran, tripod kamera secara menegak. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester RIPSTOP gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, sudut M.O.L.L.E. pada beberapa bahagian beg, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti terbaik serta tahan lasak. Bahagian penggalas bahu pada beg ini juga lebih lebar dan lebih tebal, dibuat demikian agar dapat mengurangkan "bebanan" berat kandungan beg & mengurangkan kesakitan pada bahu & belakang si pemakai. Beg yang dibuat untuk mereka yang mencari beg taktikal dengan kualiti PREMIUM, cubalah 5.11 hari ini !!

NOTA: Lencana pada beg hanya sekadar hiasan & tidak untuk dijual !

Harga: RM 931.00

beg galas tentera taktikal 5.11beg galas tentera taktikal 5.11beg galas tentera taktikal 5.11beg galas tentera taktikal 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg silang 2 BANGER 5.11 (gred tentera)
model: 56180
Ukuran: 7 x 9.5 x 3 inci
Muatan: 3 liter
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, kelabu, hijau kelam
material fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia merupakan antara beg silang yang ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan peluru AR magazine, pistol, peralatan EDC, tablet, beg duit dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat. Klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara/bersantai. Beg ini juga nampak stylo dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di pasaran !!

Harga: RM 317.00 - sebuah

beg silang taktikal 2 BANGER 5.11beg silang taktikal 2 BANGER 5.11beg silang taktikal 2 BANGER 5.11beg silang taktikal 2 BANGER 5.11


1) Jenis: beg taktikal silang "Push" 5.11
model: 56872
Ukuran: 8.5 x 8.5 x 4 inci
Muatan: 6.04 Liter
Jumlah ruang: 4
warna: merah
material fabrik: Nylon Balistik 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg silang "PUSH" 5.11 ini adalah ASLI, merupakan produk PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dicipta khusus untuk anggota penyelamat/penguatkuasa yang sentiasa perlu bergerak tanpa mengira waktu dan situasi sama ada ketika di zon bencana / operasi peperangan / untuk tugas di pejabat. Ia boleh memuatkan peralatan; lampu suluh, ubatan, pistol, pisau, pen, buku nota, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Beg yang berwarna merah terang ini cukup menarik perhatian ramai dan ia TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (Paramedik / tentera / Polis / PASKAL / JPJ / Puspakom / Imigresen / APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara / ketika beriadah. 5.11....jenama yang diakui kualitinya !!

Harga: RM 265.00

beg silang push 5.11beg silang push 5.11beg silang push 5.11


1) Jenis: beg silang BAIL OUT 5.11
model: 56026
Ukuran: 8.25 x 11.75 x 4.5 inci
Muatan: 9 liter

warna: coklat cerah
material fabrik: Nylon 1050D tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang yang digelar BAIL OUT ini adalah ASLI, merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dicipta khusus untuk penembak yang aktif dan sentiasa perlu bergerak tanpa mengira waktu dan situasi sama ada ketika di zon operasi peperangan / untuk tugas di rutin. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Beg ini boleh memuatkan 6 unit AR-15 kelopak peluru, pistol, pisau, peranti GPS, makanan, buku nota, lampu suluh, telefon bimbit dan sebagainya. Beg ini TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera, Polis, PASKAL, JPJ, Puspakom, Imigresen, APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara dan bersantai. Klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lasak. Beg taktikal yang tampak bergaya.....dulu, kini dan selamanya !!

Harga: RM 283.00
beg silang taktikal 5.11beg silang taktikal 5.11beg silang taktikal 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg galas "Havoc 30" 5.11
model: 56319
Ukuran: 21 x 11.75 x 9 inci
Muatan: 27.5 liter

Berat: -
warna: hitam dan kelabu
material fabrik: Polyester BALISTIK 500D/1050D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model terbaru 2016 yang diperkenalkan oleh 5.11. Beg taktikal yang dibuat khusus untuk anggota polis/tentera, ia bersaiz sederhana dengan poket yang banyak untuk menyimpan peluru/kelopak, botol air, komputer riba, pisau, pistol, lampu suluh, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini juga sesuai dipakai bersama plet "Zero-G". Beg ini boleh digunakan ketika operasi taktikal ketenteraan atau kegunaan harian ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Beg TERBAIK buat anda yang mahukan produk berkualiti dari 5.11....dulu, kini dan selamanya !!

Harga: RM 753.00


beg galas taktikal havoc30 5.11beg galas taktikal havoc30 5.11beg galas taktikal havoc30 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg galas "Covrt Boxpack" 5.11
model: 56284
Ukuran: 35.6 x 53.3 x 17.8cm
Muatan: -
Berat: 1160 gram
Jumlah ruang: -
warna: hitam
material fabrik: Polyester BALISTIK 1680D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini merupakan model terbaru 2016 yang diperkenalkan oleh 5.11, merupakan beg jenis "penutup bergulung" pada bahagian atas yang menyerupai beg klasik, jadi ia dapat menutup/melindungi kandungan dalam beg ini dengan rapi dan lebih kemas di waktu cuaca yang tidak menentu. Beg ini sebenarnya dibuat khusus untuk penyamaran anggota keselamatan/penguatkuasa tetapi untuk tugas taktikal, ia kelihatan seperti beg kebiasaan tanpa logo. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia didatangkan dengan slot untuk komputer riba yang boleh memuatkan sehingga jenis Macbook bersaiz 17 inci disamping span yang tebal pada bahagian belakang dan tali galas untuk keselesaan. Beg ini mempunyai banyak ruang untuk menyimpan pistol, peluru, alatan EDC, cermin mata, lampu suluh, pakaian, kamera, telefon, walkie talkie, buku nota dan sebagainya. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi taktikal ketenteraan atau kegunaan harian ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Anda mencari beg galas taktikal yang tampak seperti beg kebiasaan ?? ini jawapannya !

Harga: RM 599.00

beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11

Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang MIKE 5.11
model: 56176
Ukuran: 11 x 14 x 2.5 inci
Muatan: 6 liter

Jumlah ruang: -
warna: kelabu gelap, coklat cerah, hijau
material fabrik: Nylon tahan lasak 1050D kalis air

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang jenis Messenger 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ini merupakan antara beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Di samping saiznya yang tidak terlalu besar, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan komputer riba bersaiz 13 inci, fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, zip berkualiti dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat, penghantar surat, bersantai dan juga untuk pelajar sekolah / universiti untuk ke kelas. Beg sandang ini juga tampak bergaya dan kualitinya jauh mengatasi beg sandang biasa di luar sana !!

Harga: RM 543.00

beg sandang 5.11beg sandang 5.11beg sandang 5.11

2) Jenis: beg galas taktikal "rush 12" 5.11
model: 56892
Ukuran: 18 x 11 x 6.5 inci
Muatan: 24 liter

Jumlah ruang: 16
berat: 1.17 kilogram
warna: kelabu gelap, hitam, coklat cerah
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg galas 5.11 ini direka oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC, beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar di rimba raya waima di hutan konkrit. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba bersaiz 15 inci. Pada bahagian belakang & sisinya didatangkan dengan "MOLLE", jadi anda dapat menyangkut alatan lain yang berpadanan. Sejak beg RUSH 12 dilancarkan, ia menjadi buruan ramai peminat beg taktikal sejati sehingga ke hari ini. Buat mereka yang tercari-cari beg taktikal sebenar dengan kualiti TANPA kompromi, inilah sesungguhnya untuk anda, usah berlengah lagi dikala bumi semakin tua !!

Harga: RM 610.00

nullnullnullnull