/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: General
Posted by: jimbit
Kami warga kerja ded1 EMPIRE mengucapkan salam Ramadhan & selamat berpuasa buat semua umat Islam di seluruh dunia.

Sakik sagadang biji bayam
Tapi bak raso ka mambunuah
Apapun dikato si urang awam
Luruih kan ati, bapuaso panuah


#selamatberpuasa

null
Category: General
Posted by: jimbit
Renungi video kisah hidup & perjuangan bekas anggota komando VAT69 PDRM, juga merupakan pereka logo VAT69 !!
Pertahankan tanahair kita....cintai Malaysia !!

https://www.youtube.com/watch?v=oipsGZtaVq4

vat69 pdrm
Category: General
Posted by: jimbit
Video ulasan tentang pisau / benet yang dianugerahkan kepada anggota tentera Komando GGK setelah lulus & tamat latihan asas komando. Direkabentuk untuk tujuan membunuh musuh / mempertahankan diri. Merupakan antara senjata yang menjadi impian ramai anggota tentera serta para peminat pisau di serata ceruk rantau.

https://www.youtube.com/watch?v=zqgc_KLVtOQ

video-pisau-komando-tentera-malaysia
Category: General
Posted by: jimbit
Kami akan membuat pesanan stok pelbagai produk dari pelbagai jenama dari USA dijangka pada bulan Januari atau Februari 2017. Jika anda SERIUS dan berhajat untuk membuat tempahan secara "pre order" (produk taktikal, pisau, parang, kapak, teropong, pakaian, beg, lampu suluh, cermin mata dan banyak lagi). Anda dialu-alukan menghubungi kami +6012-9072141 ded1 EMPIRE (Whatsapp/Telegram). NOTA: Pembayaran diperlukan untuk pre order yang SERIUS. Stok produk & harga tertakluk kepada keadaan semasa. Harap maklum !

pre-order-dari-usa
Category: General
Posted by: jimbit
Menjemput mereka yang berminat dengan temasya keris dan budaya melayu ke Universiti Putra Malaysia, Serdang, Selangor bermula 30 september 2016 - 2 oktober 2016. Acara ini adalah anjuran Muzium Warisan Melayu UPM. Marilah memeriahkan acara warisan kita ini !!

temasya-keris-upm-2016
Category: General
Posted by: jimbit
Artikel tentang peminat pisau pada pisau impot dalam akhbar Harian Metro hari ini 19 September 2016. Dapatkan naskah anda hari ini !

harian-metro-berita-pisau-victorinox
Category: General
Posted by: jimbit
Tontoni video pendek dari pengeluar barangan taktikal 5.11 USA....produk yang dicipta untuk gaya hidup yang aktif dan lasak tanpa sempadan !!

https://www.youtube.com/watch?v=vp463oPtlTs

5.11-video-aktif


5.11 - seluar kargo EMS taclite
==========================
1) Jenis: Seluar kargo EMS Taclite 5.11
model: 74363
saiz: 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40
warna: biru gelap
material fabrik: 6.14 oz. polyester/kapas Taclite ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Seluar kargo EMS taclite 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada paramedik, pasukan kecemasan dan perubatan di serata dunia. Fabrik seluar EMS taclite ini adalah ringan, tidak panas dan tahan lasak. Kelainan seluar ini, ia mempunyai tambahan poket pada bahagian betis seluar, disamping poket sedia ada di bahagian peha. Disamping itu juga bahagian sisipan talipinggang dibuat lebih lebar untuk membolehkan si pemakai menggantung pelbagai alatan/barangan. Poket belakang dibuat dengan melintang dan seolah-olah dipotong, lengkap dengan pelekat velcro. Seperti kebiasaan produk 5.11, fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Terbaik disarungkan ketika bertugas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai ke pejabat atau untuk aktiviti luar; pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemandu trak 4x4. Dapatkan produk berkualiti 5.11 hari ini !!

Harga: RM 280.00
Category: General
Posted by: jimbit
Gambar dari koleksi kami untuk tatapan peminat barangan taktikal / ketenteraan ketika berlangsungnya pameran DSA 2016 di Kuala Lumpur pada April 2016, untuk semua gambar sila layari:

http://khazanah.ded1.net/dsa2016

pameran DSA 2016 kuala lumpurpameran DSA 2016 kuala lumpurpameran DSA 2016 kuala lumpur

Category: General
Posted by: jimbit
Kepada semua, laman web kedua kami sekarang telah dihidupkan dan boleh dilayari dengan SSL & IPV6 / IPv4. Harap maklum.

https://niaga.ded1.ORG

ipv6-ded1.org

Demonstrasi pisau VICTORINOX oleh pelakon/model Shahrin Fuzi

Mari kita lihat pelakon dan model terkenal Malaysia menggunakan pisau chef Victorinox dari jenis hulu fibrox dan forged. Shahrin Fuzi sendiri berasa sungguh puas hati dan ceria sesangat, anda bagaimana ??

http://www.youtube.com/watch?v=E4-PBwWjQnM

pisau-victorinox-shahrin-fuzi

Sejenak bersama ded1 EMPIRE, VICTORINOX dan Artis

ded1 EMPIRE meluangkan masa bersama model iklan TV/pelakon Shahrin Fuzi untuk mencuba/merasai sendiri ketajaman pisau-pisau Victorinox di pinggir ibu kota hari ini. Beliau merupakan model iklan media elektronik/media cetak yang sedang meningkat naik. Antara iklan TV seperti Subway, Samsung, Pizza Hut dan banyak drama dan filem yang dibintanginya. Shahrin Fuzi suka Victorinox !! Anda bagaimana ??
shahrin-fuzi-bersama-ded1-empire-victorinox
nullnullnull
Category: General
Posted by: jimbit
Tahukah anda hak-hak sebagai pengguna di Malaysia ?? Baca & renungkan ya....
Sila rujuk juga di:

http://www.kpdnkk.gov.my

hak-pengguna