/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: General
Posted by: jimbit
Acara pameran pelbagai jenis kenderaan TERBESAR di Malaysia yang menghimpunkan ratusan jenama & pengeluar berkaitan automotif dari serata dunia; Ultra Racing, Honda, Proton, Perodua, Toyota, BMW, TOYO, Michelin, IPF, Bosch, Mitsubishi, Isuzu, Nissan, Blaupunkt, 3M, Harley Davidson, motorsikal "custom", kereta konsep dan banyak lagi, dijemput semua peminat automotif dari seluruh pelusuk tanahair memeriahkannya !!

Tarikh: 23hb November - 2hb Disember 2018
Masa: 11 pagi - 10 malam
Tempat: Dewan MITEC MATRADE, Jalan Duta, Kuala Lumpur


Untuk maklumat lanjut sila layari:

https://klims.com.my

nullnullnull
Category: General
Posted by: jimbit
Renungi video kisah hidup & perjuangan bekas anggota komando VAT69 PDRM, juga merupakan pereka logo VAT69 !!
Pertahankan tanahair kita....cintai Malaysia !!

https://www.youtube.com/watch?v=oipsGZtaVq4

vat69 pdrm
Category: General
Posted by: jimbit
Video ulasan tentang pisau / benet yang dianugerahkan kepada anggota tentera Komando GGK setelah lulus & tamat latihan asas komando. Direkabentuk untuk tujuan membunuh musuh / mempertahankan diri. Merupakan antara senjata yang menjadi impian ramai anggota tentera serta para peminat pisau di serata ceruk rantau.

https://www.youtube.com/watch?v=zqgc_KLVtOQ

video-pisau-komando-tentera-malaysia

Category: General
Posted by: jimbit
Kami akan membuat pesanan stok pelbagai produk dari pelbagai jenama dari USA dijangka pada bulan Januari atau Februari 2017. Jika anda SERIUS dan berhajat untuk membuat tempahan secara "pre order" (produk taktikal, pisau, parang, kapak, teropong, pakaian, beg, lampu suluh, cermin mata dan banyak lagi). Anda dialu-alukan menghubungi kami +6012-9072141 ded1 EMPIRE (Whatsapp/Telegram). NOTA: Pembayaran diperlukan untuk pre order yang SERIUS. Stok produk & harga tertakluk kepada keadaan semasa. Harap maklum !

pre-order-dari-usa
Category: General
Posted by: jimbit
Artikel tentang peminat pisau pada pisau impot dalam akhbar Harian Metro hari ini 19 September 2016. Dapatkan naskah anda hari ini !

harian-metro-berita-pisau-victorinox
Category: General
Posted by: jimbit
Tontoni video pendek dari pengeluar barangan taktikal 5.11 USA....produk yang dicipta untuk gaya hidup yang aktif dan lasak tanpa sempadan !!

https://www.youtube.com/watch?v=vp463oPtlTs

5.11-video-aktif


Category: General
Posted by: jimbit
Gambar dari koleksi kami untuk tatapan peminat barangan taktikal / ketenteraan ketika berlangsungnya pameran DSA 2016 di Kuala Lumpur pada April 2016, untuk semua gambar sila layari:

http://khazanah.ded1.net/dsa2016

pameran DSA 2016 kuala lumpurpameran DSA 2016 kuala lumpurpameran DSA 2016 kuala lumpur

Category: General
Posted by: jimbit
Kepada semua, laman web kedua kami sekarang telah dihidupkan dan boleh dilayari dengan SSL & IPV6 / IPv4. Harap maklum.

https://niaga.ded1.ORG

ipv6-ded1.org

Demonstrasi pisau VICTORINOX oleh pelakon/model Shahrin Fuzi

Mari kita lihat pelakon dan model terkenal Malaysia menggunakan pisau chef Victorinox dari jenis hulu fibrox dan forged. Shahrin Fuzi sendiri berasa sungguh puas hati dan ceria sesangat, anda bagaimana ??

http://www.youtube.com/watch?v=E4-PBwWjQnM

pisau-victorinox-shahrin-fuzi

Sejenak bersama ded1 EMPIRE, VICTORINOX dan Artis

ded1 EMPIRE meluangkan masa bersama model iklan TV/pelakon Shahrin Fuzi untuk mencuba/merasai sendiri ketajaman pisau-pisau Victorinox di pinggir ibu kota hari ini. Beliau merupakan model iklan media elektronik/media cetak yang sedang meningkat naik. Antara iklan TV seperti Subway, Samsung, Pizza Hut dan banyak drama dan filem yang dibintanginya. Shahrin Fuzi suka Victorinox !! Anda bagaimana ??
shahrin-fuzi-bersama-ded1-empire-victorinox
nullnullnull
Category: General
Posted by: jimbit
Tahukah anda hak-hak sebagai pengguna di Malaysia ?? Baca & renungkan ya....
Sila rujuk juga di:

http://www.kpdnkk.gov.my

hak-pengguna
Category: General
Posted by: jimbit
Ini merupakan katalog lama (dari tahun 1980 - 1990an) yang dikeluarkan oleh Victorinox yang menyenaraikan semua pisau Victorinox hulu kayu Rosewood Afrika yang mempunyai logo PAYUNG pada bilahnya. Katalog ini juga antara khazanah lama yang dikira bernilai vintage pada peminatnya....

katalog-lama-pisau-victorinox-cap-payungkatalog-lama-pisau-victorinox-cap-payungkatalog-lama-pisau-victorinox-cap-payung