/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau tetak TULANG / chopper ICEL
model: 341.4030.20
panjang: 20 cm atau 7.87 inci (panjang bilah)
berat: 1 kilogram !! (BERAT)
material bilah: besi tahan karat X50crMoV15
pemegang: plastik anti licin
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Kegunaan: Pisau tetak tulang jenis ini adalah keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia. Mata pisau ini cukup tajam (dengan bilah hampir bentuk V) dan pemegangnya selesa dan kemas bila digenggam, ia merupakan pisau kualiti Eropah tetapi dengan harga yang mampu milik.

Pisau ini khusus untuk kerja menetak TULANG/mencincang/memotong daging yang kecil/tulang KERAS, memotong sayuran keras. Pisau tetak ini adalah BERAT (1 kilogram !!) dan sangat berguna untuk sebarang kerja di pusat sembelihan ayam/ternakan malah di dapur juga dan ia merupakan kemestian buat anda !

Harga: RM 223.00 (STOK HABIS !)

nullnullnull

Posted by: jimbit
1) Jenis: kapak tulang/daging Icel
model: 392.400P.15
berat: 1.359 kilogram
material: besi X50CrMoV15 tahan karat
panjang mata: 5.78 inci
tebal mata kapak: 0.9 sentimeter
panjang keseluruhan: 32 sentimeter
warna pemegang: putih
pemegang: plastik anti licin
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Kegunaan: Kapak jenis ini adalah keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia. Kapak ini dibuat khusus untuk mereka yang terlibat di sektor rumah sembelihan, ladang ternakan, penjual daging untuk mencincang daging / tulang yang keras dan besar. Kapak ini cukup tajam dan pemegangnya selesa dan kemas bila digenggam, ia merupakan kapak kualiti Eropah dan cukup TERBAIK untuk anda yang masih tercari-cari kapak untuk menetak tulang keras. Anda perlu cuba ia hari ini !!

Harga: RM 380.00 - SEBILAH (STOK HABIS !)

kapak cincang tulang daging ICELkapak cincang tulang daging ICELkapak cincang tulang daging ICEL
Posted by: jimbit
1) Jenis: kapak tulang/daging "model G" Icel
model: 392.400G.15
berat: 1.51 kilogram (CUKUP BERAT !!)
material: besi tahan karat X50crMoV15
panjang mata: 6.5 inci
tebal mata kapak: 0.9 sentimeter
panjang keseluruhan: 32 sentimeter

warna pemegang: putih
pemegang: plastik anti licin
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Kegunaan: Kapak jenis ini adalah keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia. Kapak ini dibuat khusus untuk mereka yang terlibat di sektor rumah sembelihan, ladang ternakan, penjual daging untuk MENCINCANG daging / tulang yang keras dan besar. Kapak ini cukup tajam serta BERAT !! (1.51 Kilogram) dan pemegangnya selesa dan kemas bila digenggam, ia merupakan kapak kualiti Eropah dan cukup TERBAIK untuk anda yang masih tercari-cari kapak untuk menetak tulang keras. Mencari kapak tulang yang cukup BERAT ?? Nah ini dia !

Harga: RM 363.00 (TIADA STOK !)

kapak cincang tulang ICELkapak cincang tulang ICELkapak cincang tulang ICEL