/> .::::::::Perniagaan Online ded1::::::::.
1) Jenis: pisau lipat "Hunter Pro" Victorinox SWISS ARMY
model: 0.9410.9B1
panjang bilah: 4 inci
panjang keseluruhan: 8.93 inci
tebal bilah: 3 milimeter
Warna: OREN
berat: 162 gram
Material bilah: Besi 1.4110 (tahan karat)
Material pemegang: getah sintetik
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Ini adalah pisau lipat ASLI keluaran VICTORINOX, jenama yang menjadi kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Model pisau dengan warna OREN terang & menyerlah ini merupakan antara model TERBARU pisau lipat dari Victorinox. Pisau ini tampak kecil dan elegan dan didatangkan dengan pemegang jenis getah sintetik yang selesa apabila digenggam & tidak licin. Pisau ini sebenarnya dibuat khusus buat penggiat aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike dan disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal). Pisau keluaran Victorinox telah dikenali berdekad lamanya di seluruh dunia dan telah diakui ketajaman dan kualiti tanpa kompromi. Model pisau ini menjadi rebutan ramai peminat pisau di seluruh dunia kerana kualiti, ketajaman dan kejituannya, dapatkan hari ini sebelum menyesal tak sudah !!

Harga: RM 238.00

pisau-lipat-hunterpro-oren-swiss-armypisau-lipat-hunterpro-oren-swiss-armypisau-lipat-hunterpro-oren-swiss-army
1) Jenis: Alat serbaguna "FISHERMAN" VICTORINOX Swiss Army
model: 1.4733.72
Panjang keseluruhan: 9.1 sentimeter
Berat: 99.22 gram

Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: merah
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 17 jenis

Keterangan: Alat serbaguna dengan logo IKAN ini digelar FISHERMAN merupakan model yang dibuat sebagai menghargai mereka yang bekerja di sektor perikanan, nelayan, pemancing atau mereka yang menjadikan lautan/hasil laut sebagai punca rezeki. Ia adalah alatan ASLI keluaran Victorinox Switzerland yang diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia juga cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Alat serbaguna Victorinox Swiss Army ini perlu menjadi teman rapat jika anda adalah PEMANCING TEGAR !!
Ia mempunyai 17 jenis alatan serbaguna:
1. pisau bilah besar
2. pisau bilah kecil
3. pembuka tin
4. pemutar skru 3 mm
5. pembuka penutup botol
6. pengoyak wayar
7. pemutar skru 5 mm
8. alat untuk membesarkan lubang, pengetuk
9. Pemutar skru Philip
10. Gunting
11. Pembuang sisik ikan
12. pembaris (inci)
13. pencabut mata kail
14. pembaris (sentimeter)
15. penyangkuk serbaguna
16. pencungkil gigi
17. penyepit halus

Harga: RM 148.00

alat-serbaguna-fisherman-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-fisherman-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-fisherman-swiss-army-victorinox


1) Jenis: Alat serbaguna "FORESTER" VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8361.MWC
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 8.5 sentimeter
Lebar bilah: 2.4 sentimeter
Berat: 130 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi merah hati dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 10 jenis

Keterangan: Alat serbaguna dengan warna merah hati ini merupakan model yang dibuat khusus untuk mereka yang bekerja sebagai anggota penyelamat dan pasukan paramedik dan ia adalah ASLI keluaran Victorinox. Diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Alat serbaguna Victorinox Swiss Army ini perlu hadir disisi anda tanpa mengira waktu !!

Ia mempunyai 10 jenis alatan serbaguna:

1. Pisau besar mudah-buka dengan sebelah tangan
2. gergaji
3. pengoyak wayar
4. Pemutar skru
5. pembuka tutup botol
6. pembuka gabus botol
7. alat untuk membesarkan lubang
8. pembuka tin
9. Pemutar skru kecil
10. Penyangkut kunci

Harga: RM 182.00 - seunit

alat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinox


1) Jenis: Alat serbaguna HUNTER XS VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8331.MC9
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 9.2 sentimeter
Lebar bilah: 2.5 sentimeter
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi oren dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 4 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan model yang diperkenalkan oleh Victorinox bermula 2012 dan ia adalah ASLI. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan. Warna oren terang pada alatan ini memudahkan anda mengecam dan mengenalinya jika anda terjatuh / tersalah letak walau di mana persekitaran anda. Dimanakah anda duhai peminat Swiss Army ??

Ia mempunyai 4 jenis alatan serbaguna:

1. Pisau besar mudah-buka-dengan-sebelah-tangan
2. Pisau mata gerigi pemotong talipinggang keledar / objek keras
3. pembuka gabus botol
4. Penyangkut kunci

Harga: RM 195.00

alat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-armyalat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-armyalat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-army
1) Alat serbaguna Rasmi Tentera Switzerland '08 VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8461.MWCH
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 8.5 sentimeter
Lebar bilah: 2.4 sentimeter
Berat: 130 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi hijau dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 10 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan model rasmi yang dibekalkan kepada ANGKATAN TENTERA SWITZERLAND oleh Victorinox untuk tempoh bermula 2008 dan ia adalah ASLI. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Jadikan Victorinox Swiss Army teman hidup anda dikala susah dan senang !!


Ia mempunyai 10 jenis alatan serbaguna:

1. pembuka tin dengan
2. - pemutar skru
3. pengetuk
4. gergaji
5. pemutar skru Philip
6. Penyangkut kunci
7. Pemutar skru keras dengan
8. - pembuka tutup botol
9. - pengoyak wayar
10. Pisau besar mudah-buka dengan sebelah tangan

Harga: RM 183.00

alat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinox


8) Jenis: Alatan serbaguna VICTORINOX-swiss army "SPARTAN Silvertech"
model: 1.3603.T7B1
Panjang keseluruhan: 9.1 CM
Lebar:
Berat: 70 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kelabu
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 12 jenis

Keterangan: Alatan serbaguna ini adalah ASLI dan dikeluarkan oleh Victorinox Swiss Army. Ia merupakan model ASAS yang cukup lengkap untuk kegunaan harian anda walau di mana sahaja. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Alat ini didatangkan dalam bungkusan yang tampak ekslusif dan menarik. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/pengembara/pemandu trak 4x4 atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi.


Ia mempunyai 12 jenis alatan serbaguna:

1. pisau bilah besar 6.8 cm
2. pisau bilah kecil
3. pembuka gabus botol
4. pembuka tin dengan:
5. - pemutar skru kecil 3 mm
6. pembuka penutup dengan
7. - pemutar skru 6 mm
8. - pengoyak wayar
9. alat untuk membesarkan lubang
10. penggantung kunci
11. penyepit halus
12. pencungkil gigi


Harga: RM 98.00

pisau-spartan-swiss-army-victorinoxpisau-spartan-swiss-army-victorinoxpisau-spartan-swiss-army-victorinox

1) Jenis: minyak pelincir alatan Victorinox Swiss Army
model: 4.3301
Pengiktirafan: NSF H1 (gred makanan)
Kandungan: 5 mililiter
Buatan: Switzerland

Keterangan: Ini adalah minyak pelincir yang dibuat khas untuk alatan serbaguna Victorinox Swiss Army, Wenger atau sebarang jenama, sama ada pisau lipat, playar serbaguna dan sebagainya. Ia berfungsi untuk melancarkan fungsi mekanikal pada alatan dan melindungi dari unsur karat. Jika alatan anda agak ketat / susah untuk di buka / tidak berfungsi dengan lancar, minyak ini adalah TERBAIK untuknya. Alatan serbaguna anda perlu sentiasa di letak minyak ini secara berkala jika anda kerap menggunakan alatan tersebut. Jangan khuatir, minyak ini menepati spesifikasi NSF H1 di mana ia adalah minyak gred makanan. Dapatkan segera, anda mungkin memerlukannya kelak.

Harga: RM 27.00

minyak-pelincir-alatan-victorinoxminyak-pelincir-alatan-victorinoxminyak-pelincir-alatan-victorinox
victorinox-swiss-army-satriavictorinox-swiss-army-satriavictorinox-swiss-army-satria
1) Jenis: pisau serbaguna VICTORINOX-swiss army "BANTAM"
model: 0.2303
Panjang keseluruhan: 8.4 CM
Lebar: 2.3 CM
Berat: 31gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Merah
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 7 jenis


Keterangan: Pisau serbaguna ini adalah ASLI dan dikeluarkan oleh Victorinox Swiss Army. Ia merupakan model ASAS untuk kegunaan harian anda walau di mana sahaja. Diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/pengembara/pemandu trak 4x4 atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, jika anda mahu pertama kali merasa guna barangan Victorinox yang murah, ini model yang disyorkan !!

Ia mempunyai 7 jenis alatan serbaguna:
- pembuka penutup
- pembuka tutup botol
- pemutar skru
- pengoyak wayar
- penggantung kunci
- penyepit
- pencungkil gigi

Harga: RM 63.00

pisau-serbaguna-victorinox-swiss-army-bantampisau-serbaguna-victorinox-swiss-army-bantampisau-serbaguna-victorinox-swiss-army-bantam
1) Jenis: Alat serbaguna SwissTool RS VICTORINOX
model: 3.0326
Ukuran: 11.5 cm
Berat: 280 gram

Material: Besi tahan karat
Warna: Krom
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 26 jenis


Keterangan: Alatan serbaguna VICTORINOX Swiss Tool RS ini adalah ASLI dan ia merupakan alatan TERBAIK untuk kegunaan semasa di rumah / ketika aktiviti luar. Ia diperbuat dari besi tahan karat dan tampak "solid" bila dipegang dan lebih berkualiti berbanding peralatan jenama murah. Ia sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki / berkhemah / mountain bike / memancing / memburu atau mereka yang terlibat dalam kerja di bengkel atau pekerja penyelenggaraan / maintenance atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Ia mempunyai 26 jenis alatan/fungsi serbaguna:
- Playar
- Pemutar skru (2mm).
- Pemutar skru (3mm).
- Pemotong wayar/dawai sehingga kekerasan HRC 40
- Pemutar skru (5 mm).
- Pembuka tutup botol
- Pemutar skru (7.5mm)
- Bilah pisau besar
- Gunting
- Pemotong talipinggang
- Gergaji
- Penebuk lubang
- Pemutar skru philip
- Pengikis
- Pembuka peti
- Pembengkok wayar/dawai
- Pengoyak wayar
- Pengikis wayar
- "Crimper" wayar
- Pembuka tin
- Pembaris (230mm).
- Pembaris (9 inci).
- Pemotong wayar/dawai keras
- Penebuk lubang
- Spring fleksibel
- Pengunci alatan

Harga: RM 439.00

alat-serbaguna-swisstool-rs-victorinoxalat-serbaguna-swisstool-rs-victorinoxalat-serbaguna-swisstool-rs-victorinox


2) Jenis: Alat serbaguna VICTORINOX Spirit
model: 3.0223
Ukuran: 10.5 cm x 3.5 cm x 1.6 cm (tanpa dilipat)
Berat: 248 gram
Material: Besi tahan karat
Warna: Krom
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 29 jenis


Keterangan: Alatan serbaguna VICTORINOX Spirit ini sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/memburu atau mereka yang terlibat dalam kerja di bengkel atau pekerja penyelenggaraan/maintenance atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Ia mempunyai 29 jenis alatan serbaguna:

1. wood saw
2. metal file
3. metal saw
4. chisel
5. practical Spirit combi edge blade
6. pointed blade
7. screwdriver 2mm
8. screwdriver 3mm
9. Phillips screwdriver for PH1 and PH2
10. without leather pouch
11. wire cutter for small and soft wire up to 40 HRc
12. crate opener
13. cable cover cutter lenghtwise
14. wire bender
15. cable cover cutter circular
16. hard wire cutter
17. lanyard hole
18. lock release
19. individual springs
20. needlenose pliers
21. reamer
22. cap lifter with
23. -screwdriver
24. -wire stripper
25. can opener with
26. -small screwdriver
27. multi purpose hook
28. screwdriver 6 mm
29. coupling for corkscrew

Harga: RM 422.00

Alat serbaguna VICTORINOX Spirit


1) Jenis: pisau serbaguna VICTORINOX-swiss army "CAMPING"
model: 1.3613.71
Panjang keseluruhan: 9.1 CM
Lebar: 2.7 CM
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Merah
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 13 jenis

Keterangan: Pisau serbaguna ini adalah ASLI dan dikeluarkan oleh Victorinox Swiss Army. Ia merupakan model yang cukup lengkap untuk kegunaan harian anda walau di mana sahaja. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/pengembara/pemandu trak 4x4 atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.


Ia mempunyai 13 jenis alatan serbaguna:

1. pisau bilah besar
2. pisau bilah kecil
3. pembuka gabus botol
4. pembuka tin dengan:
5. - pemutar skru kecil 3 mm (juga untuk skru Phillips)
6. pembuka penutup dengan
7. - pemutar skru 6 mm
8. - pengoyak wayar
9. alat untuk membesarkan lubang
10. penggantung kunci
11. penyepit halus
12. pencungkil gigi
13. gergaji

Harga: RM 112.00

pisau-serbaguna-swiss-army-camping
pisau-serbaguna-swiss-army-camping
pisau-serbaguna-swiss-army-camping
1) Jenis: sarung pisau KULIT serbaguna Victorinox (Switzerland)
model: 4.0822.L
Ukuran: 11.5cm (panjang), 3.6cm (lebar), 1.7cm (tebal)
Berat: 35gram
warna: coklat
material: kulit lembu asli
Buatan: Switzerland

Keterangan: Sarung pisau KULIT asli ini adalah dari gred PREMIUM keluaran Victorinox (pembuat pisau serbaguna Swiss Army). Sarung ini dapat memuatkan pisau serbaguna bersaiz 11.5cm Victorinox Swiss Army atau Victorinox Spirit atau boleh juga diletak dengan pisau jenama lain malah anda boleh meletak alatan lain yang kecil. Ia boleh dimasukkan pada talipinggang dan dipakai pada pinggang anda bila-bila masa. Jika anda mahukan sarung pisau yang tampak "stylo" dan mewah serta berkualiti tinggi, sarung kulit ini sinonim buat anda !

Harga: RM 75.00
victorinox-sarung-pisau-kulit
victorinox-sarung-pisau-kulit


1) Jenis: sarung pisau serbaguna Victorinox (Switzerland)
model: 4.0547.3
Ukuran: 11.1cm
Berat: 35gram
warna: hitam
material: Plastik nylon
Buatan: Switzerland

Keterangan: Sarung pisau ini adalah dari gred PREMIUM keluaran Victorinox (pembuat pisau serbaguna Swiss Army). Sarung ini dapat memuatkan pisau serbaguna bersaiz 11.1cm Victorinox Swiss Army atau Victorinox Spirit atau boleh juga diletak dengan pisau jenama lain malah anda boleh meletak alatan lain yang kecil. Ia boleh disarungkan pada talipinggang anda. Jika anda mahukan sarung pisau yang tampak "stylo" dan berkualiti tinggi, ini satu kemestian !

Harga: RM 73.00
victorinox-sarung-pisau
victorinox-sarung-pisau
VICTORINOX - alat serbaguna ulangtahun 125 tahun (LIMITED EDITION
-------------------------------------------------------------------------------
1) Jenis: pisau serbaguna Victorinox-Swiss Army LIMITED EDITION 125 tahun ulangtahun
Panjang keseluruhan: 9.1 CM
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: merah bercorak
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 34 jenis

Tahun 2009 ialah di mana Victorinox menyambut ulangtahun ke 125 tahun penubuhan syarikat ini. Bersempena dengan itu, Victorinox dengan besar hati mengeluarkan siri khas edisi terhad / "limited edition". Model ini TIDAK ADA lagi di pasaran dan tidak lagi dikeluarkan oleh Victorinox Switzerland. Model ini mempunyai corak tersendiri pada badan pisau dan didatangkan dengan kotak khas keras. Pada bilah pisau dan kotak tertulis "125 YEARS YOUR COMPANION FOR LIFE". Ia mempunyai nombor siri pada setiap unit yang dikeluarkan. Ini adalah produk ASLI yang dikeluarkan sendiri oleh Victorinox dan dibuat di Switzerland. Ia adalah model yang wajib dimiliki oleh peminat / pengumpul pisau di Malaysia dan di seluruh dunia, stok yang ada hanya 2 unit, dapatkan SEGERA !!

HARGA: (secara bidaan/"bid"; produk akan dijual kepada mereka yang serius dan menawarkan harga tertinggi !! tarikh tutup bidaan Fri Sep 19 19:00:00 MYT 2014)

NOTA: Sila PM/Whatsapp/SMS/Viber/Email:

0-1-2-9-0-7-2-1-4-1
Email: ded1[AT]mengantuk.packetfilter.org
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool