/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Gunting serbaguna Victorinox
model: 8.0908.21
material: Besi tahan karat
material pemegang: plastik Polypropylene
Panjang keseluruhan: 21 sentimeter
Kekerasan mata: Rockwell 55
Warna pemegang: Hitam
Buatan: Jerman

Keterangan: Gunting ini adalah keluaran ASLI dari VICTORINOX AG Switzerland dan dibuat menggunakan besi terbaik di JERMAN. Ia sangat TAJAM untuk kegunaan di rumah, sekolah, kolej, pejabat, premis kedai. Kualiti dan ketajamannya cukup menakjubkan, jauh mengatasi gunting murahan di luar sana !! TERBAIK untuk menggunting kertas, kain, kotak, tali, benang, pita pelekat malah apa sahaja yang berkaitan. Jika anda masih tercari-cari gunting serbaguna TERBAIK dengan kualiti PREMIUM, gunting ini perlu untuk anda terutama surirumah, pelajar, tukang jahit, pekerja pejabat malah peminat koleksi gunting PREMIUM. Dapatkan ia sekarang !

Harga: RM 95.00 - SEUNIT

gunting serbaguna Victorinoxgunting serbaguna Victorinoxgunting serbaguna Victorinox1) Jenis: Gunting kecil serbaguna Victorinox
model: 8.0905.13
material: Besi tahan karat
material pemegang: plastik Polypropylene
Panjang keseluruhan: 14 sentimeter
Kekerasan mata: Rockwell 55
Warna pemegang: Hitam
Buatan: Jerman

Keterangan: Gunting bersaiz kecil dan comel ini adalah keluaran ASLI dari VICTORINOX AG Switzerland dan dibuat menggunakan besi terbaik di JERMAN. Gunting yang sangat TAJAM dan untuk diguna di rumah, pejabat, kedai. Kualiti dan ketajamannya cukup mengujakan buat mereka yang mengimpikan gunting TERBAIK. Ia boleh diguna untuk menggunting kertas, janggut, rambut, kraftangan, kotak, tali, benang, pita pelekat dan apa sahaja berkaitan. Gunting ini perlu untuk anda khususnya surirumah, pelajar, tukang jahit, pekerja pejabat dan peminat koleksi gunting di seluruh ALAM BUANA !!. Usah berlengah lagi, masa tidak menantimu !!

Harga: RM 83.00 - SEUNIT

Gunting kecil serbaguna VictorinoxGunting kecil serbaguna VictorinoxGunting kecil serbaguna Victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: Gunting serbaguna Victorinox
model: 8.0999.23
material: Besi tahan karat
material pemegang: plastik Polypropylene
Panjang keseluruhan: 22 sentimeter

Kekerasan mata: Rockwell 55
Warna pemegang: Hitam
Buatan: Jerman

Keterangan: Gunting ini adalah keluaran ASLI dari VICTORINOX AG Switzerland dan dibuat menggunakan besi terbaik di JERMAN. Ia merupakan model gunting yang dikira mampu milik buat semua. Ia sangat TAJAM dan untuk diguna di rumah, pejabat, premis kedai. Kualiti dan ketajamannya jauh mengatasi gunting murahan di luar sana !! Ia boleh diguna untuk menggunting kertas, kain, kotak, tali, benang, pita pelekat malah apa sahaja. Jika anda masih tercari-cari gunting serbaguna TERBAIK dengan kualiti PREMIUM, model ini perlu untuk anda terutama surirumah / tukang jahit / pekerja pejabat. Miliki ia hari ini juga !!

Harga: RM 86.00 - seunit

gunting-serbaguna-victorinox23cmgunting-serbaguna-victorinox23cmgunting-serbaguna-victorinox23cm
Posted by: jimbit
1) Jenis: Gunting ikan/dapur TEMPA Victorinox
model: 7.6376
material bilah: Besi jenis TEMPA (tahan karat)
Warna: Krom
Panjang keseluruhan: 19.6 sentimeter
Berat: 145 gram
Buatan: Sepanyol

Keterangan: Gunting ini adalah keluaran VICTORINOX dan merupakan jenis besi FORGED / besi jenis ditempa yang merupakan barisan PREMIUM dan terbaik dalam siri gunting Victorinox. Mata gunting siri FORGED melalui proses yang lebih kompleks dan terbaik dimana bilah besinya adalah jenis terbaik, lebih tebal, berat, seimbang dan utuh. Ia sangat TAJAM dan untuk diguna di dapur/ketika penyediaan makanan. Kualiti dan ketajamannya tidak dapat ditandingi oleh gunting kebiasaan. Ia boleh diguna untuk menggunting/memotong udang, ayam/itik/angsa/daging,
sayur, ikan atau gunting pelbagai fungsi di dapur. Gunting ini disyorkan untuk anda yang mahukan gunting dapur yang SOLID dari besi jenis TERBAIK !!


Harga: RM 206.00
gunting-dapur-tempa-victorinoxgunting-dapur-tempa-victorinoxgunting-dapur-tempa-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: Gunting ikan/dapur Victorinox
model: 7.6343
panjang: 25cm atau 10 inci
material bilah: High carbon stainless steel (besi tahan karat)
Buatan: JERMAN
Kekerasan mata: Rockwell 55
Pengiktirafan: NSF (sesuai untuk persekitaran HACCP)

Kegunaan: Gunting ini adalah keluaran VICTORINOX dan dibuat menggunakan besi terbaik JERMAN. Ia sangat TAJAM dan untuk diguna di dapur. Ia boleh diguna untuk menggunting/memotong udang, ayam/itik/angsa/daging,
sayur, ikan atau gunting pelbagai fungsi di dapur. Jika anda mahukan gunting dapur terbaik dengan kualiti PREMIUM, ini adalah terbaik yang disyorkan untuk anda !!

Harga: RM 160.00
gunting-ikan-victorinox
gunting-ikan-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: Gunting ikan/Dapur Victorinox
model: 7.6363.3
material bilah: High carbon stainless steel (tahan karat)
Buatan: Jerman
Kekerasan mata: Rockwell 55

Warna pemegang: Hitam dan merah
Pengiktirafan: NSF (sesuai untuk persekitaran HACCP)

Keterangan: Gunting ini adalah keluaran VICTORINOX dan dibuat menggunakan besi terbaik JERMAN, ia merupakan model gunting dapur asas yang dikira mampu milik buat semua. Ia sangat TAJAM dan untuk diguna di dapur. Kualiti dan ketajamannya jauh mengatasi gunting murahan di luar sana !! Ia boleh diguna untuk menggunting/memotong udang, ayam/itik/angsa/daging,
sayur, ikan atau gunting pelbagai fungsi di dapur. Jika anda masih tercari-cari gunting dapur asas terbaik dengan kualiti PREMIUM, model ini perlu untuk anda terutama surirumah / pekerja di sektor industri sajian !!

Harga: RM 78.00
gunting-ikan-victorinoxgunting-ikan-victorinoxgunting-ikan-victorinox