/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - lampu suluh
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu suluh TMT R1 5.11
Model: 53209
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium gred pesawat
Warna: hitam
Kuasa lampu: 339 Lumens
Jenis mentol: LED (Cree XPG-GB)
Penggunaan bateri: 3 jam (339 lumens; kuasa tinggi), 6.5 jam (339 lumens; berkelip), 74 jam (23 lumens; kuasa rendah)
Bateri: 1 biji boleh-cas lithium ion (diberi PERCUMA !) ATAU 2 biji CR123 (dijual berasingan)
Panjang: 6 inci
Diameter: 1.6 inci
Jenis suluhan: Jarak dekat, berkelip dan jarak jauh
Jarak suluhan: 176 meter !
pengiktirafan: menepati piawaian ANSI FL1 & IPX4

Keterangan: lampu suluh taktikal 5.11 ini adalah ASLI, produk dari pengeluar barangan taktikal ternama USA, dikhususkan untuk pasukan keselamatan, penguatkuasa (Polis, tentera dan seangkatannya). Cukup TERBAIK untuk kegunaan semasa tugas rondaan, sekatan jalanraya, operasi taktikal malah untuk tujuan rekreasi. Lampu suluh ini menggunakan LED jenis CREE yang cukup diyakini ketahanannya berbanding LED jenama biasa. Struktur utama lampu suluh bahagian luar diperbuat dari aluminium gred terbaik untuk pesawat. Ia juga sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari, menyelamat, operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang gelap dan penuh onak duri.
Disyorkan juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan, perkapalan, gudang, bengkel kenderaan, membantu dikala kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus, gelap, hutan belantara di dalam bangunan gelap gelita.
Kesemua elemen penyambung litar pada bahagian dalam bersadur emas tulen, membolehkan lampu suluh ini berfungsi dengan lebih berkesan dan tahan lama. Ia tahan hentakan dari ketinggian 1 meter dan kalis air (percikan air / hujan). Set lampu suluh didatangkan bersama 2 jenis pengecas (soket rumah & soket kenderaan), katrij kosong bateri CR123, tali penggantung.

Harga: RM 990.00

lampu suluh taktikal 5.11lampu suluh taktikal 5.11lampu suluh taktikal 5.11
Category: 5.11 - lampu suluh
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu suluh TMT A2 5.11
Model: 53030
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium gred pesawat
Warna: hitam
Kuasa lampu: 220 Lumens
Jenis mentol: LED (Cree XPG-B)
Penggunaan bateri: 1.5 jam (220 lumens; kuasa tinggi), 2.5 jam (220 lumens; berkelip), 57 jam (12 lumens; kuasa rendah)
Bateri: 2 biji AA (diberi PERCUMA !)
Panjang: 6 inci
Diameter: 1.2 inci
Jenis suluhan: Jarak dekat, berkelip dan jarak jauh
Jarak suluhan: 25 & 114 meter !
pengiktirafan: menepati piawaian ANSI FL1


Keterangan: lampu suluh taktikal 5.11 ini adalah ASLI, keluaran pengeluar barangan taktikal terkenal di USA, dikhususkan untuk anggota keselamatan / penguatkuasa (Polis, tentera dan seangkatannya). Lampu ini merupakan produk berkualiti 5.11 yang mendapat permintaan tinggi. Lampu suluh 5.11 diguna oleh tentera US, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia. Keseluruhan binaan lampu suluh bahagian luar diperbuat menggunakan aluminium gred terbaik untuk pesawat. Ia juga sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri.
Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Keseluruhan penyambung litar pada bahagian dalam disalut emas, jadi membolehkan lampu suluh ini berfungsi dengan lebih berkesan dan tahan lama. Manakala ciri lain, ia tahan hentakan dari ketinggian 2 meter dan kalis air (percikan air / hujan). Bagi anggota pasukan keselamatan yang tercari-cari model lampu suluh kecil, serbaguna dan mudah dibawa, model ini sangat disyorkan !


Harga: RM 348.00


lampu suluh taktikal 5.11lampu suluh taktikal 5.11lampu suluh taktikal 5.11