/> .::::::::Perniagaan Online ded1::::::::.
Posted by: jimbit
2) Jenis: Hon sharp tone HELLA
Model: 3BB922000-731
Material: Besi
Warna: Kombinasi hitam, biru dan kuning
Frekuensi: 415hz / 350hz
Penggunaaan kuasa: 12V
Kekuatan bunyi: 115 dB(A) - TAJAM & NYARING !
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Hon HELLA ini adalah ASLI keluaran HELLA, warna kuning padanya menyerlah dan memberi daya tarikan pada kenderaan anda, ia tampak stylo dan "garang" walau kemana destinasi anda !! Hon ini merupakan yang nyaring dan kuat, bila dibunyikan, boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Ini adalah hon terbaik untuk pemandu kenderaan / penunggang motorsikal di luar sana !! Hon ini jarang didapati di pasaran dan agak RARE, ia cukup terkenal di kalangan pemilik kenderaan di USA dan Eropah dan menjadi gaya terbaru di sana !!

Untuk kenderaan: Motorsikal, Trak, Kereta (SUBARU, Proton, Perodua, Toyota, Honda, Mercedes, BMW, Volkswagen, Mitsubishi, Nissan, Volvo dan sebagainya )

Harga: RM 103.00
hon-hella-sharp-tone-kuninghon-hella-sharp-tone-kuninghon-hella-sharp-tone-kuning
Posted by: jimbit
1) Jenis: Hon super tone HELLA
Model: 3AG 003 399-801
Material: Besi
Warna: Kombinasi hitam dan merah
Frekuensi: 500hz / 300hz
Penggunaaan kuasa: 12V
Kekuatan bunyi: 118 dB(A) - KUAT dan NYARING !
Buatan: HELLA India

Keterangan: Hon HELLA ini adalah ASLI, produk berkualiti buatan HELLA dan merupakan yang paling nyaring dalam kelasnya, bila dibunyikan, boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Hon jenis ini nampak cukup stylo dan "garang" bila di pasang pada kenderaan anda, kenderaan anda akan jadi perhatian ramai bila dipasang, apa lagi ditunggu ? Hon jenis ini cukup terkenal di kalangan pemilik kenderaan di USA dan Eropah, hon ini jarang terdapat di pasaran dan agak rare. Dapatkan ia hari ini juga !!

Untuk kenderaan: motorsikal, kereta, van, trak (SUBARU, Mitsubishi, Proton, Volkswagen, Honda, Nissan, Toyota dan sebagainya !)

Harga: RM 117.00
hon-merah-supertone-hellahon-merah-supertone-hellahon-merah-supertone-hella


07/08:

Posted by: jimbit
1) Jenis: HELLA - hon udara / air horn lori TRAILER
Model: 3PA004206041
Material: Besi tahan karat
Warna: Kelabu
Bilangan trumpet: 1 unit
Saiz: 31.1cm x 9cm x 9.7cm x 11.9cm
Voltan: 24 Volt
Tekanan (dari/hingga): 6 / 8,3 BAR
Frekuensi: 400 Hz
Penggunaan kuasa: 35Watt
Kekuatan bunyi: 124dB (KUAT dan KERAS !)
Buatan: JERMAN

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang "keras" dan kuat, Trumpet hon ini berwarna kelabu, ia dikhususkan untuk lori TRAILER atau "prime mover" atau untuk kenderaan komersial. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn".
Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini WAJIB mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model "prime mover" seperti SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Daewoo, Volvo, Kenworth, Hino, HICOM Handalan, TATA dan sebagainya. Hon ini adalah "rare" dan TERBAIK berbanding hon trumpet biasa yang ada di pasaran.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Trak, Bot nelayan, Keretapi, Kapal

Harga: RM 225.00
hella-air-horn-lori
hon-lori-scania
Posted by: jimbit
1) Jenis: HELLA - Hon udara / air horn lori TRAILER "prime mover"
Model: 3PB005411001
Material: Besi
Warna: Krom
Bilangan trumpet: 2 unit
Saiz: 41.5cm, 16cm, 7.8cm
Tekanan (dari/hingga): 4 / 8,5 BAR
Frekuensi: 300 Hz / 320 Hz
Penggunaan kuasa: 20Watt
Buatan: JERMAN

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang "keras" dan kuat, ia mempunyai 2 unit trumpet berwarna krom dan berkilat, ia dikhususkan untuk lori TRAILER atau "prime mover" atau untuk kenderaan komersial. Warna dan
rekabentuk hon ini juga sangat menarik dan sangat menyerlah. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn". Ia didatangkan sekali dengan 2 unit hon jenis trumpet yang berlainan saiz dan frekuensi.

Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini perlu mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model "prime mover" seperti SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Daewoo, Volvo, Kenworth, Hino, HICOM Handalan, TATA dan sebagainya. Hon ini adalah "rare" dan TERBAIK berbanding hon trumpet biasa yang ada di pasaran.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Trak, Bot nelayan, Keretapi

Harga: RM 284.00
hella hon lori krom
hella hon lori krom
Posted by: jimbit
3) Jenis: Hon udara (2) TRUMPET HELLA / Air horn
Model: 00300651
Material: Besi dan plastik
Warna: Kombinasi merah dan hitam
Saiz: Panjang trumpet; 6.48 inci dan 6.14 inci
Frekuensi: 780 Hz / 840 Hz
Voltan: 12V
Penggunaan kuasa: 180Watt
Kekuatan bunyi: 118 dB(A) - NYARING / KUAT !

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang nyaring dan kuat, bila dibunyikan boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Warna dan rekabentuk hon ini juga sangat menarik dan sangat menyerlah. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn". Ia didatangkan sekali dengan 2 unit hon jenis trumpet, unit pemampat udara, relay, tiub, bracket dan juga nota pemasangan.trumpet horn

Harga: RM 118.00
Hon udara HELLA trumpethella-hon-udara-2-trumpet


4) Jenis: Hon udara (3) TRUMPET HELLA / Air horn
Model: 3PD003001-981
Material: Besi dan plastik
Warna: Kombinasi merah dan hitam
Bilangan trumpet: 3 unit
Saiz: Panjang trumpet; 15.8cm, 16.6cm, 21.7cm
Frekuensi: 600 Hz / 795 Hz / 840 Hz
Voltan: 12V
Penggunaan kuasa: 240Watt
Kekuatan bunyi: 118 dB(A) - NYARING / KUAT !

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang nyaring dan kuat, ia mempunyai 3 unit trumpet bila dibunyikan boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Warna dan rekabentuk hon ini juga sangat menarik dan sangat menyerlah. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn". Ia didatangkan sekali dengan 3 unit hon jenis trumpet yang berlainan saiz dan frekuensi, unit pemampat udara, relay, dan juga nota pemasangan.trumpet horn

Untuk kenderaan: Motor, Trak, Kereta, Van, MPV, Lori, Bot

Harga: RM 141.00
hella air horn 3 trumpethella-hon-3-trumpet