/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu brek ketiga LED Matrix HELLA
Model: 5238
Material: plastik
Penggunaaan kuasa: 12V
Kuasa LED: 2 watt
Ukuran: 17.5 X 6.2 sentimeter
Buatan: New Zealand


kegunaan: Lampu brek ketiga ini adalah ASLI, dari gred PREMIUM dan dikeluarkan oleh HELLA New Zealand. Lampu brek HELLA LED Matrix ini dibuat khusus untuk dilekatkan pada cermin bahagian belakang kenderaan. Cahaya darinya cukup terang dan jelas kerana ia menggunakan teknologi LED yang diketahui mempunyai kelebihan; jangka hayat lebih panjang, penggunaan kuasa yang rendah, cahaya/warna konsisten, tiada masalah mentol terbakar serta mesra alam ! Pemasangan lampu brek HELLA ini pada kenderaan anda sebenarnya membantu agar kenderaan lain yang mengekori belakang anda agar lebih berhati-hati dan berwaspada pada tahap tertinggi ! Lampu brek ini didatangkan dengan pita pelekat jenis 3M yang diketahui terbaik. Lampu ini sangat disyorkan pemilik kereta sedan klasik / mereka yang ingin menukar kepada lampu brek ketiga yang TERBAIK. Lampu ini menepati piawaian pihak berkuasa di Australia dan New Zealand (NZ Standards 5641: 1989). Lampu jenis ini jarang didapati di pasaran sini dan sangat RARE !!!

Untuk kenderaan: Kereta jenis sedan

Harga: RM 215.00

lampu-brek-ketiga-hella-led-matrixlampu-brek-ketiga-hella-led-matrixlampu-brek-ketiga-hella-led-matrix
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu carian/lampu sorot HELLA
Model: 1520
Warna: biru
Kuasa mentol: 100Watt
Bilangan mentol: 1
Pilihan mentol: 12V
Panjang kabel: 2.0 meter
Material: Plastik tahan lasak dan aluminium ("reflector" lampu)
Ukuran: 22.5 X 13.4 X 7.2 sentimeter
Jenis suluhan: Jarak jauh
Jarak suluhan: sehingga 580M !
Buatan: Australia

Keterangan: lampu carian/lampu sorot HELLA ini merupakan produk PREMIUM terbaik dan berkualiti HELLA, dibuat di Australia. Ia sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan sukan lasak trak 4WD di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pembinaan/pengangkutan/kapal nelayan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Ia boleh disambungkan kepada pencucuh rokok di dalam kenderaan. Ia diperbuat dari plastik tahan lasak yang tahan gegaran dan hentakan.

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Traktor, Bulldozer, keretapi, Trailer, Bot, Kapal, Helikopter

Harga: RM 337.00

lampu-sorot-hellalampu-sorot-hellalampu-sorot-hella
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu brek proton satria GTI HELLA
Model: 2NE006609017
Material: plastik
Warna: Kombinasi hitam dan merah
Pilihan mentol: 12V
Ukuran: 4 x 1.7 x 2.7 inci
Buatan: FINLAND
Keterangan: Ini adalah lampu brek / lampu statik HELLA yang dibuat khusus untuk Proton Satria GTI / Proton Iswara satu ketika dahulu. Ia adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti dibuat di kilang HELLA Finland. Ia lebih berkualiti berbanding lampu brek jenama biasa lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" belakang atau di mana yang anda inginkan. Lampu ini akan membantu pencahayaan lampu brek utama dan nampak lebih "stylo". Lampu ini adalah "RARE" dan jarang didapati di pasaran, dapatkan produk berkualiti HELLA hari ini !!
Untuk kenderaan: Kereta, Van, Trak, Lori, Trailer, Jentolak

Harga: RM 100.00 (sepasang; 2 unit)

lampu-brek-proton-satria-gti-hellaproton-satria-gti-hellalampu-brek-proton-satria-gti-hella
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu HELLA pelbagai guna
model: 2XM 001 974-271
Kuasa lampu: 27 Lumens (TERANG!)
jenis mentol: LED
Berat: 132gram (dengan bateri)
saiz: 43mm X 113mm
Kuasa: 2 x bateri AA
Material: plastik
Warna: kuning dan putih
Buatan: China
Keterangan: Lampu HELLA pelbagai guna ini sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Harga: RM 70.00
lampu pelbagai guna HELLA