1) Jenis: Topi SUREFIRE
model: HAT-SF-BK
Material: Kapas 100%
Warna: hitam
Buatan: China

Keterangan: Topi ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh SUREFIRE USA, ia ringan dan sesuai dipakai ketika cuaca panas atau untuk bergaya, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi. Logo dan tulisannya disulam dan dijahit dengan benang merah pada bahagian depan dan belakang. Untuk peminat barangan SUREFIRE, anda perlu dapatkan segera sebagai koleksi anda hari ini !!

Harga: RM 81.00
topi Surefire

2) Jenis: Botol air aluminium SUREFIRE
Model: BTL
Kapasiti: 709 ml
Panjang: 9.8 inci
Diameter: 2.7 inci
Buatan: USA
Warna: hitam dan coklat cerah

Keterangan: Botol air ini diperbuat daripada aluminium dan ia bebas BPA dan selamat diguna sebagai botol minuman. Ia ringan dan tahan lasak. Sesuai diguna untuk mereka yang mahu membawa bekalan minuman semasa bekerja/di sekolah/aktiviti luar atau kemana sahaja. Ia juga bagus untuk peminat SUREFIRE dan pengumpul koleksi barangan "rare".

Harga:
botol-air-surefire4.png

3) Jenis: Sarung/Holster lampu suluh Surefire
Model: V21
Material: Nylon Cordura
Warna: hitam
Untuk kegunaan lampu suluh: SUREFIRE model; 6P, 6PL, 6PX, EB1, G2, G2-LED, G2L-FYL, G2X

Keterangan: Sarung lampu suluh ini dikeluarkan oleh SUREFIRE USA dan ia adalah untuk dipasang pada tali pinggang. Ia dibuat dari Nylon Cordura yang tahan lasak dan menggunakan pelekat jenis Velcro. Ia boleh dimasukkan pada tali pinggang selebar 3 inci. Penggunaan sarung ini memudahkan anda mencapai/menyimpan lampu suluh tanpa perlu dimasukkan ke dalam poket / beg anda.

Harga: RM 75.00
Sarung-lampu-suluh-holster-surefire-v21sarung-lampu-suluh-holster-surefire-v21sarung-lampu-suluh-holster-surefire-v21