/> .::::::::Perniagaan Online ded1::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo celoreng digital 5.11 (woodland)
model: 74003
saiz: M (31.5 - 35)
warna: Celoreng digital / Woodland Cam
material fabrik: 65% polyester/35% kapas 7-oz.ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Seluar kargo celoreng jenis digital 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar kargo celoreng TDU ini adalah tebal dan cukup tahan lasak. Ia mempunyai ruang kelopak peluru AR pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan tepi pada bahagian seluar 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah.
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / sukan paint ball / pemuzik atau peminat barangan taktikal.

Harga: RM 227.00

seluar-celoreng-digital-5.11seluar-celoreng-digital-5.11seluar-celoreng-digital-5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo Taclite PRO 5.11
model: 74273
saiz: 30 - 54
warna: coklat gelap, coklat cerah, hitam, kelabu cerah, kelabu gelap, biru gelap, hijau TDU, tundra
material fabrik: 65% polyester & 35% kapas ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Seluar kargo Taclite PRO 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik Seluar Taclite PRO ini adalah ringan dan sangat tahan lasak. Poket belakang seluar ini adalah unik, ia dibuat dengan melintang dan seolah-olah dipotong, lengkap dengan pelekat velcro. Kelainan seluar ini, bahagian sisi seluar didatangkan dengan sejenis tali yang dijahit bersama seluar, untuk kegunaan menggantung kunci / pas / apa sahaja. Ia mempunyai 7 poket, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian seluar sebanyak 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini sebenarnya dikhususkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemandu trak 4x4.

Harga: RM 240.00

seluar-kargo-taclite-pro-5.11seluar-kargo-taclite-pro-5.11seluar-kargo-taclite-pro-5.11

Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo "STRYKE" 5.11
model: 74369
saiz: 28 - 50
warna: hitam/hijau/biru gelap/coklat cerah/kelabu
material fabrik: flex-tac (campuran polyester dan kapas) dilapisi TEFLON
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Seluar kargo "STRYKE" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik Seluar "STRYKE" ini adalah ringan, fleksibel dan sangat tahan lasak. Seluar "STRYKE" 5.11 merupakan antara seluar yang SELESA dan TERBAIK. Ia mempunyai ruang pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut, jahitan pada bahagian seluar ada 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/pemuzik, band, skater, BMX, pengikut punk/skinhead/grunge/indie.

Harga: RM 436.00
seluar-kargo-flex-stryke-5.11
seluar-kargo-flex-stryke-5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo TDU Taclite 5.11
model: 74280
saiz: XS, S, M, L, XL
warna: hitam/hijau/biru gelap
material fabrik: Taclite poly/kapas
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Seluar TDU Taclite 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik Seluar TDU Taclite ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia mempunyai ruang pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian seluar ada 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/pemuzik, band, skater, BMX, pengikut punk/skinhead/grunge/indie.

Harga: RM 227.00
seluar kargo 5.11

2) Jenis: Seluar kargo celoreng TDU 5.11 (multicam)
model: 74350
saiz: S, M, L, XL
warna: Celoreng / Camo
material fabrik: 65% polyester/35% kapas 7-oz.ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Seluar kargo celoreng TDU 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik Seluar kargo celoreng TDU ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia mempunyai ruang pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian seluar ada 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah.
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Corak celoreng jenis ini menyukarkan dikesan menggunakan infra-red pada waktu malam. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/sukan paint ball/pemuzik, band, skater,BMX, pengikut punk/skinhead/grunge/indie.

Harga: RM 378.00
5.11 seluar kargo celoreng multicamo


3) Jenis: Seluar taktikal 5.11
model: 74251
saiz: 28, 30, 32, 40, 42
warna: hitam/biru gelap/coklat cerah
material fabrik: kapas tebal 8.5 oz
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia/Bangladesh

Keterangan: Seluar Taktikal 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia mempunyai poket yang banyak (7 poket!), 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian seluar ada 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia / Bangladesh. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/pemuzik, band, skater, BMX, pengikut punk/skinhead/grunge/indie.

Harga: RM 190.00
seluar taktikal 5.11
seluar taktikal 5.11

4) Jenis: Seluar kargo taktikal COKLAT 5.11
model: 74003
saiz: S, M, L, XL
warna: coklat
material fabrik: Taclite poly/kapas
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia/Bangladesh

Keterangan: Seluar TDU Taktikal 5.11 ini warna COKLAT ini merupakan model TERBARU yang menyerlah warnanya dan nampak lain, dan adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik Seluar TDU Taktikal ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia mempunyai ruang pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian seluar ada 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/pemuzik, band, skater, BMX, pengikut punk/skinhead/grunge/indie.

Harga: RM 227.00
seluar kargo 5.11 coklat
seluar kargo 5.11 coklat