/> .::::::::Perniagaan Online ded1::::::::.
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg galas "Covrt Boxpack" 5.11
model: 56284
Ukuran: 35.6 x 53.3 x 17.8cm
Muatan: -
Berat: 1160 gram
Jumlah ruang: -
warna: hitam
material fabrik: Polyester BALISTIK 1680D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini merupakan model terbaru 2016 yang diperkenalkan oleh 5.11, merupakan beg jenis "penutup bergulung" pada bahagian atas yang menyerupai beg klasik, jadi ia dapat menutup/melindungi kandungan dalam beg ini dengan rapi dan lebih kemas di waktu cuaca yang tidak menentu. Beg ini sebenarnya dibuat khusus untuk penyamaran anggota keselamatan/penguatkuasa tetapi untuk tugas taktikal, ia kelihatan seperti beg kebiasaan tanpa logo. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia didatangkan dengan slot untuk komputer riba yang boleh memuatkan sehingga jenis Macbook bersaiz 17 inci disamping span yang tebal pada bahagian belakang dan tali galas untuk keselesaan. Beg ini mempunyai banyak ruang untuk menyimpan pistol, peluru, alatan EDC, cermin mata, lampu suluh, pakaian, kamera, telefon, walkie talkie, buku nota dan sebagainya. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi taktikal ketenteraan atau kegunaan harian ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Anda mencari beg galas taktikal yang tampak seperti beg kebiasaan ?? ini jawapannya !

Harga: RM 606.00

beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11

Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg silang taktikal "MOAB 10" 5.11 (gred tentera)
model: 56964
Ukuran: 18.25 x 9 x 5.25 inci
Muatan: 17 liter
Jumlah ruang: -
warna: kelabu gelap, coklat cerah. kelabu cerah
material fabrik: Nylon balistik 1050D kalis air dan sangat lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg MOAB 10 (Mobile Operation Attachment Bag) ini merupakan sejenis beg galas/silang/sandang yang "PADAT" walau tampak agak sempit. Ia merupakan antara beg terbaik untuk peminat "EDC" dan telah diuji oleh unit tentera elit VTAC US. Beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik beg ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat dan kalis air dari jenis nylon 1050D. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Ia juga mempunyai mekanisma yang boleh dilekatkan pada beg galas 5.11 RUSH yang lebih besar. Pemakaian beg ini agak fleksibel di mana anda boleh memakai pada kiri / kanan / di pusing ke hadapan anda / di galas ke belakang tubuh. Anda boleh mengisi pelbagai barangan EDC milik anda; cermin mata, alatan serbaguna, pisau, makanan, lampu suluh, tablet, pistol, makanan, sarung tangan dan barangan lain. Untuk mereka yang sukakan beg yang padat dan ringkas, beg MOAB 10 ini TERBAIK untuk anda !!

Harga: RM 465.00

beg-galas-moab-10-5.11beg-galas-moab-10-5.11beg-galas-moab-10-5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang "BAIL OUT" 5.11 (gred tentera)
model: 56026
Ukuran: 8.5 x 12 x 4.5 inci
Muatan: -
Jumlah ruang: 5 (poket kecil keliling)
warna: hitam, coklat cerah
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang "BAIL OUT" 5.11 ini adalah ASLI, merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dicipta khusus untuk penembak yang aktif dan sentiasa perlu bergerak tanpa mengira waktu dan situasi sama ada ketika di zon operasi peperangan / untuk tugas di pejabat. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia boleh memuatkan 6 unit AR-15 magazine, pistol, pisau, peranti GPS, makanan, buku nota, lampu suluh, telefon bimbit dan sebagainya. Beg ini TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara/bersantai. Ia kalis air dan terbaik untuk anda SEMUA !!

Harga: RM 305.00
beg-bail-out-5.11
beg-bail-out-5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg silang 2 BANGER 5.11 (gred tentera)
model: 56180
Ukuran: 7 x 9.5 x 3 inci
Muatan: -
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, kelabu
material fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia merupakan antara beg silang yang ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan peluru AR magazine, pistol, peralatan EDC, tablet, beg duit dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara/bersantai. Beg sandang ini juga nampak "stylo" dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di pasaran !!

Harga: RM 333.00

beg silang 2 banger 5.1

2) Jenis: beg silang 4 BANGER 5.11
model: 56181
Ukuran: 7 x 15 x 5.3 inci
Muatan: 5.3 liter
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, hijau cerah, kelabu
material fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang 4 BANGER 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia merupakan antara beg silang yang agak ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya tidak terlalu kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan peluru AR magazine, pistol, lampu suluh, peralatan EDC, tablet, beg duit, buku, fail, sedikit pakaian dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat. Semua zip dan pengikat pada beg ini dibuat oleh YKK & Duraflex.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat/ kolej oleh pelajar / pengembara / bersantai. Beg sandang ini tampak begitu unik dan "stylo" dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di pasaran !!

Harga: RM 305.00

beg silang 4 banger 5.11beg silang 4 banger 5.11beg silang 4 banger 5.11

27/06:

Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang MIKE 5.11 saiz kecil (gred tentera)
model: 56176
Ukuran: 95 x 14 x 35 inci
Muatan: -
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, hijau cerah
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ia merupakan antara beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Di samping saiznya yang tidak terlalu besar, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan komputer riba anda bersaiz 15 inci dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat/bersantai dan juga untuk pelajar sekolah/universiti untuk ke kelas. Beg sandang ini juga nampak "stylo" dan kualitinya jauh mengatasi beg sandang biasa di luar sana !! sambar terus OK !!!

Harga: RM 415
5.11 beg sandang MIKE
5.11 beg sandang MIKE

2) Jenis: beg galas taktikal "rush 12" 5.11 (gred tentera)
model: 56892
Ukuran: 18 x 11 x 6.5 inci
Muatan: 24 liter
Jumlah ruang: 16
warna: hitam/hijau
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini direka oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC dan beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik beg ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat dan kalis air dari jenis nylon 1050D. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba Macbook 15 inci. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/skater.

Harga: RM 587.00
beg galas 5.11 rush 12
beg galas 5.11 rush 12