/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg taktikal silang "Push" 5.11
model: 56872
Ukuran: 8.5 x 8.5 x 4 inci
Muatan: 6.04 Liter
Jumlah ruang: 4
warna: merah
material fabrik: Nylon Balistik 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg silang "PUSH" 5.11 ini adalah ASLI, merupakan produk PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dicipta khusus untuk anggota penyelamat/penguatkuasa yang sentiasa perlu bergerak tanpa mengira waktu dan situasi sama ada ketika di zon bencana / operasi peperangan / untuk tugas di pejabat. Ia boleh memuatkan peralatan; lampu suluh, ubatan, pistol, pisau, pen, buku nota, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Beg yang berwarna merah terang ini cukup menarik perhatian ramai dan ia TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (Paramedik / tentera / Polis / PASKAL / JPJ / Puspakom / Imigresen / APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara / ketika beriadah. 5.11....jenama yang diakui kualitinya !!

Harga: RM 280.00

beg silang push 5.11beg silang push 5.11beg silang push 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg galas "Havoc 30" 5.11
model: 56319
Ukuran: 21 x 11.75 x 9 inci
Muatan: 27.5 liter

Berat: -
warna: hitam dan kelabu
material fabrik: Polyester BALISTIK 500D/1050D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model terbaru 2016 yang diperkenalkan oleh 5.11. Beg taktikal yang dibuat khusus untuk anggota polis/tentera, ia bersaiz sederhana dengan poket yang banyak untuk menyimpan peluru/kelopak, botol air, komputer riba, pisau, pistol, lampu suluh, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini juga sesuai dipakai bersama plet "Zero-G". Beg ini boleh digunakan ketika operasi taktikal ketenteraan atau kegunaan harian ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Beg TERBAIK buat anda yang mahukan produk berkualiti dari 5.11....dulu, kini dan selamanya !!

Harga: RM 794.00


beg galas taktikal havoc30 5.11beg galas taktikal havoc30 5.11beg galas taktikal havoc30 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg galas "Covrt Boxpack" 5.11
model: 56284
Ukuran: 35.6 x 53.3 x 17.8cm
Muatan: -
Berat: 1160 gram
Jumlah ruang: -
warna: hitam
material fabrik: Polyester BALISTIK 1680D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini merupakan model terbaru 2016 yang diperkenalkan oleh 5.11, merupakan beg jenis "penutup bergulung" pada bahagian atas yang menyerupai beg klasik, jadi ia dapat menutup/melindungi kandungan dalam beg ini dengan rapi dan lebih kemas di waktu cuaca yang tidak menentu. Beg ini sebenarnya dibuat khusus untuk penyamaran anggota keselamatan/penguatkuasa tetapi untuk tugas taktikal, ia kelihatan seperti beg kebiasaan tanpa logo. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia didatangkan dengan slot untuk komputer riba yang boleh memuatkan sehingga jenis Macbook bersaiz 17 inci disamping span yang tebal pada bahagian belakang dan tali galas untuk keselesaan. Beg ini mempunyai banyak ruang untuk menyimpan pistol, peluru, alatan EDC, cermin mata, lampu suluh, pakaian, kamera, telefon, walkie talkie, buku nota dan sebagainya. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi taktikal ketenteraan atau kegunaan harian ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Anda mencari beg galas taktikal yang tampak seperti beg kebiasaan ?? ini jawapannya !

Harga: RM 653.00

beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11

Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg silang taktikal "MOAB 10" 5.11 (gred tentera)
model: 56964
Ukuran: 18.25 x 9 x 5.25 inci
Muatan: 17 liter
Jumlah ruang: -
warna: kelabu gelap, coklat cerah. kelabu cerah
material fabrik: Nylon balistik 1050D kalis air dan sangat lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg MOAB 10 (Mobile Operation Attachment Bag) ini merupakan sejenis beg galas/silang/sandang yang "PADAT" walau tampak agak sempit. Ia merupakan antara beg terbaik untuk peminat "EDC" dan telah diuji oleh unit tentera elit VTAC US. Beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik beg ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat dan kalis air dari jenis nylon 1050D. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Ia juga mempunyai mekanisma yang boleh dilekatkan pada beg galas 5.11 RUSH yang lebih besar. Pemakaian beg ini agak fleksibel di mana anda boleh memakai pada kiri / kanan / di pusing ke hadapan anda / di galas ke belakang tubuh. Anda boleh mengisi pelbagai barangan EDC milik anda; cermin mata, alatan serbaguna, pisau, makanan, lampu suluh, tablet, pistol, makanan, sarung tangan dan barangan lain. Untuk mereka yang sukakan beg yang padat dan ringkas, beg MOAB 10 ini TERBAIK untuk anda !!

Harga: RM 465.00

beg-galas-moab-10-5.11beg-galas-moab-10-5.11beg-galas-moab-10-5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg silang BAIL OUT 5.11
model: 56026
Ukuran: 8.25 x 11.75 x 4.5 inci
Muatan: 9 liter

warna: coklat cerah
material fabrik: Nylon 1050D tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang yang digelar BAIL OUT ini adalah ASLI, merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dicipta khusus untuk penembak yang aktif dan sentiasa perlu bergerak tanpa mengira waktu dan situasi sama ada ketika di zon operasi peperangan / untuk tugas di rutin. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Beg ini boleh memuatkan 6 unit AR-15 kelopak peluru, pistol, pisau, peranti GPS, makanan, buku nota, lampu suluh, telefon bimbit dan sebagainya. Beg ini TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera, Polis, PASKAL, JPJ, Puspakom, Imigresen, APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara dan bersantai. Klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lasak. Beg taktikal yang tampak bergaya.....dulu, kini dan selamanya !!

Harga: RM 290.00
beg silang taktikal 5.11beg silang taktikal 5.11beg silang taktikal 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg silang 2 BANGER 5.11 (gred tentera)
model: 56180
Ukuran: 7 x 9.5 x 3 inci
Muatan: -
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, kelabu
material fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia merupakan antara beg silang yang ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan peluru AR magazine, pistol, peralatan EDC, tablet, beg duit dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara/bersantai. Beg sandang ini juga nampak "stylo" dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di pasaran !!

Harga: RM 333.00
beg silang taktikal 2 banger 5.11beg silang taktikal 2 banger 5.11

2) Jenis: beg silang 4 BANGER 5.11
model: 56181
Ukuran: 7 x 15 x 5.3 inci
Muatan: 5.3 liter
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, hijau cerah, kelabu
material fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang 4 BANGER 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia merupakan antara beg silang yang agak ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya tidak terlalu kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan peluru AR magazine, pistol, lampu suluh, peralatan EDC, tablet, beg duit, buku, fail, sedikit pakaian dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat. Semua zip dan pengikat pada beg ini dibuat oleh YKK & Duraflex.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat/ kolej oleh pelajar / pengembara / bersantai. Beg sandang ini tampak begitu unik dan "stylo" dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di pasaran !!

Harga: RM 305.00

beg silang 4 banger 5.11beg silang 4 banger 5.11beg silang 4 banger 5.11
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang MIKE 5.11
model: 56176
Ukuran: 11 x 14 x 2.5 inci
Muatan: 6 liter

Jumlah ruang: -
warna: kelabu gelap, coklat cerah, hijau
material fabrik: Nylon tahan lasak 1050D kalis air

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang jenis Messenger 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ini merupakan antara beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Di samping saiznya yang tidak terlalu besar, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan komputer riba bersaiz 13 inci, fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, zip berkualiti dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat, penghantar surat, bersantai dan juga untuk pelajar sekolah / universiti untuk ke kelas. Beg sandang ini juga tampak bergaya dan kualitinya jauh mengatasi beg sandang biasa di luar sana !!

Harga: RM 543.00

beg sandang 5.11beg sandang 5.11beg sandang 5.11

2) Jenis: beg galas taktikal "rush 12" 5.11 (gred tentera)
model: 56892
Ukuran: 18 x 11 x 6.5 inci
Muatan: 24 liter
Jumlah ruang: 16
warna: hitam/hijau
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini direka oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC dan beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik beg ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat dan kalis air dari jenis nylon 1050D. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba Macbook 15 inci. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/skater.

Harga: RM 587.00
beg galas 5.11 rush 12
beg galas 5.11 rush 12