1) Jenis: cermin mata hitam / "sunglass" SMITH OPTICS
model: chamber tactical
warna bingkai: hitam
warna lensa cermin: "ignitor"
perlindungan: 100% kalis sinaran UVA, UVB, UVC
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI Z87.1 dan MIL-PRF-31013 (gred tentera)

Keterangan: cermin mata hitam SMITH OPTICS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran SMITH OPTICS USA. SMITH OPTICS merupakan antara syarikat pengeluar cermin mata lasak sejak 1965 ditubuhkan oleh Dr. Bob Smith. Ia menjadi pilihan dan dibekalkan kepada penembak, peluncur papan luncur ais, pelumba motor/sukan lasak dan versi taktikal kepada tentera US, Unit Penguatkuasa di serata dunia. Material bingkai dan cermin lensa TAHAN LASAK, kuat dan tahan hentakan. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi atau dipakai secara harian atau di pakai untuk memandu, menunggang atau untuk aktiviti luar. Ia memberi perlindungan dari SILAU dan produk ini adalah tahan hentakan berbanding produk biasa ! Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti sukan permotoran, memandu, menunggang, aktiviti luar atau bersantai.

Harga: RM 299.00
cermin-mata-hitam-chambertactical-smith-optics
cermin-mata-hitam-chambertactical-smith-optics


2) Jenis: cermin mata hitam / "sunglass" (Polarized) SMITH OPTICS
model: hudson
warna bingkai: hitam
warna lensa cermin: "hitam" POLARIZED
perlindungan: 100% kalis sinaran UVA, UVB, UVC
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI Z87.1 dan MIL-PRF-31013 (gred tentera) dengan cermin "BALLISTIC" !!

Keterangan: cermin mata hitam SMITH OPTICS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran SMITH OPTICS USA. SMITH OPTICS merupakan antara syarikat pengeluar cermin mata lasak sejak 1965 ditubuhkan oleh Dr. Bob Smith. Ia menjadi pilihan dan dibekalkan kepada penembak, peluncur papan luncur ais, pelumba motor/sukan lasak dan versi taktikal kepada tentera US, Unit Penguatkuasa di serata dunia.
Material bingkai dan cermin lensa (jenis "BALLISTIC") TAHAN LASAK, kuat dan tahan hentakan menggunakan teknologi TLT (Tapered Lens Technology). Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi atau dipakai secara harian atau di pakai untuk memandu, menunggang atau untuk aktiviti luar. Ia memberi perlindungan dari SILAU dan anti KELETIHAN mata anda (anti fatigue), produk ini adalah tahan hentakan berbanding produk biasa ! Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti sukan permotoran, memandu, menunggang, aktiviti luar atau bersantai. Jika anda tercari-cari cermin mata untuk pelbagai kegunaan yang melindungi mata anda setiap masa dalam segala situasi, model ini adalah TERBAIK untuk anda. Ingatlah, mata adalah anugerah yang tidak TERNILAI !!

Harga: RM 432.00
cermin-mata-hitam-hudson-smith-optics
cermin-mata-hitam-hudson-smith-optics
cermin-mata-hitam-hudson-smith-optics