/> .::::::::Perniagaan Online ded1::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pengasah pisau poket Victorinox
model: 4.3323
panjang: 23 sentimeter
material mata asah: seramik

material luaran: plastik
berat: 40 gram
kadar asah: sederhana
Buatan: Jerman

Keterangan: Pengasah pisau ini adalah jenis PREMIUM dan dikeluarkan oleh pembuat pisau terkemuka dunia Victorinox AG Switzerland dan dibuat di Jerman / Eropah. Batu pengasah ini kecil, ringkas dan mudah dibawa malah boleh diletak di dalam poket dan kelihatan seperti alat tulis. Pengasah ini mempunyai 2 bahagian pengasah, jenis tarik (bentuk V) dan jenis batang. Kadar asahan untuk pengasah ini adalah sederhana dan sesuai untuk menajamkan pisau yang agak tumpul atau haus mata bilahnya. Ia sesuai untuk mengasah pisau serbaguna Victorinox Swiss Army, pisau lipat, gunting, pisau kecil atau pisau dari apa sahaja jenama. Dapatkan produk berguna ini hari ini !!

Harga: RM 62.00 (seunit)

pengasah-pen-victorinoxpengasah-pen-victorinoxpengasah-pen-victorinox


Posted by: jimbit
1) Jenis: Pengasah tarik pisau Victorinox
model: 7.8714
panjang: 7 sentimeter
lebar: 3 sentimeter
material mata pengasah: logam karbida

material luaran: plastik
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Pengasah pisau PREMIUM ini dibuat oleh pembuat pisau terkemuka dunia Victorinox AG Switzerland. Ia bersaiz kecil dan tampak comel, hanya 7 cm panjangnya, kelihatan ringkas dan mudah
dibawa walau di dalam saku baju anda. Ia diperbuat untuk mengasah pisau bersaiz kecil / pisau lipat Victorinox Swiss Army / pisau dari sebarang jenama
. Pengasah jenis ini sesuai untuk mereka yang tidak yakin/takut pada pengasah jenis lain yang agak berbahaya / bersaiz besar. Pengasah kecil ini mempunyai pelindung khas pada tangan untuk mengelakkan kecederaan pada jari/tangan anda semasa mengendalikannya. Anda hanya perlu menariknya (sehala) hanya beberapa kali untuk menajamkan bilah mata pisau / alatan serbaguna anda. Menarik bukan ??

Harga: RM 74.00


pengasah tarik kecil Victorinoxpengasah tarik kecil Victorinoxpengasah tarik kecil Victorinox
Posted by: jimbit
3) Jenis: Pengasah pisau Victorinox (hulu kayu)
model: 7.8330
panjang: 27 sentimeter
jenis pemegang: kayu
material pengasah: besi krom keras
bentuk besi: bulat
kadar asah: sederhana
Buatan: Switzerland

Keterangan: Besi pengasah gred sederhana ini dikeluarkan oleh VICTORINOX dengan hulu pemegang kayu (nampak klasik !!), besi pengasah diperbuat dari besi krom keras, dibuat khusus untuk mengasah pisau daging / melapah / sembelih. Kadar asahan untuk pengasah ini adalah sederhana dan sesuai untuk menajamkan pisau yang agak tumpul atau haus mata bilahnya atau juga membuang lemak haiwan yang menyelaputi permukaan bilah pisau. Buat peminat produk hulu kayu, ini terbaik untuk anda agar kelihatan klasik sepanjang zaman !!

Harga: RM 117.00

besi-pengasah-kilir-sederhana-hulu-kayu-victorinoxbesi-pengasah-kilir-sederhana-hulu-kayu-victorinoxbesi-pengasah-kilir-sederhana-hulu-kayu-victorinox


1) Jenis: Pengasah batang BERLIAN Victorinox
model: 7.8327
Ukuran: 26cm (panjang)
bentuk batang: leper
Jenis pemegang: plastik Polypropylene
Buatan: Switzerland

Keterangan: Pengasah BERLIAN jenis batang ini adalah dari jenis PREMIUM dan TERBAIK keluaran Victorinox Switzerland. Permukaan batang pengasah disalut dengan serbuk berlian terbaik (percayalah!! berlian merupakan unsur mineral yang sangat keras, anda dapat mengasah dengan kadar segera dan cepat), anda cuma sekadar menggesel pisau pada pengasah ini beberapa kali sahaja tanpa perlu lenguh bahu dan tangan mengasah. Ia sesuai digunakan untuk menajamkan pisau yang diperbuat dari seramik, karbon, titanium dan besi. Ia boleh diguna untuk mengasah sebarang jenis pisau/kukri/parang/sabit/benet/jembiah/badik/tombak/kapak dan sebagainya. Pengasah jenis ini adalah SANGAT disyorkan untuk pengguna pisau/senjata yang mahukan pengasah terbaik.

Harga: RM 218.00

pengasah-berlian-26cm-victorinoxpengasah-berlian-26cm-victorinox


2) Jenis: Pengasah pisau BERLIAN Victorinox
model: 7.8725
Ukuran: 6.6 x 0.94 x 0.5 inci
Jenis pemegang: plastik Polypropylene
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Pengasah BERLIAN ini adalah dari jenis PREMIUM dan TERBAIK keluaran Victorinox Switzerland. Permukaan pengasah diperbuat dari serbuk berlian terbaik (percayalah!! berlian merupakan unsur mineral yang sangat keras, anda dapat mengasah dengan kadar segera dan cepat), anda cuma sekadar menggesel pengasah ini pada permukaan mata pisau beberapa kali sahaja tanpa perlu lenguh bahu dan tangan mengasah seperti kebanyakkan pengasah kebiasaan. Ia sesuai digunakan untuk menajamkan pisau yang diperbuat dari seramik, karbon, titan dan besi. Pengasah jenis ini nampak kecil dan praktikal, mudah dimasukkan ke dalam poket / beg pinggang anda dan mudah di bawa ke mana-mana. Menarik bukan ?

Harga: RM 152.00 - seunit
pengasah-berlian-tangan-victorinoxpengasah-berlian-tangan-victorinoxpengasah-berlian-tangan-victorinox


3) Jenis: Pengasah pisau Victorinox (hulu kayu)
model: 7.8620
panjang: 30cm
jenis pemegang: kayu
material pengasah: besi krom keras
bentuk besi: Leper
kadar asah: micro fine cut (sangat halus)
Buatan: Switzerland

Keterangan: Besi pengasah ini dikeluarkan oleh VICTORINOX dengan hulu pemegang kayu (ia tampak klasik !!), besi pengasah diperbuat dari besi krom keras, dibuat khusus untuk mengasah pisau daging / melapah / sembelih. Kadar asahan untuk pengasah ini adalah sangat halus dan sesuai untuk menajamkan pisau yang agak tumpul atau haus mata bilahnya atau juga membuang lemak haiwan yang menyelaputi permukaan bilah pisau. Untuk penggemar hulu kayu, model jenis ini khusus untuk anda !!

Harga: RM 226.00

pengasah-pisau-kilir-hulu-kayu-victorinoxpengasah-pisau-kilir-hulu-kayu-victorinoxpengasah-pisau-kilir-hulu-kayu-victorinox


4) Jenis: Pengasah pisau Victorinox - (dwi GRED)
model: 7.8553
panjang: 26 cm
Jenis pemegang: plastik Polypropylene
kadar asah: super fine (gred HALUS)
Buatan: Switzerland

Keterangan: Besi pengasah ini adalah dari jenis PREMIUM dan TERBAIK keluaran Victorinox Switzerland. Pengasah jenis ini mempunyai 2 gred asah iaitu halus dan sederhana (boleh dilihat pada setiap bahagian sisi batangnya). Batang pengasah diperbuat dari seramik terbaik dan kadar asahan adalah jenis paling halus sesuai untuk menajamkan pisau yang agak tumpul atau haus mata bilahnya dan sesuai untuk mengasah pisau lapah/sembelihan dan juga pisau dapur malah sesuai untuk membuang lemak yang terlekat pada mata pisau semasa anda menyembelih atau melapah. Pengasah jenis ini didatangkan dengan kotak yang menarik.

Harga: RM 347.00

pengasah-pisau-dwi-seramik-victorinoxpengasah-pisau-dwi-seramik-victorinoxpengasah-pisau-dwi-seramik-victorinox


5) Jenis: Pengasah pisau lapah/daging Victorinox (BULAT)
model: 7.8613
panjang: 30cm
bentuk besi pengasah: bulat
jenis pemegang: plastik
material pengasah: besi molybdenum
kadar asah: micro fine cut (sangat halus)
Buatan: Switzerland

Keterangan: Besi pengasah ini diperbuat dari besi molybdenum keras, dibuat khusus untuk mengasah pisau daging/melapah/sembelih. Kadar asahan untuk pengasah ini adalah sangat halus dan sesuai untuk menajamkan pisau yang agak tumpul atau haus mata bilahnya atau juga membuang lemak haiwan yang menyelaputi permukaan bilah pisau. Besi pengasah jenis ini berbentuk bulat (jika dipandang dari hadapan), Ini merupakan antara pengasah besi terbaik dari Victorinox.

Harga: (TIADA LAGI STOK; PUPUS!)

pengasah-gred-halus-victorinoxpengasah-gred-halus-victorinox


6) Jenis: Pengasah pisau lapah/daging Victorinox (BUJUR)
model: 7.8623
panjang: 30cm
bentuk besi pengasah: bujur
jenis pemegang: plastik
material pengasah: besi molybdenum
kadar asah: micro fine cut (sangat halus)
Buatan: Switzerland

Keterangan: Besi pengasah ini diperbuat dari besi molybdenum keras, dibuat khusus untuk mengasah pisau daging/melapah/sembelih. Kadar asahan untuk pengasah ini adalah sangat halus dan sesuai untuk menajamkan pisau yang agak tumpul atau haus mata bilahnya atau juga membuang lemak haiwan yang menyelaputi permukaan bilah pisau. Besi pengasah jenis ini berbentuk bujur (jika dipandang dari hadapan), ia bukan berbentuk bulat seperti kebiasaan besi pengasah. Ini merupakan antara pengasah besi terbaik.

Harga: RM 233.00

besi-pengasah-kilir-halus-leper-victorinoxbesi-pengasah-kilir-halus-leper-victorinoxbesi-pengasah-kilir-halus-leper-victorinox

7) Jenis: Pengasah pisau Victorinox (seramik beroda)
model: 7.8721
panjang: 14.7cm
lebar: 4.6cm
tinggi: 5.2cm
material: plastik
Buatan: Kesatuan Eropah

Keterangan: Pengasah pisau jenis ini sesuai untuk mereka yang takut/tidak yakin untuk menggunakan pengasah jenis batang besi, ia ringan dan mudah dibawa kemana-mana, sesuai untuk mengasah pisau bersaiz kecil / besar sama ada pisau dapur / pisau lapah dari sebarang jenama. Pengasah jenis ini mempunyai roda mata asah diperbuat dari seramik, pisau yang mahu diasah cuma perlu diletak pada lurah dan ditarik satu hala (sekadar 6/7 kali sahaja). Pengasah jenis ini melindungi jari/tangan anda dari kecederaan/luka semasa pisau sedang di asah. Ia mempunyai 2 tahap asahan; biasa dan halus.

Harga: RM 148.00
pengasah-tanduk-seramik-victorinoxpengasah-tanduk-seramik-victorinox


9) Jenis: Pengasah tangan pisau Victorinox (Besar)
model: 7.8715
panjang: 13.5cm
lebar: 0.8cm
material luaran: plastik
Buatan: Jerman

Keterangan: Pengasah pisau saiz besar PREMIUM ini
dibuat oleh pembuat pisau terkemuka dunia
Victorinox Swiss Army. Ia ringkas dan mudah
dibawa, sesuai untuk mengasah pisau bersaiz kecil / pisau dapur /
pisau lapah / pisau sembelihan. Pengasah jenis ini
sesuai untuk mereka yang tidak yakin/takut pada
pengasah jenis besi / butcher steel.
Pengasah jenis ini mempunyai pelindung khas pada
tangan untuk mengelakkan kecederaan pada
jari/tangan anda semasa mengendalikannya.

Harga: RM 107.00
pengasah-tarik-victorinoxpengasah-tarik-victorinox


10) Jenis: Pengasah pisau lapah/daging Victorinox
model: 7.8413
panjang: 30cm
jenis pemegang: plastik
kadar asah: middle fine cut (sederhana halus)
Buatan: Switzerland

Keterangan: Batu pengasah ini dibuat oleh VICTORINOX dan ia adalah ASLI, khusus untuk mengasah pisau daging/melapah. Kadar asahan untuk pengasah ini adalah sederhana dan sesuai untuk menajamkan pisau yang agak tumpul. Besi pengasah ini juga digunakan untuk membuang lemak haiwan yang menyelaputi mata bilah pisau semasa kerja melapah/menyembelih dijalankan. Mencari besi pengasah mampu milik ? Ambil sahaja yang ini !

Harga: RM 149.00
besi-pengasah-sederhana-gelang-victorinoxbesi-pengasah-sederhana-gelang-victorinoxbesi-pengasah-sederhana-gelang-victorinox


11) Jenis: Pengasah pisau / butcher steel Victorinox - sederhana
model: 7.8513
panjang: 30 cm
Jenis pemegang: plastik
kadar asah: sederhana

Keterangan: Besi pengasah ini adalah keluaran VICTORINOX SWITZERLAND dari gred sederhana. Ini merupakan model mampu milik dan memadai untuk semua jenis pisau, parang, sabit, senjata atau apa saja. Model ini juga merupakan yang paling mendapat sambutan ramai dari pemilik pisau di luar sana. ringkas dan mudah dibawa. Ia bagus untuk menajamkan pisau yang agak
tumpul atau juga membuang lemak yang menyelaputi permukaan mata pisau ketika kerja melapah ternakan. Anda masih tercari-cari pengasah batang besi mampu milik ? Ambil saja yang ini ya !!

Harga: RM 112.00
pengasah-12-inci-sederhana-victorinoxbesi-pengasah-12-inci-sederhana-victorinoxbesi-pengasah-12-inci-sederhana-victorinox


12) Jenis: Pengasah pisau / butcher steel Victorinox
model: 7.8343
panjang: 27 cm
bentuk batang: leper
Jenis pemegang: plastik
kadar asah: sederhana / middle fine

Keterangan: Besi pengasah ini adalah dari gred sederhana keluaran VICTORINOX SWITZERLAND. Ini merupakan model mampu milik dan sesuai untuk semua jenis pisau, parang, sabit, senjata atau apa saja. Model ini merupakan antara yang mendapat sambutan ramai dari pemilik pisau di serata ceruk rantau. Ia bagus untuk menajamkan pisau yang agak
tumpul atau juga membuang lemak yang tertinggal pada mata pisau ketika kerja-kerja melapah haiwan. Jika anda mencari besi pengasah / besi kilir mampu milik, ini juga perlu dalam senarai carian anda.

Harga: RM 156.00

pengasah-pisau-besi-kilir-sederhana-leper-victorinoxpengasah-pisau-besi-kilir-sederhana-leper-victorinoxpengasah-pisau-besi-kilir-sederhana-leper-victorinox


13) Jenis: Pengasah batang BERLIAN Victorinox 25cm
model: 7.8313 / 7.8323
Ukuran: 22.7cm (panjang)
bentuk batang: leper
Jenis pemegang: plastik Polypropylene
Buatan: Jerman

Keterangan: Pengasah BERLIAN jenis batang ini adalah dari jenis PREMIUM dan TERBAIK keluaran Victorinox Switzerland. Ukuran panjangnya ialah 22.7cm dan anda dapat mengasah dengan CEPAT dan MUDAH TAJAM apa sahaja pisau lapah/pisau sembelih/pisau dapur dan sebagainya. Permukaan batang pengasah disalut dengan serbuk berlian terbaik (percayalah!! berlian merupakan unsur mineral yang sangat keras, anda dapat mengasah dengan kadar segera dan cepat), anda cuma sekadar menggesel pisau pada pengasah ini beberapa kali sahaja tanpa perlu lenguh bahu dan tangan mengasah. Ia sesuai digunakan untuk menajamkan pisau yang diperbuat dari seramik, karbon, titanium dan besi. Ia boleh diguna untuk mengasah sebarang jenis pisau/kukri/parang/sabit/benet/jembiah/badik/tombak/kapak dan sebagainya. Pengasah jenis ini adalah SANGAT disyorkan untuk pengguna pisau/senjata yang mahukan pengasah terbaik !!

Harga: RM 197.00
pengasah-berlian-25cm-victorinoxpengasah-berlian-7.8313-victorinoxpengasah-berlian-25cm-victorinox