/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
1) Jenis: Baju SMU taktikal 5.11
model: 40124
saiz: S, M, L, XL (slim fit)
warna: kelabu & hitam
material fabrik: Polyester 100 %
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Baju tshirt berleher bulat ini adalah ASLI yang dikeluarkan oleh 5.11 iaitu pengeluar produk taktikal terkenal dari USA. Potongan baju adalah jenis sendat / slim fit & fabriknya diperbuat dari polyester sepenuhnya. Ia cukup ringan, tidak mudah koyak dan tidak berkedut dan keistimewaan fabrik ini, ia menyahkan kelembapan malah cepat kering. Baju ini mempunyai logo tulisan 5.11 pada bahagian hadapan sebelah kiri. Pada bahagian hadapan dan belakang terdapat jaluran fabrik berwarna kelabu cerah melengkung di jahit bersama agar tampak unik & "stylo" agar menjadi igauan umat di luar sana !
Ia boleh dipakai semasa bekerja, bersantai, bersenam, melakukan aktiviti luar. Ini merupakan baju RARE yang jarang ada di pasaran Malaysia dan merupakan stok yang tidak lagi dikeluarkan. Sangat disyorkan untuk peminat produk 5.11, ayuh segera kalian, STOK TERHAD !!

Harga ISTIMEWA: RM 138.00 - SEHELAI

nullnullnullnull
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
1) Jenis: baju taktikal celoreng digital 5.11 (woodland)
model: 72002
saiz: S, M, L, XL (saiz USA)
warna: Celoreng digital / Woodland Cam
material fabrik: 65% polyester/35% kapas 6.14 oz. ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Baju kemeja taktikal celoreng jenis digital 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik kemeja celoreng TDU ini adalah tebal dan cukup tahan lasak. Ia mempunyai 2 poket pada bahagian hadapan baju, dengan pelekat jenis velcro, jahitan tepi pada bahagian kritikal baju dibuat 3 kali agar ia tahan dari tetas dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah.
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi oleh anggota keselamatan dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / sukan paint ball / peminat barangan taktikal.

Harga: RM 207.00

nullnullnullnull
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
2) Jenis: Baju leher bulat "LEVELED UP" 5.11
model: 41195FR
GSM: -
saiz: S (Asia)
lebar: 44.5 cm
warna: merah hati
material fabrik: 100% kapas 3.6 oz.
Buatan: Mexico
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju berleher bulat ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh 5.11 pengeluar barangan taktikal terkenal di USA, fabriknya diperbuat menggunakan kapas USA 100% yang lembut dan berkualiti tinggi dari jenis 3.6 oz. Baju ini mempunyai logo & tulisan "511 tactical" kecil di bahagian hadapan yang berwarna kelabu manakala bahagian belakang mempunyai grafik dengan perkataan "5.11 tactical ABR" bersaiz besar. Fabrik model baju ini cukup lembut dan selesa dipakai sama ada ketika panas terik atau di waktu malam. Fabriknya tahan lasak dan tidak menggeleber dan tidak pudar warna walau dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Ia boleh dipakai semasa bersantai, beriadah, melakukan aktiviti luar. Ini merupakan baju khusus untuk peminat yang dambakan jenama 5.11 !!

Harga: RM 139.00

nullnullnullnull
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
2) Jenis: Baju leher bulat bermotif bendera 5.11
model: 41195FUW
GSM: -
saiz: S (Asia)
lebar: 44.5 cm
warna: biru gelap
material fabrik: 100% kapas
Buatan: Mexico
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju berleher bulat ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh 5.11 pengeluar barangan taktikal terkenal di USA, fabriknya diperbuat menggunakan kapas USA 100% yang lembut dan berkualiti tinggi. Baju ini mempunyai logo & tulisan 5.11 kecil di bahagian hadapan yang berwarna putih manakala bahagian belakang mempunyai grafik bendera USA dengan perkataan "5.11 tactical Always be ready" bersaiz besar. Fabrik model baju ini cukup lembut dan selesa dipakai sama ada ketika panas terik atau di waktu malam. Fabriknya tahan lasak dan tidak menggeleber dan tidak pudar warna walau dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Ia boleh dipakai semasa bersantai, beriadah, melakukan aktiviti luar malah cukup menarik untuk digayakan pada hari Raya yang bakal menjelma nanti !! Ini merupakan baju RARE yang jarang ada di pasaran Malaysia dan sangat disyorkan untuk peminat jenama 5.11 !!

Harga: RM 139.00

baju tshirt 5.11baju tshirt 5.11baju tshirt 5.11
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
1) Jenis: Baju leher bulat "Utili-T" 5.11
model: 40016
GSM: -
saiz: S, M, L, XL (Asia)
warna: biru gelap, hitam, coklat cerah
material fabrik: 100% kapas ring-spun 4.5 oz

Buatan: Honduras
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju t-shirt leher bulat ini adalah ASLI, keluaran 5.11 pengeluar barangan taktikal terkenal di USA, fabrik yang diperbuat menggunakan kapas USA 100% jenis 4.5 oz "ring spun" yang lembut dan berkualiti tinggi. Baju ini adalah KOSONG, tiada cetakan pada bahagian depan/belakang. Ia dibuat khusus untuk anggota keselamatan/penguatkuasa yang sentiasa aktif semasa tugas operasi / harian sama ada di laut/udara/darat. Fabriknya adalah jenis menyahkan kelembapan, TERBAIK untuk anda yang tercari-cari baju yang sesuai dengan cuaca panas dan membahang, baju ini sesuai dengan rentak hidup anda. Jahitan tulang pada bahu tshirt adalah 2 kali, membuatkan ia tampak kemas dan rapi. Dapatkan ia hari ini juga !

Harga: RM 136.00 (sebungkus; 3 helai - sama warna)
baju tshirt taktikal 5.11baju tshirt taktikal 5.11baju tshirt taktikal 5.11
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
2) Jenis: Baju leher bulat ABR 5.11
model: 41006AZ
GSM: -
saiz: S, M, L, XL (Asia)
warna: biru, coklat cerah, kelabu gelap (S - 1)
material fabrik: 100% kapas "soft-spun" 5.5 oz

Buatan: Mexico
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju berleher bulat ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh 5.11 pengeluar barangan taktikal terkenal di USA, fabriknya diperbuat menggunakan kapas USA 100% jenis 5.5 oz "soft spun" yang tebal dan berkualiti tinggi setanding dengan jenama mahal. Baju ini mempunyai tulisan "ALWAYS BE READY" yang merupakan slogan produk 5.11 (bahagian hadapan). Fabrik model baju ini adalah lembut dan selesa dipakai ketika sebarang aktiviti. Ia tahan lasak dan tidak menggeleber dan tidak pudar warna walau dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Ia boleh dipakai semasa bekerja, bersantai, bersenam, melakukan aktiviti luar. Ini merupakan baju RARE yang jarang ada di pasaran Malaysia dan merupakan stok yang tidak lagi dikeluarkan. Sangat disyorkan untuk peminat produk 5.11, bertindak segera, STOK TERHAD !!

Harga: RM 79.00 (sehelai)


baju tshirt 5.11baju tshirt 5.11baju tshirt 5.11


1) Jenis: Kemeja lengan panjang "TaclitePro" 5.11
model: 72175
saiz: S, M, L, XL - saiz USA
warna: biru gelap, hitam, kelabu gelap, hijau tundra, coklat, hijau TDU, kelabu cerah
material fabrik: 4 oz. Taclite poly/kapas ripstop (dilapisi teflon)

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Baju kemeja lengan panjang "Taclite Pro" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada Polis/tentera US, Unit Penguatkuasa dan agensi keselamatan di serata dunia. Ia diperbuat dari fabrik yang tahan lasak, ringan dan cepat kering. Ia mempunyai ruang tersembunyi pada dada (untuk menyimpan buku nota kecil/pistol/lampu suluh), 2 lapisan fabrik pada bahagian siku, jahitan pada bahagian kritikal kemeja adalah 3 kali, ruang aliran udara pada bahagian belakang dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar. Kemeja ini sangat disyorkan untuk anggota badan beruniform seperti polis, tentera, bomba, imigresen, JPJ, SMART, APMM. 5.11 .....kualiti taktikal untuk anda !!

Harga: RM 229.00 - sehelai
RM 337.00 (warna coklat saiz S, M)


baju kemeja taktikal taclite pro 5.11baju kemeja taktikal taclite pro 5.11baju kemeja taktikal taclite pro 5.11
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
1) Jenis: Baju leher bulat "Slate Scope" 5.11
model: 41006AH
GSM: -
saiz: L, XL, XXL (Asia)
warna: coklat cerah, kelabu gelap
material fabrik: 100% kapas "soft-spun" 5.5 oz

Buatan: Mexico
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju berleher bulat ini adalah ASLI, keluaran 5.11 pengeluar barangan taktikal terkenal di USA, fabrik yang diperbuat menggunakan kapas USA 100% jenis 5.5 oz "soft spun" yang tebal dan berkualiti tinggi. Baju ini mempunyai logo skop ikonik 5.11 berserta tulisan moto "Always Be Ready" bahagian hadapan manakala bahagian belakang atas dicetak tulisan kecil 5.11. Fabrik model baju ini cukup lembut, amat selesa dipakai. Fabrik tahan lasak yang tidak menggeleber dan tidak pudar warna walau dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Terbaik jika dipakai semasa bekerja, bersantai, bersenam & tatkala melakukan aktiviti luar. Ini merupakan stok terakhir yang tidak lagi dikeluarkan. Sangat disyorkan untuk peminat produk 5.11, dapatkan hari ini sebelum sesal tak sudah !

Harga: RM 79.00 (sehelai)

baju tshirt 5.11baju tshirt 5.11baju tshirt 5.111) Jenis: Baju polo berkolar "Performance"
model: 71049
saiz: S, M, L, XL (saiz USA)
warna: biru gelap, kuning, merah, hijau gelap, kelabu, coklat cerah, putih
material fabrik: 6.7 oz. Polyester
Keistimewaan: cepat kering, nyah kelembapan, anti kuman
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Baju kolar ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh 5.11 yang merupakan pengeluar produk taktikal terkenal dari USA. Fabriknya diperbuat dari sejenis polyester TERBAIK berpaten jenis "SmartWeave", ia anti kuman (tidak berbau walau dipakai jangkamasa lama), cukup ringan, tidak mudah koyak dan tidak berkedut dan keistimewaan fabrik ini, ia menyahkan kelembapan serta cepat kering. Pada bahagian lengan kiri, didatangkan dengan poket kecil untuk memasukkan pen atau benda kecil. Baju ini boleh dipakai semasa bekerja / bersantai / tugas taktikal. Untuk anda yang tercari-cari baju berkolar taktikal dari kualiti TERBAIK, sematkan ia di hati sanubari anda...

Harga: RM 164.00 - sehelai

baju kolar performance 5.11baju kolar performance 5.11baju kolar performance 5.11
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
1) Jenis: Kemeja lengan pendek "Five-O" 5.11
model: 71357
saiz: S, M, L
warna: putih, biru cair, hitam, merah gelap
material fabrik: 46% polyester, 54% kapas
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju kemeja yang digelar "Five-O" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada Polis/tentera US, Unit Penguatkuasa dan agensi keselamatan di seluruh dunia. Kemeja dengan corak seolah-olah bom tangan ini sebenarnya dibuat khusus untuk penyamaran anggota keselamatan/penguatkuasa tetapi untuk tugas taktikal, ia kelihatan seperti baju kebiasaan. Ia diperbuat dari fabrik yang tahan lasak, ringan, tidak berkedut, mudah diregang dan cepat kering. Pada bahagian dalam kemeja ini didatangkan 2 bahagian poket tersembunyi untuk menyimpan pistol / buku nota / telefon bimbit / alatan peribadi. Butang kemeja ini adalah jenis klip jadi memudahkan si pemakai mengambil alatan yang diperlukan dengan pantas. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar.

Harga: RM 334.00 - sehelai

kemeja-five-o-covert-5.11kemeja-five-o-covert-5.11kemeja-five-o-covert-5.11
Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
1) Jenis: Baju polo berkolar "pinnacle"
model: 71036
saiz: S - saiz USA
warna: biru gelap
material fabrik: Polyester anti kuman
Buatan: vietnam
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju polo berkolar ini adalah ASLI yang dikeluarkan oleh 5.11 iaitu pengeluar produk taktikal terkenal dari USA. Fabriknya diperbuat dari sejenis polyester anti kuman yang menggunakan teknologi OCT (odor control technology), ia cukup ringan, tidak mudah koyak dan tidak berkedut dan keistimewaan fabrik ini, ia menyahkan kelembapan, cepat kering dan anti bakteria. Ini seterusnya mengurangkan bau yang tidak menyenangkan ketika dipakai seharian dan memberi anda kesegaran yang berpanjangan. Pada bahagian hadapan sebelah kiri dan belakang atas, disulam kemas dengan logo 5.11 yang tampak menyerlah. Manakala pada bahagian lengan kiri, didatangkan dengan poket kecil untuk anda meletak pen atau benda kecil. Baju ini boleh dipakai semasa bekerja / bersantai / melakukan tugas kritikal anda. Untuk anda yang tercari-cari baju berkolar taktikal dari kualiti TERBAIK, dapatkan ia hari ini !!

Harga: RM 283.00

baju-kolar-pinnacle-5.11baju-kolar-pinnacle-5.11baju-kolar-pinnacle-5.11Category: 5.11 - baju
Posted by: jimbit
1) Jenis: Kemeja lengan panjang RIPSTOP 5.11
model: 72002
saiz: S, M, L, XL - saiz USA
warna: biru gelap
material fabrik: 65% polyester, 35% kapas ripstop (dilapisi teflon)
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Baju kemeja lengan panjang TDU "Ripstop" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. 5.11 dibekalkan kepada Polis/tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik kemeja TDU Ripstop ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia mempunyai ruang tersembunyi pada dada (untuk menyimpan buku nota kecil/pistol/lampu suluh), 2 lapisan fabrik pada bahagian siku, jahitan pada bahagian kritikal kemeja adalah 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar. Kemeja ini sangat disyorkan untuk anggota badan beruniform seperti Polis & JPJ dipakai semasa tugas operasi harian dan taktikal di mana sahaja.

Harga: RM 313.00

baju-kemeja-ripstop-5.11baju-kemeja-ripstop-5.11baju-kemeja-ripstop