0) Jenis: pisau roti bergigi Victorinox
model: 5.4230.30
panjang: 30 cm atau 11.81 inci (panjang bilah)
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu jati Rosewood
Buatan: Switzerland


Kegunaan: Pisau roti jenis ini adalah dari jenis hulu kayu keluaran TERBAIK Victorinox, pemegangnya di perbuat dari kayu jati Rosewood, sejenis kayu keras yang banyak digunakan dalam pembuatan perabot mewah dan alat muzik terbaik. Pisau ini khusus untuk digunakan bagi kerja memotong serta menghiris roti / muffin / bun / kek / bengkang / agar-agar / seri muka dan seangkatan dengannya. Potongan roti / kek anda akan nampak kemas, licin dan halus dan TIDAK comot seolah-seolah kerja profesional. Ia TERBAIK untuk kedai kek dan roti atau peniaga gerai burger di serata ceruk rantau. Pisau hulu kayu Victorinox menjadi pilihan peminat serta pengumpul koleksi pisau berdekad lamanya, jangan lepaskan peluang memiliki produk sentuhan SWISS ini ya !!

Harga: RM 209.00 (STOK HABIS !)

pisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinoxpisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinoxpisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinox


1) Jenis: pisau roti bergigi Victorinox
model: 5.4231.25
panjang: 25 cm atau 10 inci (panjang bilah)
warna pemegang: merah, putih, kuning, biru, hijau
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: Fibrox (plastik anti licin)
Buatan: Switzerland
Pengiktirafan: NSF (sesuai untuk persekitaran HACCP)

Kegunaan: Pisau roti jenis ini adalah keluaran TERBAIK Victorinox, pemegangnya di perbuat dari plastik anti licin jenis FIBROX, ia tidak licin/melorot jika tangan anda basah/berminyak/berlemak. Pisau ini sangat bagus untuk digunakan bagi kerja memotong dan menghiris roti / muffin / bun / kek / puding dan seangkatan dengannya. Potongan roti / kek anda akan nampak halus dan TIDAK comot seolah-seolah kerja profesional. Ia sangat berguna untuk kedai kek dan roti atau penjual di gerai burger di tepi jalan. Ini pelaburan anda sepanjang hayat !!

Harga: RM 176.00
pisau-potong-roti-victorinoxpisau-potong-roti-victorinoxpisau-potong-roti-victorinox