3) Jenis: Pisau sembelih bengkok Victorinox
model: 5.7300.31
panjang: 31 cm atau 12.20 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu jati ROSEWOOD
Buatan: Victorinox AG, Switzerland


Kegunaan:
Pisau keluaran VICTORINOX dari Switzerland ini khusus dan TERBAIK untuk kerja SEMBELIH haiwan seperti; lembu, kerbau, kambing, seladang, kijang, rusa, unta, kuda dan haiwan besar lain. Boleh juga digunakan untuk memotong/menghiris ketulan daging bersaiz besar. Bilahnya sangat TAJAM serta tahan lama dari segi ketajaman. Kualiti pisau ini jauh mengatasi pisau / parang sembelihan biasa di pasaran. Pisau jenama ini menjadi pilihan untuk digunakan secara meluas di pusat penyembelihan dan hotel terkemuka di seluruh dunia.
Hulunya diperbuat dari kayu ROSEWOOD Afrika iaitu sejenis kayu keras/kayu jati yang biasanya digunakan dalam pembuatan alat muzik dan perabot mewah. Kayu dengan kualiti terbaik ini tahan lama dan tidak mudah reput / tidak pudar. Pisau pemegang kayu ini terbaik untuk mereka yang mementingkan kualiti dan nilai klasik untuk kelihatan stylo dan "otai". Dapatkan hari ini buat peminat pisau seluruh alam !!

Harga: RM 272.00

pisau-sembelih-bengkok-12-inci-hulu-kayu-victorinoxpisau-sembelih-bengkok-12-inci-hulu-kayu-victorinoxpisau-sembelih-bengkok-12-inci-hulu-kayu-victorinox