2) Jenis: lencana "California Republic" 5.11
model: 81071
warna: coklat & kelabu
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patches ini yang dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana dengan logo beruang dengan tulisan California Republic adalah sebagai hiasan, gaya personaliti terkini untuk ditampal / dijahit pada beg, jaket, topi dan barangan 5.11 atau di mana yang anda rasa menarik. Didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya, jadi ia mudah ditampal / dicabut. Lencana yang tampak stylo buat peminat produk taktikal yang RARE, dapatkan ia sebelum kehabisan !

Harga: RM 48.00 - SEKEPING

nullnullnull

2) Jenis: lencana unit anjing K9 5.11
model: 81211
warna: kombinasi merah, coklat dan putih
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patch unit anjing K9 Polis dengan berlatarbelakang daun Maple ini dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Sebagaimana diketahui, unit K-9 di pasukan Polis/pihak berkuasa menggunakan khidmat anjing pengesan untuk tugas mengesan/mencegah jenayah. Lencana ini boleh ditampal / dijahit pada apa saja produk 5.11 atau di mana sahaja yang anda mahukan dan didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Lencana dengan motif unit K9 ini khusus buat pengumpul lencana taktikal RARE.

Harga: RM 48.00 - sekeping

lencana K9 Polis 5.11lencana K9 Polis 5.11lencana K9 Polis 5.11


2) Jenis: lencana "peristiwa serangan 9/11" 5.11
model: 58397
warna: hitam
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patches ini yang dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana ini merupakan edisi KHAS dikeluarkan sempena memperingati peristiwa serangan pengganas ke atas bangunan World Trade Centre di New York, USA pada 9hb September 2001. Sulaman yang kemas dengan simbolik bangunan WTC New York bersama ayat "Never Forget" adalah sebagai memperingati mangsa & mereka yang terlibat dengan peristiwa sadis yang akan dikenang sehingga akhir hayat. Didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya, jadi ia mudah ditampal / dicabut. Jadilah mereka yang bertuah menyimpan lencana KHAS ini yang tidak lagi dikeluarkan.

Harga: RM 27.00

nullnullnull


1) Jenis: lencana bendera USA 5.11
model: 81024
warna: kombinasi merah, biru, putih, hitam
material fabrik: plastik pvc
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patches ini yang dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana dengan logo bendera USA bersama cogankata "ALWAYS BE READY" dan 5.11 adalah sebagai hiasan, gaya personaliti terkini untuk ditampal / dijahit pada beg, jaket, topi dan barangan 5.11 atau di mana yang anda rasa menarik. Didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya, jadi ia mudah ditampal / dicabut. Lencana yang tampak stylo buat peminat produk taktikal yang "RARE", dapatkan ia sebelum kehabisan !

Harga: RM 75.00

nullnullnull