2) Jenis: Lampu suluh BRITE STRIKE
Model: BD-180-HLS
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium gred NASA
Warna: hitam
Kuasa cahaya: 290 Lumens
Jenis mentol: LED (Cree XREWHT-L1-D01-Q5)
Penggunaan bateri: 1 jam (290 lumens; lampu tinggi), 3.5 jam (170 lumens; lampu rendah)
Bateri: 1 biji 123A Lithium (diberi percuma!)
Panjang: 3.5 inci
Diameter: 1.1 inci
Berat: 96.38 gram
Jenis suluhan: lampu tinggi, rendah dan berkelip
Jarak suluhan: 119 meter !
Jaminan: sepanjang hayat
Pengiktirafan: Mil-spec kelas 2, jenis III
Keluaran: Brite-Strike Technologies Inc, Plymouth, USA

Keterangan: lampu suluh BRITE STRIKE ini adalah ASLI dan merupakan produk terbaik dan berkualiti dari GRED TENTERA. Lampu suluh Brite Strike dibuat khusus untuk kegunaan tentera, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia. Ia dibuat menggunakan aluminium gred NASA terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Permukaan luaran lampu suluh yang bertekstur membolehkan ia dipegang dengan kemas manakala pada bahagian tepi terdapat klip penyangkut. Cahaya lampu yang cukup JAUH & LEBAR membolehkan anda melihat pergerakan / benda di dalam persekitaran gelap dengan jelas. Ia sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam, JPJ, APMM) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang
gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Jika anda tercari-cari lampu suluh yang kecil dengan cahaya terang, Brite-Strike adalah TERBAIK untuk anda !!

AMARAN: Cahaya lampu suluh ini adalah sangat terang & TIDAK boleh dihalakan ke mata manusia, boleh mengakibatkan kerosakan saraf mata !

Harga: RM 618.00

nullnullnullnull