1) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA Rallye 1000
Model: 1F7004.700-031 (lampu putih kekuningan)
Material: Kaca dan plastik ABS tahan lasak
Jenis mentol: H2
Kuasa mentol: 100 Watt
Voltan mentol: 12 Volt
Ukuran: 18.6 x 8.8 cm
Jarak suluhan: 570 meter (Throw Flood) dan 900 meter (Throw Spot)
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co., JERMAN


Keterangan: lampu kabus/spotlight HELLA ini adalah ASLI, merupakan produk terbaik dan berkualiti HELLA yang merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. Model Rallye 1000 telah digunakan bertahun lamanya pada kenderaan lumba Rally dunia seperti WRC dan Paris-Dakar serta Camel Trophy dan telah terbukti kualitinya. Model Rallye 1000 adalah bersaiz besar berbanding spotlight biasa, ia TERBAIK kerana jarak suluhannya lebih jauh sehingga 900 meter (throw spot). Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus / jalan gelap / jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia cukup terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada bumper depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia diperbuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta "stylo".

Harga: RM 514.00 (sepasang; 2 unit) - EOL

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Traktor, jentolak, keretapi, Bot

lampu kabus spotlight Hella Rallye 1000lampu kabus spotlight Hella Rallye 1000lampu kabus spotlight Hella Rallye 1000lampu kabus spotlight Hella Rallye 1000


1) Jenis: lampu kabus HELLA MICRO DE
Model: 1NL008090821 (lampu putih)
Material: Kaca, plastik ABS tahan lasak dan besi
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55 Watt
Voltan mentol: 12 Volt
Ukuran: 14 x 6.6 cm

Jarak suluhan: sehingga 40 meter
Pengiktirafan: ECE/SAE, TUV
Buatan: JERMAN


Keterangan: lampu kabus HELLA MICRO DE ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA Jerman, pengeluar peralatan automotif terkemuka di dunia. Ia TERBAIK untuk anda yang kerap membuat perjalanan jarak jauh & memandu di jalan berkabus / ketika hujan lebat / jalan gelap / jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada bumper depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Komponen dalaman dan "reflector' menggunakan bahan berkualiti Magnesium. Produk ini sangat DISYORKAN dipasang di sisi pada motorsikal terutama jenis Multipurpose; BMW GS, Kawasaki Versys, KTM, Triumph Tiger, Honda Africa Twin, Suzuki V-strom, Ducati Multistrada, ia akan membantu pencahayaan lampu utama dan nampak lebih "stylo". Model lampu kabus ini mendapat sambutan menggalakkan dari pemilik motorsikal Multipurpose dan kereta di USA & Eropah kerana kualitinya yang tidak dapat disangkal lagi. Dapatkan produk berkualiti HELLA hari ini !!

Untuk kenderaan: Motorsikal, Kereta, Trak, Lori, Trailer

Harga: RM 423.00 (sepasang; 2 unit)

lampu kabus spotlight hellalampu kabus spotlight hellalampu kabus spotlight hellalampu kabus spotlight hella