1) Jenis: kasut but XPRT 2.0 5.11
Model: 12221
saiz: US 9, 10, 11, 12 - untuk kaki kurus
tinggi but: 6 inci
warna: Kelabu (Gun smoke)
material: kulit HELCOR, nylon ripstop, nubuck, suede, material kalis air


Keterangan: Kasut but XPRT 2.0 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ini adalah antara model kasut yang mendapat sentuhan veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC. Kasut ini dicipta untuk menyaingi kasut mendaki terbaik buatan Eropah. Kasut but XPRT 2.0 ini dibuat menggunakan fabrik dan material TERBAIK !! Kasut ini juga dibuat supaya melindungi bahagian hadapan kaki dengan baik sekali oleh demikian, pada hujung kasut dilapisi bahan komposit keras untuk melindungi ibu jari, ia direkabentuk agar pemakainya berasa sangat selesa, tangkas dan sungguh lasak.
Ini adalah kasut kalis air tetapi ia tidak panas kerana materialnya memboleh pengaliran udara keluar masuk. Bahagian atas kasut ini diperbuat/dilapisi dari bahan neoprene iaitu sejenis getah sintetik yang memberi perlindungan optimum pada buku lali dan kaki si pemakai untuk mengurangkan kecederaan.
Kasut but ini TERBAIK untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia juga sangat TERBAIK untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak/basah. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK, model 5.11 XPRT 2.0 adalah pilihan tepat untuk anda sepanjang hayat !!

Harga: RM 1,046.00

kasut but taktikal xprt 2.0 5.11kasut but taktikal xprt 2.0 5.11kasut but taktikal xprt 2.0 5.11kasut but taktikal xprt 2.0 5.11