/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for February 2016
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jaket kanak-kanak SCANIA
model: 2080499
saiz: 98/104 (Kanak-kanak umur 3 - 4 tahun)
material fabrik: 100% wooven polyester
warna: biru
Negara ASAL pengeluar: SCANIA Sweden

Keterangan: Ini adalah jaket biru dengan fabrik lembut ekslusif dibuat untuk pakaian kanak-kanak jenama SCANIA, TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Jaket dengan fabrik tebal ini adalah sejuk dan lembut, terbaik untuk dipakaikan pada kanak-kanak ketika dalam keadaan persekitaran sejuk.

Produk ekslusif ini diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden, pengeluar kenderaan berat Eropah. Ini adalah jaket berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan "RARE" !!

Harga: (STOK TELAH HABIS!)

jaket-budak-scaniajaket-budak-scaniajaket-budak-scania
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau lipat M16-01S CRKT
model: M16-01S
Negara ASAL pengeluar: USA
Panjang keseluruhan (bila dibuka): 7.13 inci
Panjang keseluruhan (bila ditutup): 4 inci
panjang bilah: 3.15 inci
tebal bilah pisau: 0.098 inci
Berat: 73.7 gram
Jenis kunci: Frame Lock
Material bilah: Besi 8Cr13MoV
Material pemegang: Besi 2CR13
kekerasan bilah: 58-59 Rockwell
Warna: hitam

Keterangan: Pisau taktikal CRKT ini adalah ASLI dan merupakan model pisau lipat yang berguna, dikeluarkan oleh CRKT USA. Jika anda sebagai peminat pisau Kit Carson, ia terbaik sebagai EDC, untuk dibawa ke mana jua. Pisau ini mempunyai pengunci automatik apabila bilah dibuka atau dilipat/disimpan. Pemegangnya disalut oksida hitam dan ia kecil dan tampak ringkas. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi. Dapatkan segera pisau lipat taktikal CRKT hari ini !!

Harga: RM 207.00

pisau-lipat-m16-01s-crktpisau-lipat-m16-01s-crktpisau-lipat-m16-01s-crkt

Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau taktikal "Search&Rescue" Smith & Wesson
model: cksur1
Panjang keseluruhan: 10.5 inci
panjang bilah: 5.88 inci
Material bilah: Besi 440C tahan karat

Material pemegang: campuran getah & aluminium
Berat: 209 gram
Warna: hitam

Keterangan: Pisau taktikal yang dipanggil "Search & Rescue" ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Taylor Brands. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Senjata api Smith & Wesson digunakan oleh polis, tentera & penguatkuasa di seluruh dunia sehingga hari ini termasuk PDRM. Pisau ini didatangkan dengan sarung jenis nylon tahan lasak bersama batu pengasah kecil, sesuai dengan namanya, ia dibuat khusus untuk mereka yang terlibat dengan tugas mencari & menyelamat dalam apa jua keadaan. Cukup berguna kepada anggota Paramedik / penyelamat dan cukup sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/PGA/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mencari hasil hutan atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga disyorkan untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi.

Harga:(STOK HABIS!)

pisau-search_rescue-smith&wessonpisau-search_rescue-smith&wessonpisau-search_rescue-smith&wesson

1) Jenis: Pisau lipat taktikal Smith & Wesson
model: swfr
Panjang keseluruhan: 8 inci
panjang bilah: 3.3 inci
Material bilah: Besi 7Cr17 tahan karat
Material pemegang: Aluminium & besi gred G10
Berat: 181 gram
Fungsi: Pemecah cermin, klip untuk poket, pemotong talipinggang keledar
Warna: kelabu & kombinasi hitam

Keterangan: Pisau taktikal jenis lipat ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Taylor Brands. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Senjata api Smith & Wesson digunakan oleh polis, tentera & penguatkuasa di seluruh dunia sehingga hari ini termasuk PDRM.
Pisau ini mempunyai fungsi tambahan yang berguna iaitu pemotong talipinggang kenderaan dan pemecah cermin. Fungsi ini cukup berguna di masa kecemasan sama ada dari dalam atau luar kenderaan. Ia berguna kepada anggota Paramedik / penyelamat dan cukup sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga disyorkan untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Harga: RM 188.00 (STOK HABIS !)

pisau-lipat-smith&wesson-swfrpisau-lipat-smith&wesson-swfrpisau-lipat-smith&wesson-swfr


1) Jenis: Pisau lipat tanto Extreme Ops Smith & Wesson
model: swfr2s
Panjang keseluruhan: 8 inci
panjang bilah: 3.5 inci
Material bilah: Besi tahan karat
Material pemegang: Aluminium & getah
Jenis pengunci: Linerlock
Berat: 121 gram
Fungsi: Pemecah cermin, klip untuk poket, pemotong talipinggang keledar
Warna: hitam

Keterangan: Pisau taktikal jenis lipat ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Taylor Brands. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Senjata api Smith & Wesson digunakan oleh polis, tentera & penguatkuasa di seluruh dunia sehingga hari ini termasuk PDRM. Pisau ini mempunyai fungsi tambahan yang berguna iaitu pemotong talipinggang kenderaan dan pemecah cermin. Fungsi ini cukup berguna di masa kecemasan sama ada dari dalam atau luar kenderaan. Bilahnya dari jenis TANTO separuh bergigi dari besi jenis tahan karat yang memudahkan anda memotong tali yang kasar, jaring dan ranting pokok atau material kasar.

Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga disyorkan untuk pengumpul barangan rare dan koleksi.

Harga: RM 220.00 (STOK HABIS !)

pisau-lipat-smith&wesson-extreme-opspisau-lipat-smith&wesson-extreme-opspisau-lipat-smith&wesson-extreme-ops

Posted by: jimbit
2) Jenis: Blok kayu pisau & alatan dapur Victorinox - 8 unit
model: 6.7173.8
material bilah setiap barangan: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: plastik Polypropylene
bilangan pisau: 8
Buatan: Victorinox AG, Switzerland


Keterangan: Set pisau ini sesuai untuk pengumpul koleksi, sebagai hadiah dan juga untuk hantaran
perkahwinan atau untuk kegunaan di rumah/restoran/hotel/katering. Set ini terdiri dari :
1. pisau dapur santoku 17cm
2. pisau roti bergigi 21cm
3. pisau dapur 19cm
4. pisau daging steak 11cm
5. pisau Tomato
6. pisau kecil 10cm
7. pisau kecil 8cm
8. pisau kecil bergigi 8cm
9. Blok kayu pisau

Harga: RM 897.00

set blok pisau dapur Victorinoxset blok pisau dapur Victorinoxset blok pisau dapur Victorinox

2) Jenis: Blok kayu pisau Victorinox - 5 unit
model: 5.1183.51
material bilah setiap barangan: besi tahan karat (High Carbon Steel)
material blok: Kayu Beech
pemegang: plastik Polypropylene
Buatan: Switzerland

Keterangan: Set blok kayu berserta pisau ini diperbuat dari kayu Beech yang merupakan sejenis kayu yang kuat serta tahan lasak disamping permukaannya yang licin. Set ini TERBAIK buat pengumpul koleksi, hadiah dan juga untuk hantaran perkahwinan atau untuk kegunaan di rumah/restoran/hotel/industri sajian. Set ini terdiri dari:

1. pisau dapur 12cm
2. pisau dapur 18cm
3. pisau roti 18cm
4. pisau Tomato
5. pisau kecil


Harga: RM 444.00

set-blok-kecil-pisau-victorinoxset-blok-kecil-pisau-victorinoxset-blok-kecil-pisau-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau lipat EKA hulu kayu
model: Swede 88 Oak
panjang bilah: 7.2 sentimeter
panjang keseluruhan: 18 sentimeter
Material bilah: Besi Sandvik 12C27 (tahan karat)
Material pemegang: Kayu Oak
kekerasan bilah: 58 Rockwell
Material sarung: Kulit
Buatan: Sweden

Keterangan: Ini adalah pisau lipat ASLI keluaran EKA yang menjadi kebanggaan Sweden, perusahaan EKA diasaskan pada 1882 oleh Hadar Hallstrom di bandar Eskilstuna yang terkenal sebagai "kota pisau Sweden". EKA merupakan salah satu pembekal kepada Institusi Beraja Sweden kerana ketelitian & kualiti produknya yang terbaik sejak berabad lampau. Bilah pisau ini cukup tajam dan diperbuat dari besi tahan karat terbaik jenis Sandvik 12C27. Pisau ini tampak kecil dan elegan dan didatangkan dengan sarung kulit dan kotak yang menarik berserta hulu yang diperbuat dari kayu jenis Oak yang tampak klasik, ia TERBAIK sebagai hadiah / koleksi peminat pisau dari negara Scandinavia. Ia disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan. Anda tercari-cari pisau dari wilayah Scandinavia yang "RARE" ? dapatkan EKA hari ini !!

Harga: (STOK TELAH HABIS!)

pisau-lipat-hulu-kayu-eka-swedenpisau-lipat-hulu-kayu-eka-swedenpisau-lipat-hulu-kayu-eka-sweden
Posted by: jimbit
2) Jenis: lencana tengkorak "Breacher" 5.11
model: 81019
warna: kombinasi biru, ungu dan putih
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patch dengan bermotif tengkorak memegang sabit ini dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Ia untuk ditampal / dijahit pada apa saja produk 5.11 atau di mana sahaja yang anda mahukan dan didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Lencana dengan motif ngeri lagi menyeramkan ini pasti menjadi perhatian jika anda memilikinya.

Harga: (STOK HABIS !)

lencana-tengkorak-patch-5.11lencana-tengkorak-patch-5.11lencana-tengkorak-patch-5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau daging lekuk SWIBO-Victorinox
model: 5.8426.17
panjang: 17 cm atau 6.69 inci (panjang bilah)
warna pemegang: kuning
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: plastik anti licin
Buatan: Delemont, Switzerland

Kegunaan: Pisau daging / pisau sembelih jenis ini adalah keluaran WENGER, anak syarikat Victorinox Switzerland. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi semenjak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Pisau ini terbaik untuk mereka yang mementingkan kualiti dan ketajaman besi terbaik Switzerland. Pisau ini TERBAIK untuk tugas menghiris, merincik, memotong daging / menyembelih haiwan kecil; ayam/itik/burung/pelanduk/angsa/kambing/kibas/rusa dan BERGUNA untuk pengusaha/penyembelih di pasar/pusat sembelihan haiwan. SWIBO....lambang kejituan Swiss !

Harga: RM 133.00 - seunit

pisau-daging-lekuk-wenger-swibo-7-incipisau-daging-lekuk-wenger-swibo-7-incipisau-daging-lekuk-wenger-swibo-7-inci


3) Jenis: pisau daging lurus SWIBO-Victorinox
model: 5.8431.21
panjang: 21 cm atau 8.26 inci (panjang bilah)
warna pemegang: kuning
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: plastik anti licin
Buatan: Delemont, Switzerland

Kegunaan: Pisau daging / pisau sembelih jenis ini adalah keluaran WENGER, anak syarikat Victorinox Switzerland. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi semenjak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Pisau ini dibuat untuk mereka yang mementingkan kualiti dan ketajaman besi terbaik Switzerland. Pisau ini TERBAIK untuk tugas menghiris daging / menyembelih haiwan kecil; ayam/itik/burung/pelanduk/angsa/kambing/kibas dan BERGUNA untuk peniaga/penyembelih di pasar/ladang ternakan & pusat sembelihan haiwan. Anda mencari pisau daging SWIBO bersaiz 8 inci ? mengapa tidak cuba yang ini ??

Harga: RM 142.00

pisau-daging-lurus-wenger-swibo-8-incipisau-daging-lurus-wenger-swibo-8-incipisau-daging-lurus-wenger-swibo-8-inci
1) Alat serbaguna Rasmi Tentera Switzerland '08 VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8461.MWCH
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 8.5 sentimeter
Lebar bilah: 2.4 sentimeter
Berat: 130 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi hijau dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 10 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan model rasmi yang dibekalkan kepada ANGKATAN TENTERA SWITZERLAND oleh Victorinox untuk tempoh bermula 2008 dan ia adalah ASLI. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Jadikan Victorinox Swiss Army teman hidup anda dikala susah dan senang !!


Ia mempunyai 10 jenis alatan serbaguna:

1. pembuka tin dengan
2. - pemutar skru
3. pengetuk
4. gergaji
5. pemutar skru Philip
6. Penyangkut kunci
7. Pemutar skru keras dengan
8. - pembuka tutup botol
9. - pengoyak wayar
10. Pisau besar mudah-buka dengan sebelah tangan

Harga: RM 183.00

alat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinox


1) Jenis: Alat serbaguna "FORESTER" VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8361.MWC
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 8.5 sentimeter
Lebar bilah: 2.4 sentimeter
Berat: 130 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi merah hati dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 10 jenis

Keterangan: Alat serbaguna dengan warna merah hati ini merupakan model yang dibuat khusus untuk mereka yang bekerja sebagai anggota penyelamat dan pasukan paramedik dan ia adalah ASLI keluaran Victorinox. Diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Alat serbaguna Victorinox Swiss Army ini perlu hadir disisi anda tanpa mengira waktu !!

Ia mempunyai 10 jenis alatan serbaguna:

1. Pisau besar mudah-buka dengan sebelah tangan
2. gergaji
3. pengoyak wayar
4. Pemutar skru
5. pembuka tutup botol
6. pembuka gabus botol
7. alat untuk membesarkan lubang
8. pembuka tin
9. Pemutar skru kecil
10. Penyangkut kunci

Harga: RM 182.00 - seunit (STOK HABIS !)

alat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinox


1) Jenis: Alat serbaguna "FISHERMAN" VICTORINOX Swiss Army
model: 1.4733.72
Panjang keseluruhan: 9.1 sentimeter
Berat: 99.22 gram

Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: merah
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 17 jenis

Keterangan: Alat serbaguna dengan logo IKAN ini digelar FISHERMAN merupakan model yang dibuat sebagai menghargai mereka yang bekerja di sektor perikanan, nelayan, pemancing atau mereka yang menjadikan lautan/hasil laut sebagai punca rezeki. Ia adalah alatan ASLI keluaran Victorinox Switzerland yang diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia juga cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Alat serbaguna Victorinox Swiss Army ini perlu menjadi teman rapat jika anda adalah PEMANCING TEGAR !!
Ia mempunyai 17 jenis alatan serbaguna:
1. pisau bilah besar
2. pisau bilah kecil
3. pembuka tin
4. pemutar skru 3 mm
5. pembuka penutup botol
6. pengoyak wayar
7. pemutar skru 5 mm
8. alat untuk membesarkan lubang, pengetuk
9. Pemutar skru Philip
10. Gunting
11. Pembuang sisik ikan
12. pembaris (inci)
13. pencabut mata kail
14. pembaris (sentimeter)
15. penyangkuk serbaguna
16. pencungkil gigi
17. penyepit halus

Harga: RM 148.00

alat-serbaguna-fisherman-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-fisherman-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-fisherman-swiss-army-victorinox


1) Jenis: Alat serbaguna HUNTER XS VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8331.MC9
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 9.2 sentimeter
Lebar bilah: 2.5 sentimeter
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi oren dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 4 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan model yang diperkenalkan oleh Victorinox bermula 2012 dan ia adalah ASLI. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan. Warna oren terang pada alatan ini memudahkan anda mengecam dan mengenalinya jika anda terjatuh / tersalah letak walau di mana persekitaran anda. Dimanakah anda duhai peminat Swiss Army ??

Ia mempunyai 4 jenis alatan serbaguna:

1. Pisau besar mudah-buka-dengan-sebelah-tangan
2. Pisau mata gerigi pemotong talipinggang keledar / objek keras
3. pembuka gabus botol
4. Penyangkut kunci

Harga: RM 195.00 (STOK HABIS !)

alat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-armyalat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-armyalat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-army8) Jenis: Alatan serbaguna VICTORINOX-swiss army "SPARTAN Silvertech"
model: 1.3603.T7B1
Panjang keseluruhan: 9.1 CM
Lebar:
Berat: 70 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kelabu
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 12 jenis

Keterangan: Alatan serbaguna ini adalah ASLI dan dikeluarkan oleh Victorinox Swiss Army. Ia merupakan model ASAS yang cukup lengkap untuk kegunaan harian anda walau di mana sahaja. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Alat ini didatangkan dalam bungkusan yang tampak ekslusif dan menarik. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/pengembara/pemandu trak 4x4 atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi.


Ia mempunyai 12 jenis alatan serbaguna:

1. pisau bilah besar 6.8 cm
2. pisau bilah kecil
3. pembuka gabus botol
4. pembuka tin dengan:
5. - pemutar skru kecil 3 mm
6. pembuka penutup dengan
7. - pemutar skru 6 mm
8. - pengoyak wayar
9. alat untuk membesarkan lubang
10. penggantung kunci
11. penyepit halus
12. pencungkil gigi


Harga: RM 98.00 (STOK HABIS !)

pisau-spartan-swiss-army-victorinoxpisau-spartan-swiss-army-victorinoxpisau-spartan-swiss-army-victorinox

Posted by: jimbit
1) Jenis: dompet duit SCANIA
model: 2190421
Warna: biru
material fabrik: Kanvas
Negara ASAL pengeluar: SCANIA Sweden

Keterangan: Ini adalah dompet duit dibuat untuk pemandu lori / kenderaan berat jenama SCANIA, Juga TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Boleh diguna untuk mengisi wang / segala kad peribadi anda.
Produk ekslusif yang diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden. Produk berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan RARE !!

Harga: (TIADA LAGI STOK!)

dompet-duit-wallet-scaniadompet-duit-wallet-scaniadompet-duit-wallet-scania


2) Jenis: Rantai kunci SCANIA
model: 2190503
warna: kelabu
Negara ASAL pengeluar: SCANIA Sweden

Keterangan: Ini adalah rantai kunci untuk pemandu lori / kenderaan berat jenama SCANIA, Juga TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Boleh diguna untuk menggantung kunci kenderaan berat anda / kunci rumah / kunci apa sahaja atau digantung pada barangan peribadi anda lain.

Produk ekslusif yang diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden. Produk berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan "RARE" !!

Harga: (STOK TELAH HABIS!)

rantai-kunci-keychain-scaniarantai-kunci-keychain-scania
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau siang ikan / fillet SWIBO-Victorinox
model: 5.8452.20
panjang: 20 cm atau 7.87 inci (panjang bilah)
warna pemegang: kuning
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: plastik anti licin
Buatan: Delemont, Switzerland

Kegunaan: Ini ialah pisau menyiang ikan / kerja filleting bersaiz 7 inci keluaran WENGER dari siri SWIBO. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi semenjak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Sangat sesuai digunakan untuk memotong/menghiris ikan / sotong / udang atau seumpama dengannya dan juga untuk kerja-kerja di dapur basah/pasar. Bilahnya lembut dan melengkung menjadikan ia TERBAIK untuk kerja menghiris isi ikan atau membuang kulitnya/tulang. Pisau TERBAIK ini sangat disyorkan untuk pemancing / peniaga ikan di pasar / surirumah dan ia perlu menjadi koleksi simpanan anda.

Harga: RM 127.00

pisau-siang-ikan-20cm-wenger-swibo-victorinoxpisau-siang-ikan-20cm-wenger-swibo-victorinoxpisau-siang-ikan-20cm-wenger-swibo-victorinoxPosted by: jimbit
Hatta berakhirlah sudah penantian kami sepurnama lamanya menanti ketibaan senaskah buku / katalog segala aneka jenis pisau dan barangan buatan Friedr. Herder Abr. Sohn GmbH. Kami berbesar hati untuk berkongsi gambar warkah yang diterima pada hari ini.... begitu jauh perjalanan warkah ini berkelana ke bumi Malaysia yang telah ditinggalkan berabad lamanya....

katalog-pisau-f.herderkatalog-pisau-f.herderkatalog-pisau-f.herder
Category: General
Posted by: jimbit
Tahukah anda hak-hak sebagai pengguna di Malaysia ?? Baca & renungkan ya....
Sila rujuk juga di:

http://www.kpdnkk.gov.my

hak-pengguna
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau dapur F.HERDER
model: 0095-18,00
panjang: 18 cm atau 7.08 inci (panjang bilah)
pemegang: Kayu (tidak diketahui jenis)
material: ConstantSteel
Kekerasan: 58 Rockwell
Buatan: Friedr. Herder Abr. Sohn GmbH, Solingen, JERMAN

Keterangan: Pisau dapur jenis ini merupakan keluaran dari jenama pisau tertua lagenda yang pernah mencapai zaman kegemilangannya di Nusantara sejak zaman kolonial lagi, ia adalah buatan Friedr. Herder Abr. Sohn GmbH JERMAN. Ini adalah model / bentuk yang mula diperkenalkan di Nusantara berabad lamanya. Ia dihasilkan di kilangnya di Solingen iaitu sebuah bandar yang terkenal di Jerman dengan panggilan "Kota Pisau". Bandar Solingen cukup terkenal berdekad lamanya dengan penghasilan pisau, pedang, gunting, kapak, pisau cukur dan pelbagai jenis senjata. Ia memulakan perusahaan sejak tahun 1623 dan telah diperkenalkan dan memasuki pasaran Nusantara (Kepulauan Melayu, Indonesia, Singapura, Brunei, Borneo) pada tahun 1800 !! oleh Syarikat Hindia Timur Belanda. Ia diperkenalkan dengan jenama "Tjap Garpu" dengan logo garpu / daun terup.
Pisau ini terbaik untuk mereka yang mementingkan kualiti dan ketajaman besi terbaik Solingen, JERMAN. Pisau ini TERBAIK untuk tugas menghiris bawang, sayur, buah, daging / menyembelih haiwan kecil; ayam/itik/burung/pelanduk/angsa/kambing/kibas. Kepada para peminat/pengumpul koleksi pisau di serata pelusuk alam, Ini adalah jenama pisau yang RARE dan jarang didapati di pasaran rantau ini. Ayuh dapatkan SEPANTAS MUNGKIN kerna waktu tidak menunggu anda walau sesaat !!

Harga:

pisau-dapur-cap-garpu-f.herder-solingenpisau-dapur-cap-garpu-f.herder-solingenpisau-dapur-cap-garpu-f.herder-solingen
Posted by: jimbit
1) Jenis: tuala mandi SCANIA
model: 2190333
ukuran: 80 x 160 sentimeter
warna: biru dengan imej scania
Negara ASAL pengeluar: SCANIA Sweden

Keterangan: Ini adalah tuala mandi khas dibuat untuk pemandu lori / kenderaan berat jenama SCANIA, Juga TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Boleh diguna untuk mandi manda walau di mana jua.

produk ekslusif yang diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden. Produk berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan "RARE" !!

Harga: (TIADA LAGI STOK!)

tuala-mandi-towel-scaniatuala-mandi-towel-scaniatuala-mandi-towel-scania

1) Jenis: Baju tshirt pemandu SCANIA
model: 2285182
saiz: S (Asia)
warna: coklat cerah
Negara ASAL pengeluar: SCANIA Sweden

Keterangan: Ini adalah baju leher bulat khas dibuat untuk pemandu lori / kenderaan berat jenama SCANIA, Juga TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Boleh dipakai semasa memandu, bersukan, bersantai, ketika tidur. Fabriknya adalah jenis lembut dan sejuk. Mempunyai tulisan SCANIA melintang pada bahagian hadapan.

Produk ekslusif yang diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden. Produk berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan RARE !!

Harga: (TIADA LAGI STOK)

baju-tshirt-coklat-scaniabaju-tshirt-coklat-scaniabaju-tshirt-coklat-scania
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jaket pemandu SCANIA
model: 212323
saiz: S (Asia)
material fabrik: kapas dan polyester
warna: coklat cerah
Negara ASAL pengeluar: SCANIA Sweden

Keterangan:Ini adalah jaket khas ekslusif dibuat untuk pemandu lori / kenderaan berat jenama SCANIA, juga TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Jaket dengan fabrik tebal ini terbaik untuk dipakai ketika memandu / dalam keadaan persekitaran sejuk.
Produk ekslusif ini diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden, pengeluar kenderaan berat Eropah. Ini adalah jaket berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan "RARE" !!

Harga: (TIADA LAGI STOK!)

jaket-pemandu-lori-scaniajaket-pemandu-lori-scaniajaket-pemandu-lori-scania

2) Jenis: Baju leher bulat SCANIA
model: 2191043
saiz: S (Asia)
Ukuran: 48 (lebar) X 66 (labuh) X 16.7 (panjang lengan) sentimeter
warna: kelabu gelap
material fabrik: 100% kapas
Negara ASAL pengeluar: Scania, Sweden

Keterangan: Ini adalah baju leher bulat dibuat untuk pemandu lori / kenderaan berat jenama SCANIA, Juga TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Boleh dipakai semasa memandu, beriadah dan bersukan.
Produk ekslusif ini diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden. Produk berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan RARE !!

Harga: (TIADA LAGI STOK!)

baju-pemandu-lori-scaniabaju-pemandu-lori-scaniabaju-pemandu-lori-scania