/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
2) Jenis: Jaket taktikal LINE PACKABLE 5.11
model: 48052
saiz: S, M, L, XL
warna: hitam
Material fabrik: Polyester microfiber 100%
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI, dipanggil "Line Packable" dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Produk jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik jaket ini diperbuat dari bahan Polyester MIKROFIBER TERBAIK yang ringan dan cukup tahan lasak. Jaket ini mempunyai poket tersembunyi di bahagian dada (luar dan dalam), disamping 2 poket luar di hadapan serta penyangkut microphone / alat bebas tangan telefon pada kiri dan kanan bahu. Ia boleh dipakai untuk sebarang cuaca dingin (sejuk/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar, ini kerana fabrik jaket ini kalis angin dan memanaskan tubuh si pemakai. Disyorkan juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. 5.11.....kualiti taktikal tanpa kompromi !

Harga: RM 174.00

Jaket taktikal LINE PACKABLE 5.11Jaket taktikal LINE PACKABLE 5.11Jaket taktikal LINE PACKABLE 5.11
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
2) Jenis: Jaket taktikal fleece 5.11
model: 48038
saiz: S, M
warna: biru gelap & hitam
Material fabrik: Polyester & nylon
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Jaket taktikal jenis fleece ini dari fabrik tebal jenis polyester dan nylon adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama produk yang dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini TERBAIK untuk mengurangkan kesejukan akibat dari cuaca di luar dan ia sebenarnya jaket yang kalis angin. Jaket ini didatangkan dengan poket tersembunyi pada bahagian dalam di bahagian dada (kiri & kanan) berserta poket berzip di bahagian lengan dan juga bahagian hadapan jaket. Poket yang dibuat khusus untuk menyimpan pistol/walkie talkie/pen/buku nota/peralatan peribadi anda. Menariknya pula, pada bahagian bahu didatangkan dengan penyangkut mikrofon untuk mereka yang bertugas semasa operasi taktikal. Fabrik pada kolar, bahu dan bahagian siku adalah lebih tebal dan kemas untuk tugas lasak. Fabrik jaket ini tidak pudar dan tahan lasak. Ia boleh dipakai ketika sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/pengembara/menunggang motorsikal/memandu. Jaket ini telah diuji dan disyorkan oleh NTOA (pertubuhan kakitangan taktikal). Anda akan merasai kelainan dikala memakai jaket taktikal fleece ini, ia bukan calang-calang jaket kebiasaan !!

Harga: RM 457.00

jaket-fleece-taktikal-5.11jaket-fleece-taktikal-5.11jaket-fleece-taktikal-5.11


Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
2) Jenis: Jaket taktikal "STATION" 5.11 (gred tentera)
model: 48300
saiz: XS, S, M, XL
warna: biru gelap
Material fabrik: Polyester & kapas
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Jaket dengan fabrik tebal bersalut Teflon 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini kelihatan biasa tetapi bahan fabriknya adalah jenis TERBAIK dari jenis 7.25 ounce kapas-poli dan Teflon yang disalut pada jaket ini menyahkan air, kotoran dan debu yang melekat padanya. Ia didatangkan dengan poket tersembunyi pada bahagian dada (kiri & kanan) dan juga bahagian dalam jaket dengan tambahan poket kecil pada hujung lengan kiri untuk menyimpan pistol/pen/buku nota/peralatan peribadi anda.
Fabrik jaket ini tidak pudar dan tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Anda akan merasai kelainan dikala memakai jaket taktikal "STATION" ini, ia bukan sebarang jaket biasa !!

Harga: RM 424.00

jaket-biru-taktikal-station-5.11jaket-biru-taktikal-station-5.11jaket-biru-taktikal-station-5.11
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jaket 5-DALAM-1 5.11 (gred tentera)
model: 48017
saiz: XS, S, M, L, XL
warna: hitam/biru gelap
Jenis zip: YKK
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar.
Bahagian pinggangnya adalah jenis elastik, fabriknya jenis tidak panas / bahagian fleece dalam boleh ditanggalkan. Ia mempunyai poket tersembunyi di bahagian dalam dan bahagian penutup kepala boleh dilipat / tanggalkan. Jenama 5.11
merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menaiki motor/memandu.

Harga: RM 1477.00

Jaket 5.11 5-dalam-1
Jaket 5-dalam-1 5.11


2) Jenis: Jaket Respon 5.11 (gred tentera)
model: 48016
saiz: XS, S, M, L, XL
warna: hitam dan biru gelap
Material fabrik: Microfiber ringan
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini istimewa kerana diperbuat dari bahan MIKROFIBER TERBAIK yang ringan dan sangat tahan lasak. Jaket ini mempunyai poket tersembunyi di serata bahagian; hadapan, dada, belakang, bahagian dalam. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Jenama 5.11
merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Anda tidak akan menyesal memakai jaket 5.11 ini, CUBALAH !!

Harga: RM 267.00

jaket-response-5.115.11 jaket respon


1) Jenis: jaket "hoodie" Independence 5.11
model: 42182AD
saiz: M
warna: kelabu cerah
Material fabrik: kapas 8.5 oz. / polyester
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: pakistan

Keterangan: Jaket tebal jenis bertopi / "hoodie" ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama produk yang dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini TERBAIK untuk mengurangkan kesejukan akibat dari cuaca di luar. Jaket ini didatangkan dengan poket pada bahagian hadapan berserta tulisan 5.11 yang dicetak kemas pada tengah jaket. Ia boleh dipakai ketika cuaca dingin (sejuk/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sangat disyorkan juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/pengembara/menunggang motorsikal/memandu.

Harga: (STOK HABIS !)

jaket hoodie 5.11jaket hoodie 5.11jaket hoodie 5.11