1) Jenis: Jam tangan taktikal "FIELD OPS" 5.11 (gred tentera)
Model: 59245
Material: Polycarbonate keras
Warna: hitam & coklat cerah
Jaminan: 2 tahun
Ketahanan air: 100 meter
Jangka hayat bateri: 45 bulan
Keistimewaan: Kalkulator penembak, kompas digital, lampu biru, fungsi balistik (jarak, arah/kelajuan angin, sudut kecenderungan, sasaran)

Keterangan: Jam tangan "field ops" 5.11 ini adalah ASLI dan dihasilkan dengan kerjasama antara pembuat produk taktikal 5.11 dan Horus Vision USA (pengeluar peralatan Balistik). Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa, Polis di serata dunia, dibuat menggunakan "polycarbonate keras" gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Jam "field ops" ini TERBAIK dipakai semasa operasi / peperangan atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak seperti memburu / mendaki gunung / memancing / pengembara.
Keistimewaan jam ini terletak pada fungsi BALISTIK sureshot calculator iaitu mekanisma pengiraan untuk penembak tepat sehingga 1000 meter ketika MILS, TMOA/SMOA, kompas digital, cermin kalis calar. Jam tangan ini adalah TERBAIK dan disyorkan untuk anggota keselamatan, penguatkuasa (Polis/APMM/RELA/Tentera/Imigresen/SMART/JPJ). Jam ini juga cukup menyerlah untuk digayakan pada hari Raya yang bakal menjelma nanti !! Apa tunggu lagi...

Harga: RM 944.00

jam-taktikal-field-ops-5.11jam-taktikal-field-ops-5.11jam-taktikal-field-ops-5.11