/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for June 2014
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang MIKE 5.11
model: 56176
Ukuran: 11 x 14 x 2.5 inci
Muatan: 6 liter

Jumlah ruang: -
warna: kelabu gelap, coklat cerah, hijau
material fabrik: Nylon tahan lasak 1050D kalis air

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang jenis Messenger 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ini merupakan antara beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Di samping saiznya yang tidak terlalu besar, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan komputer riba bersaiz 13 inci, fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, zip berkualiti dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat, penghantar surat, bersantai dan juga untuk pelajar sekolah / universiti untuk ke kelas. Beg sandang ini juga tampak bergaya dan kualitinya jauh mengatasi beg sandang biasa di luar sana !!

Harga: RM 543.00

beg sandang 5.11beg sandang 5.11beg sandang 5.11

2) Jenis: beg galas taktikal "rush 12" 5.11
model: 56892
Ukuran: 18 x 11 x 6.5 inci
Muatan: 24 liter

Jumlah ruang: 16
berat: 1.17 kilogram
warna: kelabu gelap, hitam, coklat cerah
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg galas 5.11 ini direka oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC, beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar di rimba raya waima di hutan konkrit. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba bersaiz 15 inci. Pada bahagian belakang & sisinya didatangkan dengan "MOLLE", jadi anda dapat menyangkut alatan lain yang berpadanan. Sejak beg RUSH 12 dilancarkan, ia menjadi buruan ramai peminat beg taktikal sejati sehingga ke hari ini. Buat mereka yang tercari-cari beg taktikal sebenar dengan kualiti TANPA kompromi, inilah sesungguhnya untuk anda, usah berlengah lagi dikala bumi semakin tua !!

Harga: RM 610.00

nullnullnullnull

Posted by: jimbit
1) Jenis: cermin mata hitam / sunglass (POLARIZED) 5.11
model: 52034
warna: hitam
Jenis lensa cermin: Polarized
ketahanan lensa: 10 kali lebih tahan hentakan dari lensa cermin biasa
perlindungan: 100% kalis UVA dan UVB
material bingkai: Grilamid TR-90 nylon (Tahan hentakan tinggi !)
material lensa cermin: Selenite polycarbonate (Anti calar, tahan hentakan/retak)
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI - ANSI Z87.1-2003 dan EN 166 (F)

Keterangan: cermin mata hitam 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Material bingkai dan cermin lensa TAHAN LASAK, kuat, kalis calar, kalis retak. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi atau dipakai secara harian atau di pakai untuk memandu, menunggang atau untuk aktiviti luar. Ia memberi perlindungan dari SILAU dan produk ini adalah 10 kali tahan hentakan berbanding produk biasa ! Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti sukan permotoran, memandu, menunggang, aktiviti luar atau bersantai. Bentuk bingkai juga nampak moden dan "Stylo".

Harga: RM 490.00 (STOK HABIS !)

cermin mata / sunglass 5.11 polarized
cermin mata 5.11
Posted by: jimbit
2) Jenis: Baju Polo berkolar HEAVY 65/35
model: 63-204-0 (HEAVY 65/35)
GSM: 230 (warna)
saiz: S SAHAJA
warna: merah, biru gelap, hijau cerah, hijau gelap
material fabrik: 65% Polyester, 35% kapas
Buatan: Mesir
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju polo berkolar yang terkenal di USA dan Eropah dan serata dunia, dibuat menggunakan kapas USA Belcoro yang berkualiti tinggi setanding dengan jenama mewah tetapi dengan harga MURAH !! Terbaik untuk dipakai untuk ke tempat kerja / bersantai. Fabrik tebal, kolar tahan lasak dan tidak menggeleber dan tidak pudar warna walau dibasuh berkali-kali. Dapatkan hari ini SEGERA !!

Untuk rujukan saiz bersesuaian (dalam sentimeter) sila rujuk: http://malas.ded1.net/UKURAN/

Harga: RM 38.00
nullnullnull3) Jenis: Baju Tshirt Baseball VALUEWEIGHT - STOK HABIS
model: 61-026-0 (VALUEWEIGHT)
GSM: 160 (putih), 165 (warna)
saiz: S, M, L
warna: Kombinasi biru/putih dan Kombinasi kelabu gelap/oren
material fabrik: 100% kapas
Buatan: Morocco
Negara ASAL pengeluar: USA

Harga: RM 25.00 (STOK HABIS !)
kemeja-t-fruit-of-the-loom-baseball
kemeja-t-fruit-of-the-loom-baseball
1) Jenis: sarung pisau serbaguna Victorinox (Switzerland)
model: 4.0822.4
Ukuran: 11.1cm
Berat: 36gram
warna: hijau tentera
material: Plastik nylon
Buatan: Switzerland

Keterangan: Sarung pisau ini adalah dari gred PREMIUM keluaran Victorinox (pembuat pisau serbaguna Swiss Army). Sarung ini dapat memuatkan pisau serbaguna Victorinox Swiss Army atau Victorinox Spirit atau boleh juga diletak dengan pisau jenama lain. Ia boleh diletak pada pinggang melalui talipinggang anda. Jika anda mahukan sarung pisau yang tampak "stylo" dan berkualiti tinggi, Victorinox adalah jawapannya !

Harga: RM 78.00

sarung pisau victorinox swiss army
sarung pisau victorinox swiss army
sarung pisau victorinox swiss army