/> .::::::::Perniagaan Online ded1::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for June 2014

27/06:

Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang MIKE 5.11 saiz kecil (gred tentera)
model: 56176
Ukuran: 95 x 14 x 35 inci
Muatan: -
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, hijau cerah
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ia merupakan antara beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Di samping saiznya yang tidak terlalu besar, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan komputer riba anda bersaiz 15 inci dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat/bersantai dan juga untuk pelajar sekolah/universiti untuk ke kelas. Beg sandang ini juga nampak "stylo" dan kualitinya jauh mengatasi beg sandang biasa di luar sana !! sambar terus OK !!!

Harga: RM 415
5.11 beg sandang MIKE
5.11 beg sandang MIKE

2) Jenis: beg galas taktikal "rush 12" 5.11 (gred tentera)
model: 56892
Ukuran: 18 x 11 x 6.5 inci
Muatan: 24 liter
Jumlah ruang: 16
warna: hitam/hijau
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini direka oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC dan beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik beg ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat dan kalis air dari jenis nylon 1050D. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba Macbook 15 inci. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/skater.

Harga: RM 587.00
beg galas 5.11 rush 12
beg galas 5.11 rush 12
Posted by: jimbit
1) Jenis: cermin mata hitam / sunglass (POLARIZED) 5.11
model: 52034
warna: hitam
Jenis lensa cermin: Polarized
ketahanan lensa: 10 kali lebih tahan hentakan dari lensa cermin biasa
perlindungan: 100% kalis UVA dan UVB
material bingkai: Grilamid TR-90 nylon (Tahan hentakan tinggi !)
material lensa cermin: Selenite polycarbonate (Anti calar, tahan hentakan/retak)
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI - ANSI Z87.1-2003 dan EN 166 (F)

Keterangan: cermin mata hitam 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Material bingkai dan cermin lensa TAHAN LASAK, kuat, kalis calar, kalis retak. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi atau dipakai secara harian atau di pakai untuk memandu, menunggang atau untuk aktiviti luar. Ia memberi perlindungan dari SILAU dan produk ini adalah 10 kali tahan hentakan berbanding produk biasa ! Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti sukan permotoran, memandu, menunggang, aktiviti luar atau bersantai. Bentuk bingkai juga nampak moden dan "Stylo".

Harga: RM 490.00cermin mata / sunglass 5.11 polarized
cermin mata 5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA JUMBO 320FF
Model: 1FE0087730412 (lampu putih kekuningan)
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Buatan: JERMAN
Jenis mentol: H7
Kuasa mentol: 55W
Pilihan mentol: 12V / 24V
Ukuran: 9.6 x 5.5 x 4.2 inci
Jarak suluhan: sehingga 460M !

Keterangan: lampu kabus/spotlight HELLA ini adalah berbentuk empat segi bujur, ia TERBAIK. Ini adalah lampu kabus gred PREMIUM sesuai untuk mereka yang mencari kelainan. Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia dibuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta "stylo". Untuk anda yang mencari lampu kabus yang mempunyai jarak suluhan yang jauh dan lebar, model ini adalah sangat disyorkan.

Untuk kenderaan: Kereta, Jip, Bulldozer, Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Bas, Trak, Bot nelayan, Keretapi

Harga: RM 385.00 (1 unit)

hella-spotlight-jumbo 320
hella-jumbo 320
hella-jumbo 320
hella-jumbo 320
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA JUMBO 220
Model: 1FE006300121 (lampu putih kekuningan)
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55W
Pilihan mentol: 12V / 24V
Ukuran: 24.2 x 13.3 x 8.9cm
Buatan: JERMAN
Jarak suluhan: sehingga 470M !

Keterangan: lampu kabus/spotlight HELLA ini adalah berbentuk empat segi, ia TERBAIK. Ini adalah lampu kabus gred PREMIUM sesuai untuk mereka yang mencari kelainan. Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia dibuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta "stylo". Untuk anda yang mencari lampu kabus yang mempunyai jarak suluhan yang jauh dan lebar, model ini adalah sangat disyorkan.

Untuk kenderaan: Kereta, Jip, Bulldozer, Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Bas, Trak, Bot nelayan, Keretapi

Harga: RM 272.00 (1 unit)

hella-spotlight-jumbo 220
hella-spotlight-jumbo 220
hella-jumbo-220
Posted by: jimbit
2) Jenis: Baju Polo berkolar 100% kapas HEAVY
model: 63-000-0 (HEAVY)
GSM: 230 (putih), 240 (warna)
saiz: S, M, L
warna: putih, merah bata, charcoal (kelabu gelap)
material fabrik: 100% kapas
Buatan: Bangladesh
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan:
Kemeja berkolar ini adalah ASLI dan di impot dari UK/USA. Jenama Fruit of The Loom adalah dari USA, dahulunya ia dibuat di USA tetapi kini telah dipindahkan kilangnya ke negara ketiga. Dahulunya jenama ini cukup terkenal di kalangan peminat pakaian "bundle". Ia sangat sesuai sebagai pakaian harian ketika bersantai, bekerja, atau untuk pelbagai acara. Jenama ini telah terkenal di USA dan serata di dunia dan ditubuhkan sejak tahun 1851 dan merupakan antara syarikat tertua membuat pakaian. Jenama ini sangat terkenal di kalangan pencetak baju di luar negara sebagai tshirt untuk persatuan/kelab, majlis, acara tertentu, kumpulan pelajar universiti dan banyak tshirt rasmi kumpulan muzik luar negara menggunakan jenama ini.

Untuk rujukan saiz bersesuaian (dalam sentimeter) sila rujuk: http://ded1.opensource.net.my/UKURAN/

Harga: RM 40.00


baju-kolar-polo-fruit-of-the-loom
baju-kolar-polo-fruit-of-the-loombaju-kolar-polo-heavy-fruit-of-the-loom

3) Jenis: Baju Tshirt Baseball VALUEWEIGHT - STOK HABIS
model: 61-026-0 (VALUEWEIGHT)
GSM: 160 (putih), 165 (warna)
saiz: S, M, L
warna: Kombinasi biru/putih dan Kombinasi kelabu gelap/oren
material fabrik: 100% kapas
Buatan: Morocco
Negara ASAL pengeluar: USA

Harga: RM 25.00
kemeja-t-fruit-of-the-loom-baseball
kemeja-t-fruit-of-the-loom-baseball
1) Jenis: sarung pisau serbaguna Victorinox (Switzerland)
model: 4.0822.4
Ukuran: 11.1cm
Berat: 36gram
warna: hijau tentera
material: Plastik nylon
Buatan: Switzerland

Keterangan: Sarung pisau ini adalah dari gred PREMIUM keluaran Victorinox (pembuat pisau serbaguna Swiss Army). Sarung ini dapat memuatkan pisau serbaguna Victorinox Swiss Army atau Victorinox Spirit atau boleh juga diletak dengan pisau jenama lain. Ia boleh diletak pada pinggang melalui talipinggang anda. Jika anda mahukan sarung pisau yang tampak "stylo" dan berkualiti tinggi, Victorinox adalah jawapannya !

Harga: RM 78.00

sarung pisau victorinox swiss army
sarung pisau victorinox swiss army
sarung pisau victorinox swiss army