/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for February 2015
Posted by: jimbit
0) Jenis: pisau roti bergigi Victorinox
model: 5.4230.30
panjang: 30 cm atau 11.81 inci (panjang bilah)
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu jati Rosewood
Buatan: Switzerland


Kegunaan: Pisau roti jenis ini adalah dari jenis hulu kayu keluaran TERBAIK Victorinox, pemegangnya di perbuat dari kayu jati Rosewood, sejenis kayu keras yang banyak digunakan dalam pembuatan perabot mewah dan alat muzik terbaik. Pisau ini khusus untuk digunakan bagi kerja memotong serta menghiris roti / muffin / bun / kek / bengkang / agar-agar / seri muka dan seangkatan dengannya. Potongan roti / kek anda akan nampak kemas, licin dan halus dan TIDAK comot seolah-seolah kerja profesional. Ia TERBAIK untuk kedai kek dan roti atau peniaga gerai burger di serata ceruk rantau. Pisau hulu kayu Victorinox menjadi pilihan peminat serta pengumpul koleksi pisau berdekad lamanya, jangan lepaskan peluang memiliki produk sentuhan SWISS ini ya !!

Harga: RM 209.00 (STOK HABIS !)

pisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinoxpisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinoxpisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinox


1) Jenis: pisau roti bergigi Victorinox
model: 5.4231.25
panjang: 25 cm atau 10 inci (panjang bilah)
warna pemegang: merah, putih, kuning, biru, hijau
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: Fibrox (plastik anti licin)
Buatan: Switzerland
Pengiktirafan: NSF (sesuai untuk persekitaran HACCP)

Kegunaan: Pisau roti jenis ini adalah keluaran TERBAIK Victorinox, pemegangnya di perbuat dari plastik anti licin jenis FIBROX, ia tidak licin/melorot jika tangan anda basah/berminyak/berlemak. Pisau ini sangat bagus untuk digunakan bagi kerja memotong dan menghiris roti / muffin / bun / kek / puding dan seangkatan dengannya. Potongan roti / kek anda akan nampak halus dan TIDAK comot seolah-seolah kerja profesional. Ia sangat berguna untuk kedai kek dan roti atau penjual di gerai burger di tepi jalan. Ini pelaburan anda sepanjang hayat !!

Harga: RM 176.00
pisau-potong-roti-victorinoxpisau-potong-roti-victorinoxpisau-potong-roti-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau dapur/chef SWIBO-Victorinox
model: 5.8451.21
panjang: 21 cm atau 8.26 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (Stainless Steel)
pemegang: Plastik anti licin
Buatan: Delemont, Switzerland

Kegunaan: Ini ialah pisau dapur keluaran WENGER dari siri SWIBO. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi sejak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Pisau ini khusus dan TERBAIK sebagai pisau serbaguna di dapur (merincik/mencincang/menghiris ikan/sayur/buah. Ia sangat TAJAM dan merupakan alatan WAJIB untuk pekerja di dapur hotel/katering/restoran/pelajar kolej/universiti bidang Food&Beverage, Perhotelan, Kulinari.

Harga: RM 137.00 (STOK HABIS !)
pisau-dapur-21cm-swibo-wenger-victorinoxpisau-dapur-21cm-swibo-wenger-victorinoxpisau-dapur-21cm-swibo-wenger-victorinox
Category: General
Posted by: jimbit
Victorinox ---- teman anda sepanjang masa :-))
jam-night-vision-2-victorinoxsarung-victorinoxalat-serbaguna-atm-victorinoxketip-kuku-victorinox


4) Jenis: kasut Superstar ADIDAS versi Mysterious Al
STATUS: terpakai / vintage
saiz: 8 US
warna: biru dengan corak bermotif
material: kanvas

Keterangan: Kasut ini adalah ASLI, TERPAKAI dan merupakan versi RARE keluaran ADIDAS. Model kasut ini mendapat sentuhan pelukis terkenal dari U.K. iaitu Mysterious Al yang gemar lukisan berunsur animasi. Model kasut ini tidak terdapat di pasaran rantau ini dan merupakan edisi khas. Untuk peminat/pengumpul kasut ADIDAS, dapatkan segera kerana model jenis ini cukup terhad !

Harga: RM 190.00

kasut-mysterious-al-adidaskasut-mysterious-al-adidas


5) Jenis: Seluar panjang DICKIES
STATUS: terpakai / vintage
saiz: 30 (pinggang)
warna: kelabu cerah
material fabrik: 65% polyester, 35% kapas
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Seluar ini adalah ASLI, TERPAKAI dan merupakan keluaran Williamson-Dickie Mfg. Co. Seluar ini sesuai untuk mereka yang meminati fabrik tebal dan lasak gaya Amerika, kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau pakaian ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk pemuzik, skater, BMX, memandu, penunggang motorsikal dan pelbagai golongan lain. Dapatkan hari ini, stok terhad !

Harga: RM 90.00

seluar-dickiesseluar-dickies