/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for February 2015
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu brek proton satria GTI HELLA
Model: 2NE006609017
Material: plastik
Warna: Kombinasi hitam dan merah
Pilihan mentol: 12V
Ukuran: 4 x 1.7 x 2.7 inci
Buatan: FINLAND
Keterangan: Ini adalah lampu brek / lampu statik HELLA yang dibuat khusus untuk Proton Satria GTI / Proton Iswara satu ketika dahulu. Ia adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti dibuat di kilang HELLA Finland. Ia lebih berkualiti berbanding lampu brek jenama biasa lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" belakang atau di mana yang anda inginkan. Lampu ini akan membantu pencahayaan lampu brek utama dan nampak lebih "stylo". Lampu ini adalah "RARE" dan jarang didapati di pasaran, dapatkan produk berkualiti HELLA hari ini !!
Untuk kenderaan: Kereta, Van, Trak, Lori, Trailer, Jentolak

Harga: RM 100.00 (sepasang; 2 unit)

lampu-brek-proton-satria-gti-hellaproton-satria-gti-hellalampu-brek-proton-satria-gti-hella
Posted by: jimbit
0) Jenis: pisau roti bergigi Victorinox
model: 5.4230.30
panjang: 30 cm atau 11.81 inci (panjang bilah)
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu jati Rosewood
Buatan: Switzerland


Kegunaan: Pisau roti jenis ini adalah dari jenis hulu kayu keluaran TERBAIK Victorinox, pemegangnya di perbuat dari kayu jati Rosewood, sejenis kayu keras yang banyak digunakan dalam pembuatan perabot mewah dan alat muzik terbaik. Pisau ini khusus untuk digunakan bagi kerja memotong serta menghiris roti / muffin / bun / kek / bengkang / agar-agar / seri muka dan seangkatan dengannya. Potongan roti / kek anda akan nampak kemas, licin dan halus dan TIDAK comot seolah-seolah kerja profesional. Ia TERBAIK untuk kedai kek dan roti atau peniaga gerai burger di serata ceruk rantau. Pisau hulu kayu Victorinox menjadi pilihan peminat serta pengumpul koleksi pisau berdekad lamanya, jangan lepaskan peluang memiliki produk sentuhan SWISS ini ya !!

Harga: RM 192.00

pisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinoxpisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinoxpisau-roti-gigi-30cm-hulu-kayu-victorinox


1) Jenis: pisau roti bergigi Victorinox
model: 5.4231.25
panjang: 25 cm atau 10 inci (panjang bilah)
warna pemegang: merah, putih, kuning, biru, hijau
material bilah: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: Fibrox (plastik anti licin)
Buatan: Switzerland
Pengiktirafan: NSF (sesuai untuk persekitaran HACCP)

Kegunaan: Pisau roti jenis ini adalah keluaran TERBAIK Victorinox, pemegangnya di perbuat dari plastik anti licin jenis FIBROX, ia tidak licin/melorot jika tangan anda basah/berminyak/berlemak. Pisau ini sangat bagus untuk digunakan bagi kerja memotong dan menghiris roti / muffin / bun / kek / puding dan seangkatan dengannya. Potongan roti / kek anda akan nampak halus dan TIDAK comot seolah-seolah kerja profesional. Ia sangat berguna untuk kedai kek dan roti atau penjual di gerai burger di tepi jalan. Ini pelaburan anda sepanjang hayat !!

Harga: RM 149.00
pisau-potong-roti-victorinoxpisau-potong-roti-victorinoxpisau-potong-roti-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau dapur/chef SWIBO-Victorinox
model: 5.8451.21
panjang: 21 cm atau 8.26 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (Stainless Steel)
pemegang: Plastik anti licin
Buatan: Delemont, Switzerland

Kegunaan: Ini ialah pisau dapur keluaran WENGER dari siri SWIBO. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi sejak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Pisau ini khusus dan TERBAIK sebagai pisau serbaguna di dapur (merincik/mencincang/menghiris ikan/sayur/buah. Ia sangat TAJAM dan merupakan alatan WAJIB untuk pekerja di dapur hotel/katering/restoran/pelajar kolej/universiti bidang Food&Beverage, Perhotelan, Kulinari.

Harga: RM 157.00
pisau-dapur-21cm-swibo-wenger-victorinoxpisau-dapur-21cm-swibo-wenger-victorinoxpisau-dapur-21cm-swibo-wenger-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: Baju baseball leher bulat Fruit of The Loom
model: 61-028-0
GSM: 165 (warna), 160 (putih)
saiz: S, M, L, XL, XXL
warna: hitam/putih dan merah/putih
material fabrik: 100% kapas
Buatan: Morocco
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju leher bulat dari jenis baseball ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh FRUIT OF THE LOOM sejak tahun 1851 dan terkenal di USA dan Eropah dan serata dunia, Fabriknya diperbuat menggunakan kapas USA BELCORO yang berkualiti tinggi setanding dengan jenama mahal lain tetapi dengan harga MURAH !! Baju ini terbaik untuk pencetak baju yang ingin menggunakan produk berkualiti untuk pelanggan anda. Ia boleh dipakai untuk ke tempat kerja / bersantai / untuk aktiviti luar. Fabrik model baju ini adalah nipis tetapi kualiti terbaik, sesuai dengan keadaan / cuaca panas di luar. Leher bulat model ini nampak kecil dan kemas, ia "mencengkam" leher anda dan buatkan anda tampak "stylo", dibuat dari kapas terbaik / lycra. Ia tahan lasak dan tidak menggeleber dan tidak pudar warna walau dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Dapatkan segera sebelum ia hilang ditelan masa !!

Untuk rujukan saiz bersesuaian (dalam sentimeter) sila rujuk: http://malas.ded1.net/UKURAN/

Harga: RM 35.00

nullnullnull


1) Jenis: Baju kolar bulat "CLASSIC VALUEWEIGHT"
model: 61-036-0
GSM: 165 (warna), 160 (putih)
saiz: S, M, L
warna: hijau cerah, kuning, oren, biru cerah, biru firus, kelabu cerah, kelabu arang, putih, hitam
material fabrik: 100% kapas (semua warna kecuali kelabu)
Buatan: Morocco
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Baju kolar bulat model "Classic Valueweight" ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh FRUIT OF THE LOOM sejak tahun 1851 dan terkenal di USA dan Eropah dan serata dunia, Fabriknya diperbuat menggunakan kapas USA BELCORO yang berkualiti tinggi setanding dengan jenama mahal lain tetapi dengan harga MURAH !! Baju ini terbaik untuk pencetak baju yang mahu menggunakan produk berkualiti untuk pelanggan anda. Ia boleh dipakai untuk ke tempat kerja / bersantai / untuk aktiviti luar. Fabrik model baju ini adalah nipis tetapi kualiti terbaik, sesuai dengan keadaan / cuaca panas di luar. Untuk anda yang tercari-cari baju yang sesuai dengan cuaca panas dan membahang ini, model ini sesuai dengan kemahuan anda. Leher bulat model ini nampak kecil dan kemas, ia "mencengkam" leher anda dan buatkan anda tampak "stylo", dibuat dari kapas terbaik / lycra. Ia tahan lasak dan tidak menggeleber dan tidak pudar warna walau dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Jangan tunggu lagi tuan-puan semua !!

Untuk rujukan saiz bersesuaian (dalam sentimeter) sila rujuk: http://malas.ded1.net/UKURAN/

Harga: RM 26.00


baju tshirt fruit of the loombaju tshirt fruit of the loombaju tshirt fruit of the loom
Category: General
Posted by: jimbit
Victorinox ---- teman anda sepanjang masa :-))
jam-night-vision-2-victorinoxsarung-victorinoxalat-serbaguna-atm-victorinoxketip-kuku-victorinox


4) Jenis: kasut Superstar ADIDAS versi Mysterious Al
STATUS: terpakai / vintage
saiz: 8 US
warna: biru dengan corak bermotif
material: kanvas

Keterangan: Kasut ini adalah ASLI, TERPAKAI dan merupakan versi RARE keluaran ADIDAS. Model kasut ini mendapat sentuhan pelukis terkenal dari U.K. iaitu Mysterious Al yang gemar lukisan berunsur animasi. Model kasut ini tidak terdapat di pasaran rantau ini dan merupakan edisi khas. Untuk peminat/pengumpul kasut ADIDAS, dapatkan segera kerana model jenis ini cukup terhad !

Harga: RM 190.00

kasut-mysterious-al-adidaskasut-mysterious-al-adidas


5) Jenis: Seluar panjang DICKIES
STATUS: terpakai / vintage
saiz: 30 (pinggang)
warna: kelabu cerah
material fabrik: 65% polyester, 35% kapas
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Seluar ini adalah ASLI, TERPAKAI dan merupakan keluaran Williamson-Dickie Mfg. Co. Seluar ini sesuai untuk mereka yang meminati fabrik tebal dan lasak gaya Amerika, kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau pakaian ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk pemuzik, skater, BMX, memandu, penunggang motorsikal dan pelbagai golongan lain. Dapatkan hari ini, stok terhad !

Harga: RM 90.00

seluar-dickiesseluar-dickies