/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for March 2015
Posted by: jimbit
1) Jenis: Set soket dan beg STANLEY
model: 86-477
material spanar/soket: besi krom Vanadium bersalut nikel krom
Saiz soket: 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29, 30, 31, 32mm (20 unit 1/2 inci)
aksesori lain: ratchet "flip-drive", "universal joint", "sliding T-bar", soket palam pencucuh, extension bar 5 dan 10 inci
material beg: plastik keras tahan lasak
berat: 4.55 KG
Warna beg: hitam

Keterangan: Produk ini adalah ASLI yang dibuat oleh pengeluar peralatan yang terkemuka STANLEY. Set dengan beg STANLEY ini didatangkan LENGKAP dengan soket STANLEY sebanyak 20 unit di mana kesemua saiz dan jenis soket ini adalah yang biasa digunakan di pelbagai situasi dan persekitaran. Di samping itu kandungan beg ini terdapat juga alatan lain.
Soket keluaran STANLEY adalah TERBAIK (tidak mudah karat dan anti licin). Syarikat STANLEY USA telah ditubuhkan sejak tahun 1843 dan telah menguasai pasaran peralatan sejak zaman berzaman di serata dunia dalam pelbagai sektor.

Harga: RM 260 (STOK HABIS !)
beg-spanar-26unit-stanleybeg-spanar-26unit-stanleybeg-spanar-26unit-stanley
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pita ukur STANLEY Fatmax
model: 33-726
Buatan: USA
material alat: plastik ABS dan getah tahan lasak
Panjang pita ukur: 8 meter atau 26 kaki
Lebar pita: 1 inci
Warna pita: Kombinasi kuning dan hitam

Keterangan: Produk ini adalah ASLI yang dibuat oleh pengeluar peralatan yang terkemuka STANLEY dan dibuat di negara asalnya USA. Ini merupakan pita ukur PREMIUM dari gred TERBAIK dan "RARE" di pasaran. Pita ukur ini jenis disaluti dengan bahan terbaik iaitu Blade Armor sejenis pelindung pada pita supaya lebih tahan lasak, tidak berkarat dan tidak mudah patah / terkoyak. Syarikat STANLEY USA telah ditubuhkan sejak tahun 1843 dan telah menguasai pasaran peralatan sejak zaman berzaman di serata dunia dalam pelbagai sektor. Anda tercari-cari pita ukur gred PREMIUM ? ini jawapannya !!

Harga: RM 94 (STOK HABIS !)
pita-ukur-usa-stanleypita-ukur-usa-stanley
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau daging/sembelih ayam Victorinox
model: 5.7500.23
panjang: 23 cm atau 9.05 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu ROSEWOOD Afrika
Buatan: Switzerland

Keterangan: Ini merupakan pisau daging/sembelih ayam stok lama Victorinox hulu kayu (rosewood/jati afrika), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1980 - 1990an. Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Antaranya mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Tetapi yang paling utama/penting ialah ia mempunyai logo PAYUNG pada setiap bilah pisau. Bilangan stok lama ini sangat terhad dan "RARE" dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai "vintage" suatu hari nanti !! Dapatkan ia SEGERA !

Harga: (TIADA LAGI STOK; PUPUS !)

pisau-daging-sembelih-23cm-victorinox-lama-cap-payungpisau-daging-sembelih-23cm-victorinox-lama-cap-payungpisau-daging-sembelih-23cm-victorinox-lama-cap-payung


1) Jenis: Pisau lapah "arnab" Victorinox (STOK LAMA)
model: 5.5100.10
panjang: 10 cm atau 3.93 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu ROSEWOOD Afrika
Buatan: Switzerland

Keterangan: Ini merupakan pisau lapah bersaiz kecil yang dipanggil "pisau arnab" stok lama Victorinox hulu kayu (rosewood/jati afrika), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1990an dan merupakan model yang tidak lagi dikeluarkan. Ia khusus untuk penternak / pemburu / mereka yang memerlukan 1 pisau untuk kegunaan melapah kulit/daging, menyembelih, menghiris. Pisau ini berguna untuk tugas pada haiwan/unggas kecil/binatang buruan; arnab, burung, itik, ayam, angsa, pelanduk, puyuh.
Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Antaranya mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Bilangan stok lama ini sangat terhad dan RARE dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai vintage suatu hari nanti !! Stok keluaran ini sangat TERHAD dan tidak lagi boleh didapati di mana-mana, jika anda tercari-cari pisau bersaiz kecil yang berguna untuk segala tugas, dapatkan ia hari ini !!

Harga: (TIADA LAGI STOK; PUPUS !)

pisau-arnab-3-inci-hulu-kayu-victorinoxpisau-arnab-3-inci-hulu-kayu-victorinoxpisau-arnab-3-inci-hulu-kayu-victorinox1) Jenis: Pisau sembelih lurus Victorinox (STOK LAMA)
model: 5.5203.34
panjang: 34 cm atau 13.38 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: plastik FIBROX (anti licin)
Buatan: Victorinox AG, Switzerland


Keterangan: Ini merupakan pisau sembelih lurus stok lama Victorinox hulu plastik FIBROX (anti licin !), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1980an. Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Ia mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Tetapi yang paling utama/penting ialah ia mempunyai logo PAYUNG pada setiap bilah pisau. Bilangan stok lama ini sangat terhad dan
RARE dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai vintage suatu hari nanti !! Ini adalah stok terakhir bersaiz 34cm dan tidak lagi dikeluarkan. Ini peluang terakhir anda seumur hidup !!!

Harga: (TIADA LAGI; PUPUS !)

pisau-sembelih-lurus-34cm-cap-payung-victorinoxpisau-sembelih-lurus-34cm-cap-payung-victorinoxpisau-sembelih-lurus-34cm-cap-payung-victorinox1) Jenis: Pisau daging lurus (STOK LAMA)
model: 5.5400.16
panjang: 16 cm atau 6.29 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu ROSEWOOD Afrika
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Ini merupakan pisau daging bersaiz 6.29 inci jenis lurus stok lama Victorinox hulu kayu (rosewood/jati afrika), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1980 - 90an. Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Antaranya mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Tetapi yang paling utama/penting ialah ia mempunyai logo PAYUNG pada setiap bilah pisau. Bilangan stok lama ini sangat terhad dan "RARE" dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai "vintage" suatu hari nanti !! Stok keluaran ini sangat TERHAD dan tidak lagi boleh didapati di memana, pisau dari logam lama ini harus menjadi simpanan sebelum ia PUPUS selama-lamanya !!

Harga: (TIADA LAGI STOK; PUPUS !)

pisau-daging-lurus-16cm-victorinox-cap-payungpisau-daging-lurus-16cm-victorinox-cap-payungpisau-daging-lurus-16cm-victorinox-cap-payung


1) Jenis: Pisau daging lurus (STOK LAMA)
model: 5.5400.20
panjang: 20 cm atau 7.87 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu ROSEWOOD Afrika
Buatan: Switzerland

Keterangan: Ini merupakan pisau daging jenis lurus stok lama Victorinox hulu kayu (rosewood/jati afrika), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1980an. Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Antaranya mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Tetapi yang paling utama/penting ialah ia mempunyai logo PAYUNG pada setiap bilah pisau. Bilangan stok lama ini sangat terhad dan RARE dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai "vintage" suatu hari nanti !! Stok keluaran ini sangat TERHAD dan tidak lagi boleh didapati di mana-mana, produk dari logam lama ini harus menjadi simpanan anda dan ini merupakan simpanan terakhir kami, dapatkan SEGERA sebelum kekalutan akhir zaman tiba !!

Harga: (TIADA LAGI STOK!)

pisau-daging-lurus-20cm-victorinox-cap-payungpisau-daging-20cm-victorinox-cap-payungpisau-daging-lurus-20cm-victorinox-cap-payung

5) Jenis: Pisau sembelihan Victorinox (STOK LAMA)
model: 5.7100.25
panjang: 25 cm atau 10 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu ROSEWOOD Afrika
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Ini merupakan pisau sembelih lembu bersaiz 10 inci stok lama Victorinox hulu kayu (rosewood/jati afrika), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1980an. Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Antaranya mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Tetapi yang paling utama/penting ialah ia mempunyai logo PAYUNG pada setiap bilah pisau. Bilangan stok lama ini sangat terhad dan RARE dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai vintage suatu hari nanti !! Stok keluaran ini sangat TERHAD dan tidak lagi boleh didapati di mana-mana, jika anda tercari-cari pisau sembelih keluaran lama saiz 10 inci bilah, ini merupakan koleksi TERAKHIR kami dan bakal pupus kelak, jangan tunggu dan meratapi kehilangannya bila ia sudah tiada lagi...

Harga: (TIADA LAGI STOK; PUPUS !)

pisau-sembelih-10-inci-cap-payung-victorinoxpisau-sembelih-10-inci-cap-payung-victorinoxpisau-sembelih-10-inci-cap-payung-victorinox

1) Jenis: Pisau daging lurus (STOK LAMA)
model: 5.5400.18
panjang: 18 cm atau 7.08 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (High Carbon Steel)
pemegang: kayu ROSEWOOD Afrika
Buatan: Victorinox AG, Switzerland


Keterangan: Ini merupakan pisau daging bersaiz 7 inci jenis lurus stok lama Victorinox hulu kayu (rosewood/jati afrika), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1980 - 90an. Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Antaranya mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Tetapi yang paling utama/penting ialah ia mempunyai logo PAYUNG pada setiap bilah pisau. Bilangan stok lama ini sangat terhad dan RARE dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai vintage suatu hari nanti !! Stok keluaran ini sangat TERHAD dan tidak lagi boleh didapati di mana-mana, produk dari logam lama ini harus menjadi simpanan anda untuk diwarisi sehingga ke anak cucu !!

Harga: (TIADA LAGI STOK; PUPUS !)


pisau-daging-7-inci-victorinox-5_5400_20cap-payungpisau-daging-7-inci-victorinox-5_5400_20cap-payungpisau-daging-7-inci-victorinox-5_5400_20cap-payung

1) Jenis: Pisau lapah bengkok Victorinox (STOK LAMA)
model: 5.6616.15
panjang: 15 cm atau 6 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat mudah LENTUR (High Carbon Steel)
pemegang: kayu ROSEWOOD Afrika
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Ini merupakan pisau lapah daging versi lama Victorinox hulu kayu (rosewood/jati afrika), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1980an. Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Antaranya mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Tetapi yang paling utama/penting ialah ia mempunyai logo PAYUNG pada setiap bilah pisau. Bilangan stok lama ini sangat terhad dan RARE dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai vintage suatu hari nanti !! Stok keluaran ini sangat TERHAD serta tiada lagi di pasaran, ia semakin pupus ditelan zaman dan peminat pisau sebolehnya miliki ia atau anda mengalami kekesalan yang tidak berkesudahan !!

Harga: (TIADA LAGI STOK; PUPUS !)

pisau-lapah-bengkok-victorinox-lama-cap-payungpisau-lapah-bengkok-victorinox-lama-cap-payungpisau-lapah-bengkok-victorinox-lama-cap-payung


Ini merupakan sebahagian stok lama pisau Victorinox hulu kayu (rosewood/jati afrika), stok pisau ini adalah dari keluaran tahun 1980 - 1990an. Peminat/pengumpul pisau Victorinox percaya campuran/kualiti besi keluaran lama Victorinox ada "kelainan" di samping ketajamannya yang tahan lama dan TERBAIK !! Versi keluaran lama Victorinox ada sedikit kelainan pada logo di bilah. Antaranya mempunyai tulisan "MADE IN SWITZERLAND", "EXTRA QUALITY" dan "STAINLESS". Tetapi yang paling utama/penting ialah ia mempunyai logo PAYUNG pada setiap bilah pisau. Bilangan stok lama ini sangat terhad dan "RARE" dan tiada lagi di memana dalam pasaran. Ia menjadi simpanan para peminat pisau dan akan menjadi nilai "vintage" suatu hari nanti !! Dapatkan segera sebelum ia kehabisan dan anda menyesal tak sudah !!
pisau-hulu-kayu-stok-lama-victorinoxpisau-hulu-kayu-stok-lama-victorinoxpisau-hulu-kayu-stok-lama-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau sashimi/dapur YANAGIBA Nikken
panjang: 24cm dan 30cm (bilah)
material bilah: besi tahan karat Jepun (Stainless Steel)
pemegang: kayu pohon magnolia Jepun
Buatan: NIKKEN, Nishi-Monzen-Cho, JEPUN

Kegunaan: Ini adalah pisau pemotong sashimi/pisau dapur keluaran TERBAIK NIKKEN Jepun. Syarikat asal/induk NIKKEN ini diasaskan sejak tahun 1946. Negara Jepun cukup terkenal sebagai pembuat/pengeluar pedang samurai terbaik dan melahirkan ramai tukang besi mahir dengan hasil kerjatangan teliti dan halus.
Pisau ini khusus dan terbaik untuk kerja memotong / menghiris / membelah ikan / hasil laut, bahan lembut lain. Ia sangat TAJAM dan merupakan pisau terbaik di dapur terutama dalam penyediaan sashimi, sushi. Pisau YANAGIBA menjadi pilihan WAJIB untuk pekerja di dapur hotel/katering/restoran/pelajar di JEPUN. Pisau ini merupakan benda wajib dimiliki jika anda sebagai peminat pisau/alatan tajam dan menghargai seni pertukangan tangan dari Jepun !!

Harga: RM 166.00 - saiz 24cm (STOK HABIS !)

Harga: RM 215.00 - saiz 30cm (STOK HABIS !)
pisau-dapur-yanagiba-jepun-nikkenpisau-dapur-yanagiba-jepun-nikkenpisau-dapur-yanagiba-jepun-nikken
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau daging / sembelih bengkok SWIBO-Victorinox
model: 5.8434.20
panjang: 20 cm atau 7.8 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (Stainless Steel)
pemegang: Plastik anti licin
Buatan: Delemont, Switzerland

Kegunaan: Ini ialah pisau daging / sembelihan keluaran WENGER dari siri SWIBO. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi sejak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Pisau ini khusus dan TERBAIK untuk kerja PENYEMBELIHAN/MEMOTONG haiwan seperti; kambing, kijang, rusa dan haiwan
lain. Boleh juga digunakan untuk melapah / memotong /menghiris ketulan daging.
Bilah pisau SWIBO lebih menyerlah dan berkilauan, ia sangat tajam serta tahan lama dari segi ketajaman mata selepas di asah. Pemegangnya yang berwarna kuning memudahkan anda untuk mengecam dan mengenalpasti walau dimana jua diletak. Kualiti pisau ini jauh mengatasi pisau / parang sembelihan biasa di pasaran. Pisau jenama ini menjadi pilihan untuk digunakan secara meluas di pusat penyembelihan dan hotel terkemuka di seluruh dunia. Pemegangnya diperbuat dari plastik anti licin untuk mengelakkan tangan anda dari terlepas / melorot ketika menyembelih.

Harga: RM 144.00
pisau-daging-wenger-swibo-7-incipisau-daging-wenger-swibo-7-incipisau-daging-wenger-swibo-7-inci


1) Jenis: Pisau daging / sembelih bengkok SWIBO-Victorinox
model: 5.8434.26
panjang: 26 cm atau 10.23 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (Stainless Steel)
pemegang: Plastik anti licin
Buatan: Delemont, Switzerland

Kegunaan: Ini ialah pisau daging / sembelihan keluaran WENGER dari siri SWIBO. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi sejak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Pisau ini khusus dan TERBAIK untuk kerja PENYEMBELIHAN/MEMOTONG haiwan seperti; kambing, kijang, rusa dan haiwan lain. Boleh juga digunakan untuk memotong / menghiris ketulan daging.
Bilah pisau SWIBO lebih menyerlah dan berkilauan, ia sangat tajam serta tahan lama dari segi ketajaman mata selepas di asah. Pemegangnya yang berwarna kuning memudahkan anda untuk mengecam dan mengenalpasti walau dimana jua diletak. Kualiti pisau ini jauh mengatasi pisau / parang sembelihan biasa di pasaran. Pisau jenama ini menjadi pilihan untuk digunakan secara meluas di pusat penyembelihan dan hotel terkemuka di seluruh dunia. Pemegangnya diperbuat dari plastik anti licin untuk mengelakkan tangan anda dari terlepas / melorot ketika menyembelih.

Harga: RM 180.00

pisau-sembelih-bengkok-10-inci-swibo-wenger-victorionoxpisau-sembelih-bengkok-10-inci-swibo-wenger-victorionoxpisau-sembelih-bengkok-10-inci-swibo-wenger-victorionox


2) Jenis: Pisau sembelihan SWIBO-Victorinox
model: 5.8436.25
panjang: 25 cm atau 10 inci (panjang bilah)
material: besi tahan karat (Stainless Steel)
pemegang: Plastik anti licin
Buatan: Delemont, Switzerland

Kegunaan: Ini ialah pisau sembelihan keluaran WENGER dari siri SWIBO. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi sejak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Pisau ini khusus dan TERBAIK untuk kerja PENYEMBELIHAN haiwan
seperti; lembu, kambing, kijang, rusa, kuda dan haiwan
lain. Boleh juga digunakan untuk melapah/memotong/menghiris ketulan daging.
Bilah pisau SWIBO lebih menyerlah dan berkilauan, ia sangat tajam serta tahan lama dari segi ketajaman mata selepas di asah. Pemegangnya yang berwarna kuning memudahkan anda untuk mengecam dan mengenalpasti walau dimana jua diletak. Pisau jenama ini menjadi pilihan untuk digunakan secara meluas di pusat penyembelihan dan hotel terkemuka di seluruh dunia. Pemegangnya diperbuat dari plastik anti licin untuk mengelakkan tangan anda dari terlepas / melorot ketika menyembelih. Ini adalah model pisau untuk anda yang mahukan pisau bersaiz 10 inci bilah, sambar cepat !!

Harga: RM 172.00 - sebilah

pisau sembelih swibo-victorinoxpisau sembelih swibo-victorinoxpisau sembelih swibo-victorinox
Posted by: jimbit
Untuk peminat kenderaan berat / lori SCANIA, dapatkan barangan/cenderamata ASLI dibawa terus dari SCANIA SWEDEN. Jualan dengan harga menarik ini cuma sehingga 27 april 2015 (pesanan terakhir). Barangan SCANIA ini tidak dijual di memana kedai. AYUHHH SEGERA SEBELUM TERLAMBAT !! Untuk katalog penuh sila rujuk

http://ded1.opensource.net.my/KATALOG/JUALAN-MURAH-SCANIA-2015.pdf
barangan-scania-jualan-murah-2015baju-scania-hitamlori-scania


1) Jenis: selimut / blanket SCANIA
model: 2190335
ukuran: 130 x 170 sentimeter
fabrik: polyester
warna: biru
Negara ASAL pengeluar: SCANIA Sweden

Keterangan: Ini adalah selimut khas dibuat untuk pemandu lori / kenderaan berat jenama SCANIA, Juga TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Boleh diguna ketika tidur / dalam keadaan sejuk walau di mana jua !!

produk ekslusif yang diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden. Produk berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan "RARE" !!

Harga: RM 73.00 (STOK HABIS !)

selimut-biru-scaniaselimut-biru-scania

1) Jenis: Baju hujan SCANIA
model: 2080612
Ukuran: 28 (lebar) X 33 (labuh) inci
saiz: bebas
warna: biru
Negara ASAL pengeluar: SCANIA Sweden

Keterangan: Ini adalah baju hujan dibuat untuk pemandu lori / kenderaan berat jenama SCANIA, Juga TERBAIK buat peminat / pengikut / pengumpul koleksi barangan SCANIA. Boleh dipakai semasa hari hujan ketika membuat kerja di luar atau menunggang motorsikal.

produk ekslusif yang diimpot khas dari ibu pejabat Scania Sweden. Produk berkualiti tinggi dari Eropah yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan "RARE" !!

Harga: RM 30.00 (STOK HABIS !)

baju-hujan-raincoat-scaniabaju-hujan-raincoat-scaniabaju-hujan-raincoat-scania