/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
2) Jenis: lencana "California Republic" 5.11
model: 81071
warna: coklat & kelabu
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patches ini yang dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana dengan logo beruang dengan tulisan California Republic adalah sebagai hiasan, gaya personaliti terkini untuk ditampal / dijahit pada beg, jaket, topi dan barangan 5.11 atau di mana yang anda rasa menarik. Didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya, jadi ia mudah ditampal / dicabut. Lencana yang tampak stylo buat peminat produk taktikal yang RARE, dapatkan ia sebelum kehabisan !

Harga: RM 48.00 - SEKEPING

nullnullnull
Posted by: jimbit
2) Jenis: lencana kucing liar 5.11
model: 81279
warna: hitam dengan kombinasi kuning & hitam
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patches ini yang dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana dengan logo kucing liar menyeringai dengan tulisan "FIVE ELEVEN TACTICAL WILDCATS" ini adalah sebagai hiasan, gaya personaliti dan terkini untuk ditampal / dijahit pada beg, jaket, topi dan barangan 5.11 atau di mana yang anda rasa menarik. Terdapat pelekat velcro pada bahagian belakangnya, jadi ia mudah ditampal / dicabut. Lencana yang tampak "garang" buat peminat produk taktikal yang RARE, dapatkan ia hari ini !

Harga: (STOK HABIS)

lencana patch kucing liar 5.11lencana patch kucing liar 5.11lencana patch kucing liar 5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: lencana peluru 9mm 5.11
model: 81007
warna: kelabu & coklat
material: plastik pvc
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patch dengan logo peluru dipanggil "9mm bullet" ini dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, produk ASLI. Buatannya cukup kemas dan teliti, lencana ini tampak stylo dan ringkas ! Boleh ditampal / dijahit pada apa saja produk 5.11 sama ada beg, jaket, topi dan sebagainya dan didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakang. Ia adalah model lama yang tidak lagi dikeluarkan, miliki ia tanpa bertangguh !

RM: (STOK HABIS !)

lencana patch 5.11lencana patch 5.11lencana patch 5.11
Posted by: jimbit
2) Jenis: lencana unit anjing K9 5.11
model: 81211
warna: kombinasi merah, coklat dan putih
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patch unit anjing K9 Polis dengan berlatarbelakang daun Maple ini dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Sebagaimana diketahui, unit K-9 di pasukan Polis/pihak berkuasa menggunakan khidmat anjing pengesan untuk tugas mengesan/mencegah jenayah. Lencana ini boleh ditampal / dijahit pada apa saja produk 5.11 atau di mana sahaja yang anda mahukan dan didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Lencana dengan motif unit K9 ini khusus buat pengumpul lencana taktikal RARE.

Harga: RM 48.00 - sekeping

lencana K9 Polis 5.11lencana K9 Polis 5.11lencana K9 Polis 5.11
Posted by: jimbit
2) Jenis: lencana burung hantu 5.11
model: 81011
warna: hijau & hitam
material: nylon
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patch dengan motif burung hantu digelar reaper owl ini dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Jahitannya cukup kemas dan teliti, lencana ini tampak stylo dan ringkas ! Ia untuk ditampal / dijahit pada apa saja produk 5.11 sama ada beg, jaket, topi dan sebagainya dan didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Merupakan model lama yang tidak lagi dikeluarkan, miliki koleksi anda hari ini !

(STOK HABIS !)
lencana patch 5.11lencana patch 5.11lencana patch 5.11
Posted by: jimbit
2) Jenis: lencana "SPADE" 5.11
model: 81025
warna: hijau & coklat
material: nylon
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patch dengan bentuk daun terup ini dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana ini bertulis 5.11 dengan rekanbentuk yang stylo dan tampak ringkas ! Ia untuk ditampal / dijahit pada apa saja produk 5.11 sama ada beg, jaket, topi dan sebagainya dan didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Dapatkan ia hari ini juga di kala senang !!

(STOK HABIS !)

lencana-spade-5.11lencana-spade-5.11lencana-spade-5.11

Posted by: jimbit
2) Jenis: lencana pistol "45 words" 5.11
model: 81023
warna: hitam
material: plastik
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patch dengan bentuk pistol ini dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana ini bertulis kata-kata pembakar semangat untuk anda semasa menjalani kehidupan seharian yang sukar dan penuh pancaroba pada akhir zaman ini !! Ia untuk ditampal / dijahit pada apa saja produk 5.11 atau di mana sahaja yang anda mahukan dan didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Jangan tunggu sehingga kehabisan ye !

Harga: (STOK HABIS !)

lencana-patch-45-words-5.11lencana-patch-45-words-5.11lencana-patch-45-words-5.11
Posted by: jimbit
2) Jenis: lencana tengkorak "Breacher" 5.11
model: 81019
warna: kombinasi biru, ungu dan putih
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patch dengan bermotif tengkorak memegang sabit ini dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Ia untuk ditampal / dijahit pada apa saja produk 5.11 atau di mana sahaja yang anda mahukan dan didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Lencana dengan motif ngeri lagi menyeramkan ini pasti menjadi perhatian jika anda memilikinya.

Harga: (STOK HABIS !)

lencana-tengkorak-patch-5.11lencana-tengkorak-patch-5.11lencana-tengkorak-patch-5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: lencana "Always be Ready" 5.11
warna: kombinasi coklat cerah, oren, hitam & hijau
material fabrik: -

Keterangan: Lencana / patch dengan imej tentera dan bertulis "ALWAYS BE READY" 5.11 ini dibuat sempena menghargai peminat produk 5.11 di Malaysia. Anda boleh melekat lencana ini pada jaket & beg atau di mana jua, ia didatangkan dengan pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Tunjukkan taat setia tak berbelah bagi anda pada 5.11 dengan menyemat lencana ini pada barangan anda hari ini !!

Harga: (STOK HABIS !)

lencana-ready-patch-5.11lencana-ready-patch-5.11lencana-ready-patch-5.11


2) Jenis: lencana ular "Don't tread on me" 5.11
model: 81021
warna: hitam dengan kombinasi kuning & hijau
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Lencana / patches ini yang dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana dengan motif ular berwarna kuning dan bermoto "Don't Tread on Me" ini adalah sebagai hiasan dan gaya terkini untuk ditampal / dijahit pada beg, jaket, topi dan barangan 5.11 atau di mana yang anda ingini. Terdapat pelekat velcro pada bahagian belakangnya.

Harga: (STOK HABIS !)

lencana-ular-patches-5.11lencana-ular-patches-5.11lencana-ular-patches-5.11


3) Jenis: lencana merah "Cold Hands" 5.11
model: 81020
warna: merah dengan kombinasi hitam
material fabrik: -
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Ini adalah lencana / patches yang dikeluarkan oleh pengeluar barangan taktikal 5.11, ia adalah ASLI. Lencana ini dikeluarkan untuk ditampal / dijahit pada beg / barangan 5.11 atau di mana sahaja yang anda mahukan. Ia mempunyai pelekat velcro pada bahagian belakangnya. Tampalan lencana pada beg menjadi satu gaya yang semakin menjadi-jadi sekarang, jangan ketinggalan mendapatkan lencana RARE ini sebagai koleksi !!

Harga: (STOK HABIS !)

lencana-cold-hands-5.11lencana-cold-hands-5.11lencana-cold-hands-5.11